Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikada eğitim almayı planlıyorum bu yaz takip için mesajım bulunsun
  • rusyada okuyan arkadaşlar üniversiteye girmek için tam olarak ne yaptınız açıklayabilirmisiniz acaba
  • Tekrardan yurtdışında eğitim almak isteyenler pm'den iletişme geçebilirler. Her türlü soruyu sorabilirsiniz arkadaşlar.
  • Almanyada üniversite okumak kaç paraya geliyor ? Okulların ücretsiz olduğunu söylüyorlar
  • Beni listeden Erasmus'la gidip gelmiş şeklinde değiştirebilirmisiniz :D Yine sorusu olanlar için yardımcı olurum ama benim okul bitti şuan :)
  • cacanefes ukrayna/ odessa

bende belgorod/ rusya

ekle dostum
  • amerikada bulunanlari beni de ekle , colorado state university pueblodayim , economics .

inanmayacak olan olursahttps://pbs.twimg.com/media/A4aCZc_CcAAeVl6.jpg:large

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 29 Ekim 2012; 3:23:46 >
  • Ben de MIT de okumak istiyorum konuyu başlatan arkadaş bu konuda bana bilgi verir misiniz pm attım zaten ilgilnirseniz çok sevinirim.

Onun dışında yurtdışında dünya sıralamsının ilk 200 ünde olan burs imkanı verilebilen bi üniversite önerebilir misiniz bu konuda yardımlarınız bekliyorum hepinize teşekkür ederim.
  • Selamlar.. Bulgaristan nasildir arkadaslar ? Tavsiye edermisiniz ? 1 sene sonra kismetse gelmeyi dusunuyorum ama su denklik canimi epey sıktı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Konuyu guncelleyelim, her yil DH ailesi olarak yurtdisina gonderdigimiz ogrenci sayisi artiyor. Bu konu uzerinden olmasa da, eskiden acmis oldugum konu uzerinden sorularinizi sorabilirsiniz.

Bir de linkini verseydin tam olacaktı
  • Bu konuyu canlı tutalım faydalı

Bende yakında yurtdışına master'a gidiceğim
  • Konu canlansın
  • Rusya/Moskova Peoples' Friendship University Veterinerlik okuyan birisi varsa acil iletişime geçebilir mi acaba? Sanırım gideceğim ama bilgi almam gerekir.. Ve karya danışmanlıktan sıkıntısı olan varsa lütfen yazabilir mi? 5 danışmanla konuştum bugün 3 tane arasındayım lütfen bilgilendirin hangisinden memnunsanız.. Karya international, Hit, Acedemix 3'ü arasındayım sıkıntı yaşayan oldu mu herhangi bir tanesi ile? Lütfen Lütfen..
  • Kimse yok muu??

• Özellikle Amerika'da okuyanlar hangi liseden mezun olduklarını yazabilir mi? Hangi liseden mezun olduğunuzun önemi oluyor mu? Mesela Robert/Üsküdar mezunu olanların şansı daha mı fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Özellikle Amerika'da okuyanlar hangi liseden mezun olduklarını yazabilir mi? Hangi liseden mezun olduğunuzun önemi oluyor mu? Mesela Robert/Üsküdar mezunu olanların şansı daha mı fazla?

Hiçbir şans farkı yok adamlar robert üsküdarın ne olduğunu bile bilmezler takmaz ahatta
  • Amerikada lise okuyorum benide yazabilirsin Sorusu olan arkadaslarada elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiž

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Özellikle Amerika'da okuyanlar hangi liseden mezun olduklarını yazabilir mi? Hangi liseden mezun olduğunuzun önemi oluyor mu? Mesela Robert/Üsküdar mezunu olanların şansı daha mı fazla?

Hiçbir şans farkı yok adamlar robert üsküdarın ne olduğunu bile bilmezler takmaz ahatta

referans farkı var...

Hiçbir farkı yok kardeşim amerikalılar komşu şehrini doğru dürüst bilmez kaldı ki türkiyeden bir lisey imi bilecek. üniversiteleri bile bilmezler. sen ingilteredeki liseleri biliyor musun. adamlar sadece senin yapacağın skorlara bakarlar ve buna göre alırlar.

• eger liseleri ekliyorsaniz benide amerikaya ekleyin
  • Amerikada okuyanlar yıllık ne kadar harcıyor her şey dahil cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizenship -- 8 Şubat 2013; 2:49:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.