__ [DH] Yedek parça ve Aksesuar Arayanlar/Satanlar __
(En Son Oy Tarihi: 13.2.2022)
Giriş
Orjinalden alıntı: parisorlu
selam,
tempra 2.0 ie 16 v arka diskleri ve balatalarını arıyorum.Birmotta yoktu.
iTALYAN MALI FREN DİSKİ 25 YTL/ADET, ARKA FREN BALATA TK 20.- YTL
ben bu ortadaki iki hava yönlendiriciyi arıyorum.. sormadığım yer kalmadı desem yeri, ama bulamıyorum bi türlü çıkma.. satılmıyo parçası, göğüslükle takımmış kendileri..
Opel Corsa 90 model 4 adet buji kablosu ve yan aynalar lazım.Öm atabilirsiniz elinizde varsa
Kore ve japon araçları Yedek parça satışı yapmaktayım.Parça fiyatları hakkında da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Özelden ulaşmanız yeterli.(modifiye ve aksesuar bulunmamaktadır.)
Her arabanın yedek parçası bulunur. Aradığınız parçayı özelime yazdığınız takdirde en uygun fiyatı 3 gün içinde bulup haber verebilirim..
renault megane teybin kayıp tuşlarını arıyorum. kırmızı ile işaretlediklerim.
[simage][/simage]
1994 model Renault 21 Manager-2000 için kaput içi izolasyon kaplaması, dört kapı için dış cam fitilleri arıyorum.
Palio - siena gurubundan istavroz dişlileri istavroz mili ve aks dişlileri lazım Sıfır yada az kullanılmış lazım. Dişlilerin arkasına şim konuldu ise orj de onlar da lazım. Benimkiler aşınmış çok boşluk var. Aslında şimle olur gibi ama değişsem daha ii olcak..
selamlar bana 2001 model marea elx 1,6 için direksiyon ve yolcu airbegleri lazım direksiyon kumandalı olandan cevabları bekliyorum
arkadaşlar merhaba bende clio 1.2 16v hatcback mevcut ve arabmın 4 lüsü yanmıyor içeride bulunun 4 lü düğmesi arızalı basınca kalmıyor geri geliyor yenisi servite 50 ytl bu parçayı daha uygun bir fiyata nasıl bulabilirim yardım ederseniz memnun olurum..
2001 KANGOO PAMPA ORJINAL ÇEKLİK JANTI VAR MI
ya kusura bakmayın ben yine büyük harfle yazmışım. ... int. fazla bilmiyorum kusura bakmayın...
1990 model AE92 kasa 1.6 XL Toyota Corollaya ait vidalı tip sağ-sol silecek kolları ve silecek motoru dişlisini nereden bulabilirim acaba bilen var mı?
Aracımın diferansiyelinde sorun var eskimiş aşınmış falan. Riski yolda bırakma. Ve yeni parçalarla değşim.
Çıkmacı bi yer varwww.otoçikmacisi.com buraya mail attım komple diferansiyele 250 ytl dyor. Sorun varsa 15 gün içinde iade alırım dyor parada sorun olmaz biz bu işi 1,5 senedir internetten yapıyoz dyor.
Buradan parça alan sorun yaşayan yada işini gören varmı ? Ne dersiniz parayı yollasam üstüne mi yatarlar. yada bana hurda parça mı yollarlar. Yada yenisini mi alsam ne dersiniz ?
yenisi kaç para ki? ayrıca siteleri falan oldukça ciddi. pek bi sorun çıkacakmış gibi görünmüyor.
bulunduğunuz il neresi? bulunduğunuz ilde çıkmacı yok mu?
ankara veya istanbulda iseniz her tarafta çıkmacı var...
Ben buralarda da vardır sandım ama burdakiler hurdacı
Yenisi için sadece istavroz ve aks dişlilerine mili ve şimleri rulmanlarına yani diferansiyelin yarsı için 500 civarı diyolar.
bu adamlar daha bi ciddi aradım ikisini de ama bunlarda diferansiyeli ayrı veremem kople sıfıra yakın şanjuman var dyolar 500 dyolar. İtalyadan gelme imiş kırma mıymış neymiş. Kimse şanzumandan diferansiyeli çıkarıp vermez dyolar. Çıkarırsa ki şanjuman ölüdür ki diferansiyelde ölüdür dyolar aslında mantıklı.
Şimdi gene aradım oto çıkmacisi.com dakileri elimde 30 tane şanjuman var dyo çıkarıp diferansiyeli yollarım kontrol ederim sağlam mal yollarım dyo..
Yarın açtırayım ustaya bakıyım kendim ne varmış şunda dyo kafa... Ustalara da laf anlatmak zor be yaa. Geçen açalım dye gittim yok açınca araba yatacak mış parça isteyecek miş bilmem ne... Eski parçaları takarız dyom yok öle olmaz dyo açarken kırılacak mı bu meret ...
Bence bu topiğin ihtiyaca daha iyi cevap vermesi için. Hadi modeli,yılı geçtim,ama kesinlikle MARKA altında topikçiklere dönmesi daha iyi olur.
ARACIMA ZARAR VERDIGI ICIN CIKARDIGIM LPG KITIM VAR. BRC MARKA HLX MAREADAN CIKTI. SAGLAMDIR HERHANGI BIR SORUNU YOKTUR.BEN 35000 KM KULANDIM AMA ARACIMA ZARAR VERDIGI ICIN CIKARDIM. 5 VEYA 6 SILINDIR ICIN UYUMLU SIRALI SISTEM KITTIR. KOPMLE EKSIKSIZTIR. SIMIT TANK ILE (YARISI DOLU) GARANTISI BENIM HERHANGI BIR ARIZADA BOZULAN PARCANIN YENISINE GARANTI VERIRIM. MAREA KULUBUNDEKI UYELER BILIRLER DUSUNENLER PM'DEN ULASABILIR
2005 toyota corolla terra icin orjinal cikma celik jant ariyorum. elinde olan veya biyerlerde goren varsa haber verirse sevinirim.