Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAyın arkadaşalr doalr tutulmuyor? Bu hafta kaça kadar çıkmasını bekliyorsunuz 187 den aldık 189-190 dan satmayı düşünüyorum.195 olur diyende var 2 de ne dersiniz? Avrupa lkaynıyor.Fransaya not uyarısı geldi.Türk lirası zaten yara aldı fitcden.Avrupadan doalyı 2008 dekinden daha kötü yara alacak gibi.yunasistan eurodan çıkalım dedi.NE lacak bu doalrın sonu? 2012 beklentileri bile şimdiden dudak uçurtucu.....Çok kara etmemeye bile razıyım.Olan yine garibana olacak:( Alalh 2001 krizlerini bir daha göstermez inşAllah.Amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: ysfys

teşekkür ederim sear. dolar alalım mı tavsiye edermisin ? 1.90 olur mu ? ( müdahale gelmezse)

tavsiye etmem. ben dolardayım. 1.85'i görünce satarım.

sear dolar almayı önerirmisin? 1,94 olur mu? (müdahale gelmezse)
  • Merhaba baylar...
    Şu an 36 saatlik mesaimin yarısını geride biraktim. Yarın akşama kadar yokum. Dolar ben sattıktan sonra mb müdahale etmemesi ile ve fitch ın durağan not vermesi ile yukselmeye devam ediyor. Ben 2 lirayı şimdilik goremeyecegimzi düşünüyorum. Sepet 2.20 ye gelince müdahale gelebilir. Gerçi müdahaleler etkilemiyor ama... 1.90 seviyesinden dönmesi gerektiği kanaatindeyim.
  • o nası mesai 36 saat zor bir iş ...
  • quote:

quote:

14 Kasım Sabahından 16 Kasım Gecesine kadarki dolar /TL trendi:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı

dün çizdiğim trend çizgisi bugün de aynen devam ediyor:

14 Kasım'da çizdiğimiz mavi çizgimizin aynen devam ettiğini kesinlikle söyleyebiliriz:
    (Herhangi bir değişiklik yapmadım. Yeni veriler daha önceden tahmin ettiğimiz rotasında herekete devam ediyor.)
    14 Kasım - 24 Kasım:

• günaydın hocam,
    bugün dolara bir müdahale bekliyormusunuz mbden?
    veya sizce ne zaman gelir bu müdahale, gelirse nereye kadar çekilir dolar?
  • Avrupa dan da dolara talep var... dunya genelinde dolara talep olursa MB müdahele eder mi? euro duser dolar yukselirse sepetin degismedigini varsayarsak yine de dolara mudahele soz konusu olur mu?
  • Bence bütün dünya ABD nin para basma q3 ü daha önceden yapacağı senaryosuna göre ekonomik pozisyon almıştı. ABD q3 ü geciktirdikçe doların tl karşısında değeri artacak gibi tabi TCMB elindeki doları sürmezse (FED galiba MB larının elindeki dolarlara göz dikmiş ). Ama bu arada onsuda baskılıyo bu baskılamaya nekadar dayanır veya ons okunu nekadar daha gerecek bakalım. (Bu arada medyada ve diger yorumlarda çok kritik noktalara kadar doğru yorum yapılırken tam krıtık noktada ters yorum ve yönlendirme yapılıyor. )

• quote:

Orijinalden alıntı: gülşenn

Avrupa dan da dolara talep var... dunya genelinde dolara talep olursa MB müdahele eder mi? euro duser dolar yukselirse sepetin degismedigini varsayarsak yine de dolara mudahele soz konusu olur mu?

Dolar 1.90 oluncaya kadar merkez bekleyecektir kendi toparlansın diye,baktı ateşi dahada yükseliyor 1,91-1,92oluyor,müdahale edecek ue 1,85lere kadar çekilecektir dolar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Avrupa dan da dolara talep var... dunya genelinde dolara talep olursa MB müdahele eder mi? euro duser dolar yukselirse sepetin degismedigini varsayarsak yine de dolara mudahele soz konusu olur mu?

Dolar 1.90 oluncaya kadar merkez bekleyecektir kendi toparlansın diye,baktı ateşi dahada yükseliyor 1,91-1,92oluyor,müdahale edecek ue 1,85lere kadar çekilecektir dolar!

Merkez bankasını anlamak mümkün değil. Ppk da 7 tane adam var. Onların o günkü ruh haline bağlı olarak müdahale ediliyor veya edilmiyor. Örnek : 1.78 de müdahale edip 1.87 de müdahale edilmemesi garip.
  • Şayet dolara dünya genelinde talep olursa MB nin müdahalesi ne derece etkili olabilir? yada etkisi ne kadar sürer?
  • quote:

Şayet dolara dünya genelinde talep olursa MB nin müdahalesi ne derece etkili olabilir? yada etkisi ne kadar sürer?

1.85'e gerileyeceğini söyleyebilirim! Hatta daha aşaısına bile sarkabilir:-)
  • quote:

quote:

Şayet dolara dünya genelinde talep olursa MB nin müdahalesi ne derece etkili olabilir? yada etkisi ne kadar sürer?

Dolara dünya genelinde büyük bir talep olması durumunda, mb müdahalesi 1~2 saatlik bir gerilemenin haricinde bir etkisi olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Dolara dünya genelinde büyük bir talep olması durumunda, mb müdahalesi 1~2 saatlik bir gerilemenin haricinde bir etkisi olmaz.

Merkez bankasının döviz rezervini çok ciddiye alıyorum 95 milyar dolar,hiçte az değil istesin155'e çekecek gücü var doları:-)

• Arkasına rüzgarı alan dolara, MB müdaheleyi ölçülü tutmaz mı? gücü elbette var da... müdahale ediyor fakat ancak yükselişinin yavaş olmasını sağlayabiliyor, dizginlemeye çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 26 Kasım 2011; 14:34:56 >
  • quote:

Arkasına rüzgarı alan dolara, MB müdaheleyi ölçülü tutmaz mı? gücü elbette var da... müdahale ediyor fakat ancak yükselişinin yavaş olmasını sağlayabiliyor, dizginlemeye çalışıyor...

İyide merkezin bir para polikası artı kasım sonu ve yıl sonu hedefi var:-) 1,85'e ve daha altına düşecek bu dolar!
  • quote:

quote:

Arkasına rüzgarı alan dolara, MB müdaheleyi ölçülü tutmaz mı? gücü elbette var da... müdahale ediyor fakat ancak yükselişinin yavaş olmasını sağlayabiliyor, dizginlemeye çalışıyor...

İyide merkezin bir para polikası artı kasım sonu ve yıl sonu hedefi var:-) 1,85'e ve daha altına düşecek bu dolar!

Hocam yorumunuzdan 191'i z satış fiyatımız olarak görüyorum :)
  • quote:

Ben 30..50..100 milyon doları. Müdahale olarak görmüyorum şahsen:-)
  • quote:

Ben 30..50..100 milyon doları. Müdahale olarak görmüyorum şahsen:-)

MB dolarlarını saklasa iyi olacak. savaş kapıda... öte yandan olası bi savaş ortamında MB para harcar mı emin değilim...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.