Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.8530.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Beyler bu işe başlangıç için ne kadar para ile başlıyorsunuz? Bu işin hesaplaması nasıl mesela; 1.000 doları 1.80'den aldık, 1.82'ye satsak 20 TL karmı ediyoruz? Eğer 20 TL ise bu ilk sayfada belirtilen banka kesintisi vs. ile bu kar oranımız ne kadar düşüyor?

Yardımcı olursanız sevinirim, evde boş boş oturacağıma ufak miktarlarla başlamak istiyorum bu işe.

Hesabın doğru. 1.80 den 1000 dolar alıp 1.82 den satarsan 1800 tl yi 1820 yapmış olursun. Bankaya ödeyeceğin para yıllık. Yani bir yılda kazandığını hesaplayıp oradan dusersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 8 Aralık 2011; 18:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

1000 tl kadar bir param var her ayda ortalama 500 tl ayırabilirim. 1-2 sene bu paraya dokunmayacağım. döviz yapıp bankaya yatıracağım. hangi dövize çevirmemi önerirsiniz. uzun vadeli oldugunu unutmayın.

Uzun vade için en uygunu altın. Ama ille de döviz olsun dersen japon yeni iyi bir tercih olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Beyler bu işe başlangıç için ne kadar para ile başlıyorsunuz? Bu işin hesaplaması nasıl mesela; 1.000 doları 1.80'den aldık, 1.82'ye satsak 20 TL karmı ediyoruz? Eğer 20 TL ise bu ilk sayfada belirtilen banka kesintisi vs. ile bu kar oranımız ne kadar düşüyor?

Yardımcı olursanız sevinirim, evde boş boş oturacağıma ufak miktarlarla başlamak istiyorum bu işe.

Hesabın doğru. 1.80 den 1000 dolar alıp 1.82 den satarsan 1800 tl yi 1820 yapmış olursun. Bankaya ödeyeceğin para yıllık. Yani bir yılda kazandığını hesaplayıp oradan dusersin.

Cevabınız için çok teşekkürler hocam, son bir sorum olacak zamanından çalıyoruz kusura bakma:) Bu geçen sayfalarda anlık güncellenen döviz grafikleri var, bunu bankanın sitesinde bulabiliyormuyuz? Bankaların sitelerinde bu tarz çeşitli programlar yoksa, o grafiklere nasıl ulaşabiliriz? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Cevabınız için çok teşekkürler hocam, son bir sorum olacak zamanından çalıyoruz kusura bakma:) Bu geçen sayfalarda anlık güncellenen döviz grafikleri var, bunu bankanın sitesinde bulabiliyormuyuz? Bankaların sitelerinde bu tarz çeşitli programlar yoksa, o grafiklere nasıl ulaşabiliriz? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

http://www.forexprostr.com/currencies/usd-try

• quote:

http://www.forexprostr.com/currencies/usd-try

Çok teşekkürler hocam, artık bende bu konunun bir üyesiyim, paylaşımlarınızı her zaman dört gözle bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 8 Aralık 2011; 19:10:36 >
  • Günaydın dolarcılar, düne göre yükseliş var bugün dolarda.

1,8850 den aldığım dolarları bugün 1,84 ten bozdurup, daha sonra 1,83 e düştüğünde alıp biraz ortalama düşüreyim mi ne dersiniz?
    Bugün kapanış için tahminleriniz nedir?
  • arkadaşlar internetten vadeli hesap açacaktım, sorum dövizle ilgili değil. bu konuya giren arkadaşlarda genelde banka ile ekonomi ile ilgilenen arkadaşlar o yüzden buraya sorayım dedim. herhangi bankadan örnek verebilirsiniz.
    benim 10,000 tl param olsa vadeli hesaba yatırsam ne kadar faiz alır benim anlayacağım dilde anlatır mısınız en basit dilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

arkadaşlar internetten vadeli hesap açacaktım, sorum dövizle ilgili değil. bu konuya giren arkadaşlarda genelde banka ile ekonomi ile ilgilenen arkadaşlar o yüzden buraya sorayım dedim. herhangi bankadan örnek verebilirsiniz.
    benim 10,000 tl param olsa vadeli hesaba yatırsam ne kadar faiz alır benim anlayacağım dilde anlatır mısınız en basit dilde..

Aylık ortalama 80-90 TL arasında alırsın. Bankaya göre en fazla 5 TL oynar.
  • 186 ya maalesef çıkamadı.o kadar haber geldi ab hala ayakta ve kurtulACAKALR ANLAŞILAN.ARADA BİR KRIZ ÇIKLARDSA DİĞER SATAMADIKLARIMIDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.180 OLMASSADA DAHA GİRMEM BEN BU DOLARA.bEnde az bir zararla yarısını sattım dolarları çıkarsa bari onlardan kar elde ederim.zaten düşerse yerine aldığım altın ve gümüş kazandırır.En kısa sürede kurtulmamaız dileklerimle dolarlardan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

186 ya maalesef çıkamadı.o kadar haber geldi ab hala ayakta ve kurtulACAKALR ANLAŞILAN.ARADA BİR KRIZ ÇIKLARDSA DİĞER SATAMADIKLARIMIDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.180 OLMASSADA DAHA GİRMEM BEN BU DOLARA.bEnde az bir zararla yarısını sattım dolarları çıkarsa bari onlardan kar elde ederim.zaten düşerse yerine aldığım altın ve gümüş kazandırır.En kısa sürede kurtulmamaız dileklerimle dolarlardan....

Evet hocam 1.79 veya 1.80 dolara giriş yerleri olarak görünüyor şimdilik buralara gerileyeceğini düşünüyorum doların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 10 Aralık 2011; 1:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

186 ya maalesef çıkamadı.o kadar haber geldi ab hala ayakta ve kurtulACAKALR ANLAŞILAN.ARADA BİR KRIZ ÇIKLARDSA DİĞER SATAMADIKLARIMIDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.180 OLMASSADA DAHA GİRMEM BEN BU DOLARA.bEnde az bir zararla yarısını sattım dolarları çıkarsa bari onlardan kar elde ederim.zaten düşerse yerine aldığım altın ve gümüş kazandırır.En kısa sürede kurtulmamaız dileklerimle dolarlardan....

Evet hocam 1.79 veya 1.80 dolara giriş yerleri olarak görünüyor şimdilik buralara gerileyeceğini düşünüyorum doların..

Evet hocam teknik olarak doların EN FAZLA 1.80 e kadar düşme olasılıgı var.

Fakat Eoro da çok iyi bir çıkış olmadıkça 1.82 den Dolar alabilen olursa kendini ŞANSLI saymalı

ilk fırsatda 1.86 direncini geçecegini düşünüyorum.
    bunun aşagısı fiyatlar alım fırsatı olarak degerlendirilmeli.
    teknik analizler hep yukarı yönlü Formasyonları işaret ediyor.

bknz. geçen hafta yukarıda verdigim haftalık grafik hala geçerli ve geçen hafta içi yapılan alımlar 1.82 yi destegini saglamlaştırdı.

bu akşam biraz daha çalışıp önümüzdeki hafta için al/sat aralıgı grafigi hazırlıcam.
    bakalım bi bomba görebilecekmiyiz.

herkese iyi hafta sonları.bol kazançlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: termal1

dostum peki ya işaretlediğim yone doğru giderse

şaka bi yana nasıl vardınız oraya kadar ineceğini....bu sefer fena yakaladı biz..

dolarda olanlar için güzel bir temenni olmuş. bakalım hangi yöne gidecek ?

az kaldı.......hadi be biraz daha dayan

• quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Evet hocam teknik olarak doların EN FAZLA 1.80 e kadar düşme olasılıgı var.

Fakat Eoro da çok iyi bir çıkış olmadıkça 1.82 den Dolar alabilen olursa kendini ŞANSLI saymalı

ilk fırsatda 1.86 direncini geçecegini düşünüyorum.
    bunun aşagısı fiyatlar alım fırsatı olarak degerlendirilmeli.
    teknik analizler hep yukarı yönlü Formasyonları işaret ediyor.

bknz. geçen hafta yukarıda verdigim haftalık grafik hala geçerli ve geçen hafta içi yapılan alımlar 1.82 yi destegini saglamlaştırdı.

bu akşam biraz daha çalışıp önümüzdeki hafta için al/sat aralıgı grafigi hazırlıcam.
    bakalım bi bomba görebilecekmiyiz.

herkese iyi hafta sonları.bol kazançlar

Bekliyoruz hocam.

• Evet, herkese merhaba,

Yeni bir haftaya daha başlıyoruz. Herkese hayırlı kazançlar...

Dolar, sert düşüş ile açıldı. 1.8346. Oradan yükselmeye çalışıyor. 1.8390 a kadar geldi.

CHF düşüşte, AUD yükselişte. Sabah ola hayrola..
  • quote:

Evet, herkese merhaba,

Yeni bir haftaya daha başlıyoruz. Herkese hayırlı kazançlar...

Dolar, sert düşüş ile açıldı. 1.8346. Oradan yükselmeye çalışıyor. 1.8390 a kadar geldi.

CHF düşüşte, AUD yükselişte. Sabah ola hayrola..

Hayırlısı hocam...
  • Merhaba beyler...

Dolar tekrar 1.87 nin üzerinde.
  • Nerelere gider hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 12 Aralık 2011; 19:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Nerelere gider hocam?

En fazla 1.91 şahsi görüşüm.
  • Fen faiz indirirse, Mb mudahele eder tamam da dunya genelinde artis olursa ne derecede etkili olur? 400 milyon dolara cikardi ihale tutarini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.