citizen gibi sens gibi dh cılar gitti ama surekli yas olayına takılıyoruz benim yasım 16 ama velet sınırına giriomum bana bole mesaj lar geliom pm den ama veletlerin acılımı baska olmalı bence hiçbir zaman veletlik bi şey yapmadım yapmam da zaten kendi kişiligim elvermez. bence bu onay işi ii olmus tsk ler
weletlık yasla olmaskı kardesım bı bakmıssın 10 yasındakı cocuk 60 yasındakı adamdan olgun konusmus bence onemlı olan dusunerek yazma
quote:
Orjinalden alıntı: comeCZ
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Herkes üstüne düşen ağırbaşlılıkla bu foruma birşeyler katmalı sulu seviyesiz gereksiz içi boş konularla değil. Bunu herkes yapmaya çalışır insanlara köstek değil destek olursa bu sorun rahatlıkla aşılacaktır.
ewt malesef bu forumda yas sınırı yoq herkes bıraz dusunsun ya sahsen ben bole dusunuorum kucuk olabılırsın ko hakkında bısıler orenmek ıcın bu forumu kullanmak ısteyebılırsın ama buyuk abılerın gıbı konus konu acmadan once dusun ogrenmeden duramam dıosan bana pm at soz werıyorum cvp wercem yeterkı forumumuz eskısı gıbı olsun...
Verdiğin cevaplardan birşey anlamadım ayrıca forumda yaş sınırı 18+ da olsa benim için sorun yok yakında 20 yaşıma gireceğim. Bana dediysen şayet sormak istediğin bişe varsa ben yanıtlayayım bu oyunda öğrenmediğim çok az şey kaldı genede bilgiye açığım saol
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: comeCZ
quote:
Herkes üstüne düşen ağırbaşlılıkla bu foruma birşeyler katmalı sulu seviyesiz gereksiz içi boş konularla değil. Bunu herkes yapmaya çalışır insanlara köstek değil destek olursa bu sorun rahatlıkla aşılacaktır.
ewt malesef bu forumda yas sınırı yoq herkes bıraz dusunsun ya sahsen ben bole dusunuorum kucuk olabılırsın ko hakkında bısıler orenmek ıcın bu forumu kullanmak ısteyebılırsın ama buyuk abılerın gıbı konus konu acmadan once dusun ogrenmeden duramam dıosan bana pm at soz werıyorum cvp wercem yeterkı forumumuz eskısı gıbı olsun...
Verdiğin cevaplardan birşey anlamadım ayrıca forumda yaş sınırı 18+ da olsa benim için sorun yok yakında 20 yaşıma gireceğim. Bana dediysen şayet sormak istediğin bişe varsa ben yanıtlayayım bu oyunda öğrenmediğim çok az şey kaldı genede bilgiye açığım saol
kardes ben senı desteklemek anlamında dedım ya:D
eet bu konuda çok haklısın eskiden çoğu topic e post atardım fkt şimdi bakıp bakıp geçiorm çnkü çöğu gereksiz biri dc oluo saat 00.15 dc oldum vs oyun kapadığında 1 sayfa oyun kapandı vs. oyun açıldığında hine öyle bnun çok fazla örneği var malesef inş. bu topic i okuyup davranışlarını düzeltir bazı arkadaşlar...
anlatmak ıstedıgımde bu kardes post atmaya degcek bısı yoq en onemlı problem bu
quote:
Orjinalden alıntı: hell_quard
eet bu konuda çok haklısın eskiden çoğu topic e post atardım fkt şimdi bakıp bakıp geçiorm çnkü çöğu gereksiz biri dc oluo saat 00.15 dc oldum vs oyun kapadığında 1 sayfa oyun kapandı vs. oyun açıldığında hine öyle bnun çok fazla örneği var malesef inş. bu topic i okuyup davranışlarını düzeltir bazı arkadaşlar...
o biraz zor olacak gibi
forumda 1 seneden fazla süredir takılıyorum.Şimdiye kadar gereksiz yere topic açıp forumu rahatsız etmedim.Kirlilik oluşturmadım.Şu an ki mesaj sayımdanda bu belli zaten.Tüm bu gereksiz topicler forumda rütbe almak isteyen 18 yaş altı çocuklar yüzünden oluyor.Ama forumda 18 yaş altı olupta seviyeli olanlarda yok değil fakat bu sayı yeterli seviyede değil.Şu an post onaylatma işi harika oldu.Forum bir nebze olsun kurtulacak.Şu gereksiz post atma işinden biraz bahsedeyim ismi lazım değil adam 2 saat içinde 50 den fazla mesaj atmış bu nedir.Bu kadar çok post hangi zihniyetle atılır siz düşünün...
Saygılarımla...
-16 cok kisi var
bu onay işi bir süre idare eder kısa sürede konular temizlenir gibi eski günnere döner gibin sıkma canını her şey çok güzel olacak umarım yeni mod alımı yapılsa keşkem....
-16 die bişi olmamalı bence 14+ olsa yeter..
bu siteye ilk girdiğim gün acılan hiç bir gereksiz konu yoktu soradan site googlede yayınlanmaya başladı o zaman siteye oyunu bilende girdi bilmeyende ve bu hale geldi
quote:
Orjinalden alıntı: maxiheal
-16 cok kisi var
ben -16 yım saçma yazımı gören varsa sölesin 16+ olupda çok saçma yazan var
quote:
+1
artık hiiç umursamıyorum nedense.. eskiden böyle birşey oldugu zman neredeyse aglardım ama artık daha sakin daha sessiz..
ben size ilk postları ve baslıkları attığım zamanı anlatiim : bişi sormuştum cok iyi hatırlıorum ''35 kağıdı nerden cıkar?'' edena da lvl 35 oldum kağıdı ucuz kolay bulunan bisi sandım sordum meğer benden önce cok kisi sormus ama kimse gereksiz veya ban demedi sonra baslık acmadan sayfa sayfa gezdim bisürü şey öğrendim o zaman cok klasik sorular soruluyodu bazı başlıklar garip geliyordu ama zamanla anlarım dedim anladım bişi merak ettiğim zaman anahtar kelimeyi yazar aratırdım bisürü konu ve ceavp cıkardı hala da öle şimdi çok nadir başlık açıorum çünkü sorulacak şeyler zaten nadirleşti herşey forumda var
quote:
-16 cok kisi var
ben varım. ne olmuş ? akıl yaşta değil baştadır.
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
-16 cok kisi var
ben varım. ne olmuş ? akıl yaşta değil baştadır.
arkadaş beyin olarak söledi galiba kendileri büyük ama beyinleri küçük gibi
quote:
Orjinalden alıntı: gskerem
bak knight online ve donanim haber in knight online forumuna benziyor.
oyuna veletler doldukça bu forumada doluyor. oyundaki gereksiz dc ler burda gereksiz konulara yol açıyor. oyundaki buglar insanları çok sıkıyor sıkıntılarını bu foruma yansıtıyor.bu yuzden gereksiz mesajlar oluşuyorç burdaki herşey oyunla çok çelişkili.
daha fazla tartışmaya gerek yok kerem gereken açıklamayı en ii şekilde yaptı zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme