Şimdi Ara

DH'ye kaç yıldır üyesiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

DH'ye kaç yıldır üyesiniz ?

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2013)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meewtwo -- 11 Haziran 2008; 16:09:18 >
  • Nedense herkes şifreyi unuttum demiş, banlandım desenize şuna. Gerçek üyeliğim budur 18 Ağustos 2004, eğer forumda aldığım cezaları düşünürsek yaklaşık 2 yıl cezalı kaldım. Bu aradaki fakeleri sayarsak 30-35 civarı üyelikle forumda bulundum. Tabi hepsi yakalandı cezalar uzadı falan derken böyle devam ediyoruz.

Şuanda fake nick yoktur, ceza alırsak bakarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Nedense herkes şifreyi unuttum demiş, banlandım desenize şuna. Gerçek üyeliğim budur 18 Ağustos 2004, eğer forumda aldığım cezaları düşünürsek yaklaşık 2 yıl cezalı kaldım. Bu aradaki fakeleri sayarsak 30-35 civarı üyelikle forumda bulundum. Tabi hepsi yakalandı cezalar uzadı falan derken böyle devam ediyoruz.

çok kafa adammışsın
    her banlanış yeni bir fake
    her yeni fake +7 gün demektir

• quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Nedense herkes şifreyi unuttum demiş, banlandım desenize şuna. Gerçek üyeliğim budur 18 Ağustos 2004, eğer forumda aldığım cezaları düşünürsek yaklaşık 2 yıl cezalı kaldım. Bu aradaki fakeleri sayarsak 30-35 civarı üyelikle forumda bulundum. Tabi hepsi yakalandı cezalar uzadı falan derken böyle devam ediyoruz.

çok kafa adammışsın

Yakalanırsan 7 gün demektir, çoğunda yakalanmamıştım. Sonradan kendim söyledim veya tespit edildi ve gitti nickler. Ayrıca fakelerin kısa dönem olduğunu nerden biliyorsun. Sen hiç yüzbaşı ve 300 mesajlı, 400 2. el mesajlı fake gördün mü 1.5 senelik üye.? Onu da 1 ay önce yakaladılar cezasını 31 gün olarak çektik.

İlk fake almadığım ceza dönemiydi bu da. Sınavlarım falan vardı o yüzden foruma girmemek cezalı olmak daha çok işime geldi.

• 8 yıl
  • 27 kasım 2004'ten beri aktif üyeyim
    bu forumu tanıdığım günden beri diğer forumlara uğramaz oldum, hatta yönetici olduğum forumu bile unutturdu bana DH
  • Katılım zamanı : 14 Ocak 2006
  • 1 ay sonra 3 yıl olacak
  • 17 Ağustos 2004
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

çok kafa adammışsın

Yakalanırsan 7 gün demektir, çoğunda yakalanmamıştım. Sonradan kendim söyledim veya tespit edildi ve gitti nickler. Ayrıca fakelerin kısa dönem olduğunu nerden biliyorsun. Sen hiç yüzbaşı ve 300 mesajlı, 400 2. el mesajlı fake gördün mü 1.5 senelik üye.? Onu da 1 ay önce yakaladılar cezasını 31 gün olarak çektik.

İlk fake almadığım ceza dönemiydi bu da. Sınavlarım falan vardı o yüzden foruma girmemek cezalı olmak daha çok işime geldi.

benim fakelerim kısa dönemli olmadı
    ilk üye olduğum dönemlere bilmiyordum fake yasak olduğunu
    Come_ClaRity93_2 di nick 200 mesajı buldu sanırım tabi banlandı sonra cezasını çektik
    bi ara çok banlanıyordum o dönem 6 - 7 tane daha fake im oldu
    birinin mesaj 100 lere dayandı sonra banlandı ama cezası bana yazılmadı
    diğer fakelerde teker teker banlandı
    nerdeyse 6 - 7 aydır hiç ceza almadım
    devam etmesi dileğiyle

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 2 Şubat 2021; 1:5:10 >
  • Bu kaçıncı konu ya

Katılım zamanı: 30 Eylül 2005
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.