Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceden çizdiğimiz trendde bir aşağı dönüşün başladığını görüyoruz.

Mavi ile çizgi ile elde ettiğimiz kazanç 1.88 seviyesinde sonlandı diyebiliriz.

Kırmızı çizgi ise 1.88'den geriye dönüşün başladığını gösteriyor. Şu an 1.85.

11 Kasım'da başlayan yükseliş trendi 25 Kasım'da sonlandı. Bence elinde dolarda olanlar için köprüden önceki son çıkıştayız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte 1.75 civarına inebilir.

Tabi yorum sizin. Bu noktadan yeni bir trend başlar mı ? Riski seviyorsanız, şansınızı deneyebilirsiniz. Ben 1.85'te satmıştım. Beklemedeyim.

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 29 Kasım 2011; 21:51:00 >

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

yaw hocam senin dolar/tl başlıgı varmış yeni gördüm :/
    altın başlıgında dolar konuşmakdansa burda bakınmak daha ei olur.

Dostum ben burda kendi halimde takılıyorum. 1 kayıtlı üye 0 misafir. :) önceleri yoğun talep olmuştu ayrı bir döviz başlığı açılsın diye ama sonra herkes ortadan kayboldu.

Hocam,Altın kısmına yazsakta kapatma topiğini emek vermişsin ve halada veriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

yaw hocam senin dolar/tl başlıgı varmış yeni gördüm :/
    altın başlıgında dolar konuşmakdansa burda bakınmak daha ei olur.

Dostum ben burda kendi halimde takılıyorum. 1 kayıtlı üye 0 misafir. :) önceleri yoğun talep olmuştu ayrı bir döviz başlığı açılsın diye ama sonra herkes ortadan kayboldu.

Hocam,Altın kısmına yazsakta kapatma topiğini emek vermişsin ve halada veriyorsun

Devam ediyoruz bakalım.

• günün özeti:

• avustralya'nın puanı yükseltildiğinden bu yana avustralya dolarında yükseliş başladı.
  • S&P, Amerika'da 37 bankanın kredi notunu indirdi.

Hadi hayırlısı..
  • 1,75 olursa ben bittim demektir, 1,8850 den aldık 1,90 olacak diye, sonra geri vermeye başladı
  • işallah toparlar bende toparlamasını bekliyorum
  • 1.8275
  • quote:

1.8275

Değerli hocam 1.80 in altını bekliyorum..1,75-180 arası uygun bir yerden bir miktar dolarda almayı düşünüyorum..Merkez bankası uyarıyordu ama bu hafta 2 kere söyledi TL'ye yatırım yapın dedi...Gerçi bu doların düşmesi Merkez'in uyarısından değil ana neden olarak ama herkes çıkacak derken düşecek dedim..1.82,70 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 30 Kasım 2011; 17:59:23 >
  • quote:

1.8275

Sear peki tekrar ne zaman çıkar öngörün nedir._ 1.833 den tekrar aldım
  • quote:

quote:

1.8275

Değerli hocam 1.80 in altını bekliyorum..1,75-180 arası uygun bir yerden bir miktar dolarda almayı düşünüyorum..Merkez bankası uyarıyordu ama bu hafta 2 kere söyledi TL'ye yatırım yapın dedi...Gerçi bu doların düşmesi Merkez'in uyarısından değil ana neden olarak ama herkes çıkacak derken düşecek dedim..1.82,70 bu arada.

üstadım bu konudaki eğitiminiz veya birikiminiz nedir bilmiyorum ama siz bu yatırım işlerini gerçekten çok iyi biliyorusunuz.
    sizi takdir ettiğimi bir kez daha söylemek istiyorum. altın başlığında ilk yazmaya başladığınızdan beri takip ediyorum, neredeyse tüm dedikleriniz çıkıyor.
    şu anda çok kötü zarardayım dolar yüzünden. inş. en kısa sürede zararımı kurtarırım da ondan sonra sadece sizi takip edeceğim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

üstadım bu konudaki eğitiminiz veya birikiminiz nedir bilmiyorum ama siz bu yatırım işlerini gerçekten çok iyi biliyorusunuz.
    sizi takdir ettiğimi bir kez daha söylemek istiyorum. altın başlığında ilk yazmaya başladığınızdan beri takip ediyorum, neredeyse tüm dedikleriniz çıkıyor.
    şu anda çok kötü zarardayım dolar yüzünden. inş. en kısa sürede zararımı kurtarırım da ondan sonra sadece sizi takip edeceğim ;)

Aman değerli hocam Estağfirullah bunları söylesinler diye yazmıyorum,acizane fikirlerim işte..forumda işi bilen değerli üstatlar var örnek mi?@... SEAR gibi mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Aman değerli hocam Estağfirullah bunları söylesinler diye yazmıyorum,acizane fikirlerim işte..forumda işi bilen değerli üstatlar var örnek mi?@... SEAR gibi mesela

Teşekkürler...

Ben de profesyonel bir eğitim almadım. Ancak son 1.5 yıldır yatırım yapıyorum. Bunun da son 1 yılını dakika dakika takip ettim. Takip edemedigim zamanlar da geriye dönük telafi yaptım. Nereyi kaçırdım acaba diye her akşam günlük muhasebe yaptım. Verileri iyi takip edip aradaki ilişkileri çıkarttım. Bu konuda bir bilgi bankası oluşturdum. Trading platformlarının analiz özelliklerini her geçen gün keşfetmeye devam ediyorum. Bu şekilde kendi kendime bu işi yavaş yavaş öğreniyorum. Ancak hala öğrenilecek çok şey var.

Borsa ve sterlin haricinde hiç zarar etmedim. Sterlini zararına satıp altından telafi ettim. Borsayi yakından takip etmiyorum. Bundan kaynaklı zarardayim. Ama onu da zararına satmadim.Çıkmasını bekliyorum. Borsa için en kötü zamana denk geldik. Biraz da onun etkisi var.

Kesinlikle ögrendigim en önemli şey şu: sabır bu ışte en önemli kazanç kaynağı...

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

1.8275

Sear peki tekrar ne zaman çıkar öngörün nedir._ 1.833 den tekrar aldım

Bence bugünkü yükseliş dünkü düşüşe bir tepki alımı. Yani yarın kaldığı yerden düşmeye devam edecektir. Ben 10 gün içinde 1.75 leri gorebilecegimizi düşünüyorum. Ama bu konuda sizi yanıltmak istemem. Her geçen gün yeni birşey oluyor. Şu an elimizdeki verilere göre düşmesi lazım. Ama yarın öbürgün delinin biri çıkar ters birşey söyler. Rüzgâr tam tersine dönerse sonra bana kızmayın. Şu an bildiğim şey düşme ihtimali çıkma ihtimalinden daha yüksek.

• bu meretten hiç bir şey anlamadım.

once 1,883 ten bir miktar aldık
    sonra biraz düştü ortalamamızı düşürelim dedik
    bir miktarıda 1,849 dan aldık

ama kısa bir sure sonra 1,856 olunca hadi bakıyım paçayı kurtardık dedik..

sonra ne bi baktık. 1,83

EDIT: şimdiki ortlama 1,869 ama %100

usd/aux ile zararı kapatmayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 1 Aralık 2011; 19:39:32 >
  • 1.82,75:-)
  • quote:

Daha önceden çizdiğimiz trendde bir aşağı dönüşün başladığını görüyoruz.

Mavi ile çizgi ile elde ettiğimiz kazanç 1.88 seviyesinde sonlandı diyebiliriz.

Kırmızı çizgi ise 1.88'den geriye dönüşün başladığını gösteriyor. Şu an 1.85.

11 Kasım'da başlayan yükseliş trendi 25 Kasım'da sonlandı. Bence elinde dolarda olanlar için köprüden önceki son çıkıştayız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte 1.75 civarına inebilir.

Tabi yorum sizin. Bu noktadan yeni bir trend başlar mı ? Riski seviyorsanız, şansınızı deneyebilirsiniz. Ben 1.85'te satmıştım. Beklemedeyim.

Dolar 3 gün önce çizdiğimiz kırmızı çizgi istikametinde hareket devam ediyor. Benim grafikten anladığıma göre pazartesi günü 1.80'i, çarşamba gününe kadar da 1.76'yı görebiliriz. Ordan sonrasını sonra konuşuruz. Benim hedefim 1.71 - 1.74 arasını görürsek oradan alış yapmak:

• dostum peki ya işaretlediğim yone doğru giderse

şaka bi yana nasıl vardınız oraya kadar ineceğini....bu sefer fena yakaladı biz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 1 Aralık 2011; 21:55:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.