Şimdi Ara

-DH-Yeni i20/i20 Coupe/i20 Active-ANA KONU-GÜNCEL- (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.776
Cevap
69
Favori
211.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model 1.2 style 8 binde boyasız degisensiz 44 bin ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 8 Mart 2017; 16:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zcnyldz Z kullanıcısına yanıt
    Ankara akbak benzinli 1.4 otomatik 1 hafta kadar oldu yaptıralı 450 ye yaptılar.

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    LPG takılı bizim serviste takıldı 450 km ye yakın gidiyor. Çekişin den de memnunuz kıyaslama yapamayacağım benzinle çünkü pek kullanmadık benzinde. Ama kesinlikle yığılma olmuyor ben çekişinden memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekin-gns -- 22 Mart 2017; 16:9:28 >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Cızırtı çok sinir bozucu oluyor. Gostergelerden geldiğini düşündük biz de radyodan dediler. Şuan bi sıkıntı yok bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekin-gns

Cızırtı çok sinir bozucu oluyor. Gostergelerden geldiğini düşündük biz de radyodan dediler. Şuan bi sıkıntı yok bizde

Nasıl çözdüler ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Rodyo yerine navigasyon takildi yani degisti radyomuz o yuzden bi bilgim yok sadece ordan kaynakli oldugunu soylediler

• NASIL OLMUŞŞŞ

• Arkadaşlar bende i20 Style benzinli otomatik almayı düşünüyorum. Şuan 2016 Liste Fiyatı 58.000 civarı birşey ama Son zamanlarda alan var mı? Nasıl bir indirim aldınız?

• Başka bir konuda 2017 style 1.4 otomatik paketi 58500 aldığını yazmıştı biri yanlış hatırlamıyorsam

• Ya arkadaşlar bu 2017 Elite i20'lerde Apple Carplay mevcut mu acaba bilgi verirseniz çok sevinirim?

• arkadaşlar ben de bu aralar i20 elite otomatik modeliyle ilgileniyorum, star modeli de hoşuma gitti açıkçası. ilk kez kendi arabamı alacağım. hyundai sitesinde 67-68 civarında fiyatlar, yetkili satıcılara gittiğimizde pazarlıkla bu fiyatlar ne kadar değişebiliyor? ilk tecrübem olduğu için az çok bir fikrim olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
  • gevurgazi G kullanıcısına yanıt
    2016 bayilerde yok hocam.
    2017 liste fiyatı 63900,İstanbul'daki bayiler 61000'e iniyor,Gebze bayisi 62200 dedi.
    Diğer konuda da yazdım öğretmen indirimi ile 58500'e aldım,bayi bilgisi isterseniz PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Buradan i20 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, aracın yol tutuşu ve gidişi çok hoşuma gidiyor ancak ülkemizin yolları malum :( süspansiyon konforunu arttırmak için JUMP donanımda bulunan 15 saç jant ve 185/65 R15 lastik almayı düşünüyorum. JUMP donanım ile STYLE/ELİTE donanım paketini konfor yönünden karşılaştırabilen oldu mu acaba? JUMP donanımdaki daha kalın yanaklı lastiğin konfora hissedilir etkisi varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz almayı planlıyorum bu arabadan. Süspansiyonlar gerçekten o kadar rahatsız edici mi ? Bide frenleri kötü durmuyor araba diyenler var bu konudaki düşünceleriniz neler?

• Söylenenlerin şehir efsanesi olduğunu test edince goreceksiniz zaten.

• arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki sisten Daiichi Android ve Apple Carplay desteği olduğunu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

Bu yaz almayı planlıyorum bu arabadan. Süspansiyonlar gerçekten o kadar rahatsız edici mi ? Bide frenleri kötü durmuyor araba diyenler var bu konudaki düşünceleriniz neler?

Frenleri bence yeterli süspansiyon konusunda da ülkemizin yollarına göre bence biraz sert kalıyor :( Araçta bu süspansiyon yapısı ile gövde salınımı neredeyse hiç yok. Yol tutuşta cidden sınıf üstü güven veriyor. Daha kalın yanaklı lastikle bence ülkemiz yollarına daha uyumlu olur gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Geçen aynı soruyu bende servise sordum ancak Car Play olmadığı söyledi Apple ın orjinal kablosu ile denedim ancak çalıştıramadım , zaten o Daiichi nin kalitesiz ekranı ve kötü grafik tasarımı beni araçtan soğuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcetoBalsamico -- 20 Mayıs 2017; 1:17:26 >
  • PriMe kullanıcısına yanıt
    Kalın yanak konfora katkı sağlan ancak aracın özellikle arka süspansyonları ülkemiz yolları için biraz sert , araç Türkiye de üretiliyor bu da ayrı bir tezat tabi. Sert süspansyon daha iyi yol tutuş sağlıyor ancak konfor oldukça azalıyor.
  • Arkadaşlar i20 otomatik benzinli elite+smart paket 70000 lira nasıl sizce?

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.