Şimdi Ara

★★★ DH YÖNETİCİLERİNİ SEVMEYENLER KULÜBÜ ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
26
Favori
38.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgili DH yöneticilerinden rica ediyorum.
  • ekleyin
  • Sonun konuyu başlatan gibi olabilir.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Biz bu yola çıkarken DH üyeliğimizi ortaya koyduk. (Tamam tamam ben almayayım . Zaten yöneticileri çok severim.Ne işim olur bu tarz konularla)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Adminler, yöneticiler, bölüm yetkilileri ve unvanı ne olursa olsun bu ailenin parçası herkes birer insandır. Hatalarımız olabilir, noksanlarımız bulunabilir. Kalp de kırabiliriz, kırgınlık da yaşayabiliriz. Neden mi? Biz de sizin gibi insanız. Birer forum üyesiyiz. Sizler gibi biz de burada mutluyuz. Sizler gibi biz de insanlara yardımcı olmaya nitelikli ve zengin vakit geçirmeye çalışıyoruz.

Elimizden geldiğince ve bize layık görülen sorumlulukları ifa etmeye çalışırken hepimiz içimizden "biz olsaydık, ben olsaydım" diye geçirerek hareket ediyoruz. Amacımız sizi kırmak, sizi forumdan mahrum bırakmak değildir bilakis uyarı ve ceza en son kullandığımız yöntemdir. Bu samimi bir şekilde belirtmeliyim ki tüm arkadaşlarım ceza vermemek için azami gayret gösteriyor.

Siz bizi sevmeseniz de olur. Canınız sağ olsun. Ben bu kulübün üyelerini önce insan oldukları için sonra da aynı ortamı paylaştığım için seviyor ve sayıyorum.

ABİ EKSİLEDİM KUSURA BAKMA AMA MÜTHİŞSİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM NEDEN EKSİLEDİMBİLMİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yönetici aynı değildir muhtemelen de ben @PHI'nın üslubundan rahatsız olmuştum. Forum Destek'e bunu bildirdim ama cevap gelmedi Forum Destek'te. "Tamam, yöneticiyi uyarırız ya da yönetici ile konuşuruz" diye cevap yazmak çok mu zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Ağustos 2014; 17:52:50 >
  • Ekle
  • Yaz hocam benı de sırf ( noktalı ) küfür ettim diye 2 hafta yedim.
  • yaz dostum benide turizm elçisi olarak ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wut

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Adminler, yöneticiler, bölüm yetkilileri ve unvanı ne olursa olsun bu ailenin parçası herkes birer insandır. Hatalarımız olabilir, noksanlarımız bulunabilir. Kalp de kırabiliriz, kırgınlık da yaşayabiliriz. Neden mi? Biz de sizin gibi insanız. Birer forum üyesiyiz. Sizler gibi biz de burada mutluyuz. Sizler gibi biz de insanlara yardımcı olmaya nitelikli ve zengin vakit geçirmeye çalışıyoruz.

Elimizden geldiğince ve bize layık görülen sorumlulukları ifa etmeye çalışırken hepimiz içimizden "biz olsaydık, ben olsaydım" diye geçirerek hareket ediyoruz. Amacımız sizi kırmak, sizi forumdan mahrum bırakmak değildir bilakis uyarı ve ceza en son kullandığımız yöntemdir. Bu samimi bir şekilde belirtmeliyim ki tüm arkadaşlarım ceza vermemek için azami gayret gösteriyor.

Siz bizi sevmeseniz de olur. Canınız sağ olsun. Ben bu kulübün üyelerini önce insan oldukları için sonra da aynı ortamı paylaştığım için seviyor ve sayıyorum.

ABİ EKSİLEDİM KUSURA BAKMA AMA MÜTHİŞSİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM NEDEN EKSİLEDİMBİLMİYORUM

Sıkıntı yok.

• Benide al Darbe yapıp Yetkilerine el koyacam benim kuzen Heykır okan
  • Bu konuya mesaj yazdığımda torpilliler alınıyor yazmıştım.

Rds de tanıdıklara öncelik veriyoruz yazmıştı.

Aynı şeyler heryerde geçerli sanal ve gerçekte torpilsiz iş olmaz.

Emekli yöneticiler işini iyi yaptıkları için emekli oldular diye düşünüyorum.

İşini adam akıllı yapan en fazla taş çatlasa 3 yöneticiyi geçmez.

Çoğu yönetici işinin ehli değil.(Sanal alemde)

İşine gelen konuyu kapatıyor işine gelmeyene karışmıyor.

Konuyu açan adminlerde izin alıp konu altında özellikle din konusunda etmediği hakaret küfür kalmıyor.

Ben insanlara saygı duymam.Emeklerine saygı duyarım.

Sanal yöneticilerin kişilikleri beni ilgilendirmiyor sadece çoğu işini yapmıyor o kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 28 Ağustos 2014; 12:21:24 >
  • orda bir yerde bnada bir yer ac hıç bırını sevmıyom kafaları ne isterse onu yapuyolar
  • Benim bir fikrim var! Benide yazın.bu kulübü iyice geliştirip dh nin en tepesinden bu konuda yardım isteyin.herkes yönetime sorununu delillerle iletelim.

• Ekle. Bilgisayarlara yüklenin tüm üyeler! DDos saldırısı yapalım topluca, gücümüzü görsünler!

Şimdi sırf benim yüzümden toplu ban gelir

Şaka şaka ama ekle sen beni

• Ekle beni xeske bağımsız olsak admin nedir
  • ben m. çeviki sevmiyorum sadece oda admin sayılırmı?
  • konu sahibine sınırsız atmış adamlar Bi ara bende sevmiyordum hala da sevmiyor olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 6 Eylül 2014; 16:46:47 >
  • İlk sayfanın çoğunu uçurmuşlar
  • eklee
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.