Şimdi Ara

__ [DH] Yedek parça ve Aksesuar Arayanlar/Satanlar __ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
151.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

__ [DH] Yedek parça ve Aksesuar Arayanlar/Satanlar __

(En Son Oy Tarihi: 13.2.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: otomüzik

Satlık pıoner dvc-1000 watlık bas çift bobin girişli 400 watt rms çok temiz sıfır ayarında kabin iç
    inde 220 ytl

__  [DH] Yedek parça ve Aksesuar Arayanlar/Satanlar __

Kabinli halinin fotosu varsa koyarmısın ?

• SeLamLar;

Banada Clio 2001 sol ön far Lazım.. ELinde oLan varsa istanbULdansa Eğer uLaşabıLırr..

05355167983
  • ya arkadaslar doğru yeremi yazdım bilmiorum ama ben clio rxt almayı düsünüorum ama bunlar orjinal fransız yapımı oluyormus galiba peki bi sorun çıktığında yerli yedek parça takılmıyor mu ?? illaki orjinal parça mı taktırmak gerekior cevaplarsanız çok sevinirim
  • arkadailar bana tanus bmw göğüs ve çıkma klima lazım ankaradayım.
  • Arkadaşlar bu palioların tape takıcağın göğüslük tarafı olduğu için orjinal parçası ile değiştiriliyormuş elinde olupta satmak isteyen varsa pm çaksın...
  • Yıllardır yedek parçacıyız, 5-6 sene önce Peugeot`ya geçtik. Ayrıca ek olarak Citroen Berlingo, Jumper ve FIAT Ducato, Doblo yedek parçaları satıyoruz.

Peugeot J9, Partner, Boxer ve üstte yazdığım diğer markalardan yedek parça arayanlar özelden ulaşabilirler.
  • Hocam benim aracın üstünde o jantlardan var, bende onları çıkartıp XS deki 5 kollu jantı takmak istiyorum, memnuniyetle çıkartıp sana verirdim ama servis 5 kollu jantlar için takımına 2000 YTL istedi, vazgecer gibi oldum. bana kalırsa sende 5 kollu olanından bak o daha afilli duruyo. belki onun çıkmasını bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Bu jantlardan arıyorum , ölçüsü 15" , replika felan istemiyorum , orjinal jant olucak , temiz çıkma aranıyor...

• arkadaşlar, otokoç ve toyotasa dışında komple avensis (1ZZ ile 3ZZ serisi) ve mondeo (zetec 2.0 ve 2.5 V6) motorları nerden bulabilirim bilgisi olan varmı. İlaveten bu motorların ECU leri.

Muhtemel fiyatları ne seviyededir, sıfır ve çıkmalar?

Bilgi verebilecek herkese şimdiden teşekkürler.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN JAPON VE KORE ARAÇLARININ YEDEK PARÇALARINI SATMAKTAYIM SİZE BU KONUDA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM YALNIZ RİCA EDİYORUM AKSESUAR VE MODİFİYE SORMAYIN SADECE YEDEK PARÇA
  • istteyen olursa elimde r19 arka iç kapı kilitleri r21 sol stop var
  • Kardeş Adapazarı'ndayım geçen gün burada hurdacıda, Carina görmüştüm sadece ön taraf çarpılmıştı.. parça lazımsa fiyatlarını öğrenebirim.
  • Polo 2001 arka cam silecek motoru arıyorum kodu : 6X0955711D
  • selamlar
    205 40 17 ebatında 4*100 autostil ithal jant ve lastikleri (lastikler kumho ve yeni) çok kollu jantlarla lastiklerimi satıyorum ilgilenen arkadaşların pm(özelden) mesaj atmalarını öneriyorum çünki herzaman giriş yapamıyorum
    0537 824 17 92 dende arayabilirsiniz
  • arkadaşlar elimde o kulanılmamış 4 lü park sensörü var ilgilenen arkadaşlara 60 ytl verebilirim ulaşmak isteyen erdemkaraman35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 30 Temmuz 2007; 13:05:57 >
  • arkadaşlar 98 model kartal s için ön 2 kapı döşemesi arıyorum.üsteki plastiği kırılmış ve kapıya oturmuyo üsten camın girdiği yerden atma yapıyo o yüzden elinde olan varsa bi fiyat verebilirmi
  • Merhaba Ceratocu arkadaşlar.2006 Advance dizel cerato sahibiyim. Arabam 31.00 km'de ve bugüne kadar hiç bir problemim olmadı. Yakıt nedeniyle oluşan performans düşüklüğü ve gürültülü çalışma dışında.Total'in exellium euro dieselini kullanmaya başladıktan sonra bu problemim de kalmadı.Kısacası arabamdan çok memnunum. Tek sorun lastik ebatlarım (205-50- R16) İnce yanak olduğu için çok dikkat etmek gerekiyor. İzmir'deki doğalgaz kazılarının kazığını yedim ve yanak yapması nedeniyle 2 lastiği daha 22.000 de iken değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi bu sorunumu 15 inch janta düşerek çözmek istiyorum.(195-60-R15) Şimdi kullandığım ebattaki lastiklere en uygun çözüm bu olsa gerek.Ama önce halen kullandığım 4 asıl 1 stepne olmak üzere 5 adet çelik alaşım jant ve lastiğe talipli bulmak zorundayım. Anlayacağınız lastik ve jantları satıyorum. İlgilenenler ohe35@yahoo.com'a mail atabilirler. 5 adet 205-50-R16 ebatlarında Kumho Solus KH15 desenli 31.000 km.de lastik. (3 tanesi Aracın üzerinde gelen orijinal.Lastiklerin ikisi de yanak yapması nedeniyle benim sonradan taktığım ve daha 9.000 kmde) 5 adet bu lastiklerin takılı olduğu 16 inch çelik alaşım jant, mat gümüş renginde.Hepsi için 550,00 YTL istiyorum.

Jant modeli örnek resimdekinin aynısıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: aveki

Merhaba Ceratocu arkadaşlar.2006 Advance dizel cerato sahibiyim. Arabam 31.00 km'de ve bugüne kadar hiç bir problemim olmadı. Yakıt nedeniyle oluşan performans düşüklüğü ve gürültülü çalışma dışında.Total'in exellium euro dieselini kullanmaya başladıktan sonra bu problemim de kalmadı.Kısacası arabamdan çok memnunum. Tek sorun lastik ebatlarım (205-50- R16) İnce yanak olduğu için çok dikkat etmek gerekiyor. İzmir'deki doğalgaz kazılarının kazığını yedim ve yanak yapması nedeniyle 2 lastiği daha 22.000 de iken değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi bu sorunumu 15 inch janta düşerek çözmek istiyorum.(195-60-R15) Şimdi kullandığım ebattaki lastiklere en uygun çözüm bu olsa gerek.Ama önce halen kullandığım 4 asıl 1 stepne olmak üzere 5 adet çelik alaşım jant ve lastiğe talipli bulmak zorundayım. Anlayacağınız lastik ve jantları satıyorum. İlgilenenler ohe35@yahoo.com'a mail atabilirler. 5 adet 205-50-R16 ebatlarında Kumho Solus KH15 desenli 31.000 km.de lastik. (3 tanesi Aracın üzerinde gelen orijinal.Lastiklerin ikisi de yanak yapması nedeniyle benim sonradan taktığım ve daha 9.000 kmde) 5 adet bu lastiklerin takılı olduğu 16 inch çelik alaşım jant, mat gümüş renginde.Hepsi için 550,00 YTL istiyorum.

Jant modeli örnek resimdekinin aynısıdır.

jantlar 4x100 mü?

bide şekli resimdeki gibi mi

bide jantlar 6" 6.5" 7" mi

• selam! 2003 toyota corolla terra hb arabama sol versiyonunda kullanılan cd çalarından arıyorum! Elinde temiz kullanılmış, sorunsuz olupda satmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim... ahmetcav@hotmail.com
  • selam,

tempra 2.0 ie 16 v arka diskleri ve balatalarını arıyorum.Birmotta yoktu.
  • uzaktan çalıştrma modülü var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.