Şimdi Ara

dh ye ne oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet beyler tam 30 dk dır ılk sayfaya bakıyorum bır post atmaya degerlı 1 msj bulamadım eskıler bılır onceden boylemıydı tum konular degerlıydı tum konular ayrı ayrı yanıtlanmalıydı arkadaslık wardi sımdı hıc bırı kalmamıs kafasına esen konu acmıs onceden konu acmadan 2 kere dusunurduk acaba yanlıs anlasılırmı kımse cewap wermesse rezıl olurmuyuz dıe sımdı herkes acıo gercekten cıtızen crazy sens gıttıgınden beri admın acıgı war doru ama el koyun ya sızın ıcınde zor ama bı ust konu acıp acılması gereken konuları yazabılırsın mesela su ılk sayfadakı konulara baksana 1 tanesi bıle dh ye yakısmıyor haksızmıyım beyler . . .

• bak knight online ve donanim haber in knight online forumuna benziyor.

oyuna veletler doldukça bu forumada doluyor. oyundaki gereksiz dc ler burda gereksiz konulara yol açıyor. oyundaki buglar insanları çok sıkıyor sıkıntılarını bu foruma yansıtıyor.bu yuzden gereksiz mesajlar oluşuyorç burdaki herşey oyunla çok çelişkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskerem

bak knight online ve donanim haber in knight online forumuna benziyor.

oyuna veletler doldukça bu forumada doluyor. oyundaki gereksiz dc ler burda gereksiz konulara yol açıyor. oyundaki buglar insanları çok sıkıyor sıkıntılarını bu foruma yansıtıyor.bu yuzden gereksiz mesajlar oluşuyorç burdaki herşey oyunla çok çelişkili.
    ewet haklısın ama soyledıklerım dogru degılmı kardesım bı bakarmısn ılk sayfaya kayda deger 1 konu warmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comeCZ

ewet haklısın ama soyledıklerım dogru degılmı kardesım bı bakarmısn ılk sayfaya kayda deger 1 konu warmi ?

Alıntıları Göster
    beyler 20 kısı okumus okuyup gecmeyın sızde katılın bu soruna care bulalım
  • quote:

beyler 20 kısı okumus okuyup gecmeyın sızde katılın bu soruna care bulalım

Alıntıları Göster
    evet çok haklısın yüz başı olucam. 1 yıldır bu anı bekliordum. 1. sayfaya bakıorum düzgün konulara msj atim hem yüz başı olim hem yardımcı oliim diorum ama çok gereksiz topik ler açılıo bu aralar. ve işin kötüsü bunların durdurulması zor fakat citizen albayımın başlattığı yenilik bunu önlücek gibi duruo.http://forum.donanimhaber.com/m_8774231/tm.htm bu da linki Not: sanırım yüz başı oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

evet çok haklısın yüz başı olucam. 1 yıldır bu anı bekliordum. 1. sayfaya bakıorum düzgün konulara msj atim hem yüz başı olim hem yardımcı oliim diorum ama çok gereksiz topik ler açılıo bu aralar. ve işin kötüsü bunların durdurulması zor fakat citizen albayımın başlattığı yenilik bunu önlücek gibi duruo.http://forum.donanimhaber.com/m_8774231/tm.htm bu da linki Not: sanırım yüz başı oldum

Alıntıları Göster
    İnsaallah duzelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadoW Of Vain

İnsaallah duzelecek.

Alıntıları Göster
    ewet bende yenı gordum umarım bundan sonrası hayırlı olur zararın neresınden donulurse kardır cunku bence turkıyenın en ıı forumu olan bu forumu kaybedıoruz :( we bu benı cok uzuyor...
  • haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEZ_

haklısın
    65 kısı okumus sadece bu kadarmı beyler katılın ya en kotu konularda post kasıyosunuz forumumuz ıcın bı msj atmayı cok zor mu goruyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEZ_

haklısın
    yeni modalardan biridie nick sormak warrior açcam ismini bulamadım dh üyelerine danışmak istedim sizinde söylemek vırt zırt ........ iyice cıvıdı bu bölüm burda yardım için hep 2 dkj kuralına takılırdık ama artık baydı bu bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

yeni modalardan biridie nick sormak warrior açcam ismini bulamadım dh üyelerine danışmak istedim sizinde söylemek vırt zırt ........ iyice cıvıdı bu bölüm burda yardım için hep 2 dkj kuralına takılırdık ama artık baydı bu bölüm

Alıntıları Göster
    Herkes üstüne düşen ağırbaşlılıkla bu foruma birşeyler katmalı sulu seviyesiz gereksiz içi boş konularla değil. Bunu herkes yapmaya çalışır insanlara köstek değil destek olursa bu sorun rahatlıkla aşılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Ağustos 2006; 19:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Herkes üstüne düşen ağırbaşlılıkla bu foruma birşeyler katmalı sulu seviyesiz gereksiz içi boş konularla değil. Bunu herkes yapmaya çalışır insanlara köstek değil destek olursa bu sorun rahatlıkla aşılacaktır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

ewt malesef bu forumda yas sınırı yoq herkes bıraz dusunsun ya sahsen ben bole dusunuorum kucuk olabılırsın ko hakkında bısıler orenmek ıcın bu forumu kullanmak ısteyebılırsın ama buyuk abılerın gıbı konus konu acmadan once dusun ogrenmeden duramam dıosan bana pm at soz werıyorum cvp wercem yeterkı forumumuz eskısı gıbı olsun...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

ewt malesef bu forumda yas sınırı yoq herkes bıraz dusunsun ya sahsen ben bole dusunuorum kucuk olabılırsın ko hakkında bısıler orenmek ıcın bu forumu kullanmak ısteyebılırsın ama buyuk abılerın gıbı konus konu acmadan once dusun ogrenmeden duramam dıosan bana pm at soz werıyorum cvp wercem yeterkı forumumuz eskısı gıbı olsun...

Alıntıları Göster
    ea beyler dh cılıhınız bu kadar mı baska katılım

• quote:

ea beyler dh cılıhınız bu kadar mı baska katılım

Alıntıları Göster
    haklısın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

haklısın kardeş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_coskun

haklısın kardeş

Saol Kardesım ... keske herkes okusa haklısın dese wer forumumuz eskısı gıbı olsa ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

haklısın kardeş

Alıntıları Göster
    bence haklı degılsın sadece baslıga bakıp ıse yaramaz dıosan ooooo cok ısın var senın baslıga da bakma daha iii wallah ıse yaramaz topıc ornegı verır mısn bır de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsİmsİzlorD -- 18 Ağustos 2006; 20:07:12 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_coskun

haklısın kardeş

Saol Kardesım ... keske herkes okusa haklısın dese wer forumumuz eskısı gıbı olsa ..

Alıntıları Göster
    ewt yaw bizi güldürecek topicler açalım illa knight olması bence önemli deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsİmsİzlorD

bence haklı degılsın sadece baslıga bakıp ıse yaramaz dıosan ooooo cok ısın var senın baslıga da bakma daha iii wallah ıse yaramaz topıc ornegı verır mısn bır de

Alıntıları Göster
    post onaylatma işi iyi oldu, etkisini umarım ileriki günlerde görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Alıntıları Göster
    eet kardesım ınsallah modlar foruma katkısı olcak kısılerı onaylar yoksa forum elden gıdıo sadece post kasmak ıslerı olan kısılere kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Alıntıları Göster
    citizen gibi sens gibi dh cılar gitti ama surekli yas olayına takılıyoruz benim yasım 16 ama velet sınırına giriomum bana bole mesaj lar geliom pm den ama veletlerin acılımı baska olmalı bence hiçbir zaman veletlik bi şey yapmadım yapmam da zaten kendi kişiligim elvermez.
    bence bu onay işi ii olmus tsk ler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.