Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an %100 dolardayım, şemsiye de gırtlağıma kadar gelmiş durumda o yüzden çıkamıyorum dolardan.
    bekleyelim bakalım, 15 şubatta belki aldığımız seviyelere gelir. maliyetim 1.8450
  • Altındaki düşüşten sonra Doların hareketini merak ediyorum açıkçası.
  • Dovizciler nerede goruslerini yazmasini diliyoyuz
  • 1 aydır dövizin hiç tadı yok.
  • Hayırdır beyler yas mı tutuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Hayırdır beyler yas mı tutuyorsunuz ?

abi dolar 1,85 lere gelmeden bu başlık hareketlenmez
  • kaldıraçsız döviz hicbirşey ifade etmez.
  • quote:

Nerde o eski ısviçre frangının ralli günleri...

Hey gidi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Nerde o eski ısviçre frangının ralli günleri...

Hey gidi günler...

Çok ta kötü değil yükselişleri.

Bu arada jpy , cad, gbp hakkında fikrin nedir üstadım.
  • dolarda 2 gündür bir kıpırdanma var, 1-2 hafta içinde 1,85 leri görürmüyüz? tahminleriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

dolarda 2 gündür bir kıpırdanma var, 1-2 hafta içinde 1,85 leri görürmüyüz? tahminleriniz nedir ?

1.85 i göreceğimizi zannetmiyorum. Ama 1.81 seviyelerine ulaşması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

dolarda 2 gündür bir kıpırdanma var, 1-2 hafta içinde 1,85 leri görürmüyüz? tahminleriniz nedir ?

teşekkür ederim, o zaman 1.80 üzerinde her hangi bir rakamdan çıkış yapayım ben, bu doların iflah olacağı yok
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim, o zaman 1.80 üzerinde her hangi bir rakamdan çıkış yapayım ben, bu doların iflah olacağı yok

Hedeflediğimiz 1.81 seviyesine ulastik. Bundan sonra satıp satmama kararı sizin.
  • Takipteyim.

altın başlığına bakıyordum. %100 altın tedirgin ediyor. biraz dovize ayırmak istiyorum. nedense tl tutamıyorum harcama korkum var

bidahaki ay maaşımla direk dövize yöneliyorum.

Kurucu arkadaşlar ve vakit ayıran üstadlara şimdiden teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 18 Mayıs 2012; 22:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Takipteyim.

altın başlığına bakıyordum. %100 altın tedirgin ediyor. biraz dovize ayırmak istiyorum. nedense tl tutamıyorum harcama korkum var

bidahaki ay maaşımla direk dövize yöneliyorum.

Kurucu arkadaşlar ve vakit ayıran üstadlara şimdiden teşekkurler...

hocam sen bi dahaki ay maaşı alınca yine buraya bi uğra. dovize girilir mi girilmez mi o zaman karar verelim.

şimdi konuşmak için çok erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 19 Mayıs 2012; 0:50:39 >
  • Arkadaşlar, Altın başlığında yazdım. Dövizi de ilgilendirdiği için buraya da aynen aktarıyorum:

Peki, QE3 gelirse, ne olur ?

Altın ve borsa yükselir. (Bence). QE1 ve QE2 dönemini biraz inceleyelim:

İMKB 100 endeksi QE1 döneminde 22000 'den 49000'e yükseldi. QE2 döneminde ise 70000'den 63000'e düştü. QE2 'nin bitmesinin ardından sert düşmeye başladı ve 46000 'e kadar düştü.

Dolar QE1'de 1,80'den 1,46 ya kadar düşerken, QE2 döneminde 1,38'den 1,60 'a kadar çıktı. (QE2 'nin hedefine ulaşamadığı yönünde çok sayıda görüş var. Ayrıca TCMB nin çari açığı azaltma çabaları da bu dönemdeydi. Bunları da hesaba katın.)

Altının onsu QE1 döneminde 850 dolardan 1200 dolara; QE2 döneminde 1300 dolardan 1550 dolara; QE2 bittikten sonraki 3 ayda ise 1475 dolardan 1900 dolara kadar çıktı.

Sonuç olarak, QE3 gelmesi durumunda altın ve borsanın çıkacağını söyleyebiliriz. Normal şartlar altında doların da düşmesi lazım ama hem Euro krizi hem de TCMB parametresini de hesaba katarsak doların yönünü kestirmek güç. Sadece şunu söyleyebilirim 1,84 e dayanan dolar şu an zaten aşırı pahalı. Alıp da riske girmeye gerek yok.

• Önümüzdeki günlere yönelik tahminler ne durumda?
  • Arkadaşlar çalıştığınız bankaların dolar makas farklarını yazabilir misiniz? Şuan için en düşük dolar makası hangi bankada? Bazı bankaların ana sayfadaki döviz kurlarıyla internet şubesine giriş yaptıktan sonraki kurları farklılık gösteriyor. Bu yüzden net olarak makas farklarını bilemiyoruz.

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
  • şögle söglim bben finansbank kulanıuorum 3 ayda 21 tl hesap işletim ücreti var dolar kuru bin dolarda 4 tl ama piyasanın hareketli oldugu zaman 6 tl ye cıkıyor degişiyor euro 12 tl şekerbank 7 tl altın uygun euro 8 tl diye gözlemledim
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.