Şimdi Ara

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarkılar eklendi
  • Neyse bu hafta da bi 14 hp alsam lider olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir prog rock sarkisini bu kadar sevecegim aklima gelmezdi. On yargilarimizi da kiriyoruz iste. Camel - Stationary Traveller'i asiri derecede begendim. Hissettirdigi duygular inanilmaz. Boylelikle yeni bir grup tanimis oldum. Yalniz diger West Berlin'i pek sevmedim, boyle enstrumental albumleri varsa ayila bayila dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

Bir prog rock sarkisini bu kadar sevecegim aklima gelmezdi. On yargilarimizi da kiriyoruz iste. Camel - Stationary Traveller'i asiri derecede begendim. Hissettirdigi duygular inanilmaz. Boylelikle yeni bir grup tanimis oldum. Yalniz diger West Berlin'i pek sevmedim, boyle enstrumental albumleri varsa ayila bayila dinlerim

Aç sözlere baka baka dinle, albüm dinlemek daha fazla zevk verir.
  • camel'i ilk kez duyan kendine müzik dinliyorum diyor

artıları alayım özellikle o bir kişi pusuda bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

camel'i ilk kez duyan kendine müzik dinliyorum diyor

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

camel'i ilk kez duyan kendine müzik dinliyorum diyor

Puan tablosuna bir goz at bence
  • Şarkıları çok çok önce dinlememe rağmen oy atarken kararsız kalmamdan dolayı geç gönderdim. En nihayetinde adaletli olduğumu düşünüyorum. Herkes benim kadar adaletli olsaydı şu an zirvede Floor Jansen yazıyordu. Öyle ya da böyle oraya kocaman FLOOR JANSEN yazdıracağım ligin sonunda.

Peki birinci olmak mıdır şu hayattaki gayem? Bize dayatılan bu rekabetin parçası olmak mıdır başarı yoksa dışında kalabilmek mi?

Bilmiyorum , bilemiyorum. Belki de bu sebeptendir hep başarısızlıklarım. İstikrarlı başarısızlığımdır belki de başarım. Hayat ne getirir ne gösterir bilemem belki de bu yüzden sahiplenemiyorumdur hayatı. Kontrolümde olmayan şeye sahip olduğumu söyleyebilir miyim?

Herkese başarılar.
  • DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

Şarkıları çok çok önce dinlememe rağmen oy atarken kararsız kalmamdan dolayı geç gönderdim. En nihayetinde adaletli olduğumu düşünüyorum. Herkes benim kadar adaletli olsaydı şu an zirvede Floor Jansen yazıyordu. Öyle ya da böyle oraya kocaman FLOOR JANSEN yazdıracağım ligin sonunda.

Peki birinci olmak mıdır şu hayattaki gayem? Bize dayatılan bu rekabetin parçası olmak mıdır başarı yoksa dışında kalabilmek mi?

Bilmiyorum , bilemiyorum. Belki de bu sebeptendir hep başarısızlıklarım. İstikrarlı başarısızlığımdır belki de başarım. Hayat ne getirir ne gösterir bilemem belki de bu yüzden sahiplenemiyorumdur hayatı. Kontrolümde olmayan şeye sahip olduğumu söyleyebilir miyim?

Herkese başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

Şarkıları çok çok önce dinlememe rağmen oy atarken kararsız kalmamdan dolayı geç gönderdim. En nihayetinde adaletli olduğumu düşünüyorum. Herkes benim kadar adaletli olsaydı şu an zirvede Floor Jansen yazıyordu. Öyle ya da böyle oraya kocaman FLOOR JANSEN yazdıracağım ligin sonunda.

Herkese başarılar.

• Seçim heyecanı

Sonunda oy açıklanma günü ve saati geldi çattı. Erkenden sandığa koşan da vardı , son dakikada yetişen de. Sandık görevlileriyse herhangi bir güçlükle karşılaşmadılar bugün. Tüm yarışmayı saran seçim heyecanı herhangi bir kazaya sebep olmadan sonlandı. Sonuçlar açıklandıktan sonra ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Kararsız seçmenlerin etkisi

Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu haftada da kararsız seçmenin sonuca direkt etki edeceğini belirten anketörler, çıkacak hiçbir sonucun şaşırtmayacağını söylediler.Tahminlere göre bu haftada da Floor Jansen'in zirveye yerleşmesi kimseyi şaşırtmayacak.

Yine en çok o sevindi

Tüm yarışmayı etkisi altına alan oylama süreci yine en çok Mimisbrunn'u sevindirdi. Yaptığı tahminlerle ortalığı karıştıran Mimisbrunn , yoğun istatistiğin ve tahminlerin tadını doyasıya çıkarttı.

Sonuçlar 22:14'te

Keyifli geçen oylama periyodunun bugün sonlanmasıyla sonuç heyecanı yarışmanın 11 yanını da sardı. Saat 22:14'te Plug'da açıklanması beklenen sonuçlar şimdiden herkesi ekranları başına kitledi.

DHA Floor Jansen 21.04.2017 20:44

• DH Müzik TV kanalının en sevdiğim haber muhabiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

DH Müzik TV kanalının en sevdiğim haber muhabiri.

en sevdiğim yarışmacı bu sefer de anlaştığımız gibi değil mi puanlar?
  • neden bu hafta bir türlü bitmiyor
  • Anlaştığımız gibi güzel puan verdim yine. Floor'u yukarı taşıyacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

neden bu hafta bir türlü bitmiyor

Bitecek , bitecek. Bugün açıklarız sonuçları , hemen folku ateşleriz. Bu arada bi ses ver undo.
  • Progressive öyle güzel ki uzatalım istedik, doyasıya dinledik işte. İstersen bir hafta daha uzatalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Floor Jansen Gönülleri Bu arada yavaştan gelin plugahttps://plug.dj/dhcl
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.