Şimdi Ara

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

umarım iptal olur

kötü şarkı seçince ben

Edit: bu arada 50,100,150 ve 200. postu ben attım konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 13 Nisan 2017; 17:12:11 >
  • 4. Hafta Türümüz: Folk Metal
    Başarılar
  • 4. haftayı daha temiz geçirelim. Plug olsun , farklı meseleler olsun biraz aksadı bu hafta. Gelecek hafta direkt 4'e geçmektense ben biraz daha 3'e zaman verilmesi taraftarıyım. Görüşlerinizi bunu alıntılayarak yazarsanız ortak karara varırız
  • Şarkılar yok

Olmadı pazartesi salıya uzatırız. Ama bunu uzatırken 4. haftayı aksatmayalım, pazardan pazara düzen devam etsin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

4. haftayı daha temiz geçirelim. Plug olsun , farklı meseleler olsun biraz aksadı bu hafta. Gelecek hafta direkt 4'e geçmektense ben biraz daha 3'e zaman verilmesi taraftarıyım. Görüşlerinizi bunu alıntılayarak yazarsanız ortak karara varırız

Gayet güzel olur, açıkçası bu hafta epey sıkıştı pazar günüde referandum var hayırlısıyla yani bu hafta bitti. 1 Hafta gecikmeli yaparsak herkesin uygun gördüğü ve katılımın olabileceği bir tarihe güzel olur
  • 4. haftayı sonraki haftaya mı atıyoruz?

• 1 haftalık delay iyi olacak her türlü. Haftaya plug yarışmaları da yaparız ayrıyetten. En önemlisi tekrardan bir araya gelelim

Undo'dan da özür dileyelim , folk metal haftası ufaktan ertelenecek gibi.
  • Tamam o zaman 1 hafta erteleme olabilir, benim için sorun yok. Şarkıları da sonra dinleriz o zaman.

• quote:

1 haftalık delay iyi olacak her türlü. Haftaya plug yarışmaları da yaparız ayrıyetten. En önemlisi tekrardan bir araya gelelim

Şarkılar sabit kalsın kimse bilmiyor zaten birde onların değişmesi vs. olmasın
  • quote:

1 haftalık delay iyi olacak her türlü. Haftaya plug yarışmaları da yaparız ayrıyetten. En önemlisi tekrardan bir araya gelelim

Diğer arkadaşlarda türlerini yavaş yavaş söylerse önceden atar daha hızlı ilerleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Tamam o zaman 1 hafta erteleme olabilir, benim için sorun yok. Şarkıları da sonra dinleriz o zaman.

Bunu tamamen erteleme gibi düşünmeyin. Boş geçmeyeceğiz tam olarak. Sıkıntı pluglarımızın aksamasıydı daha çok .

Aslında geçen iki haftada o kadar üst seviyede tuttuk ki plug seviyesini , bir anda düşünce tuhaf geldi.

Daha bi özümseyelim şarkıları , pluglarda da sık sık açarız. Bu şekilde bu haftayı 2 haftaya yayarız. Referandum her şeyi aksattığı gibi bunu da aksattı , normaldir.
  • O zaman şarkılar gelsin, ben şarkılar için buradayım şu an. Plug sizin olsun

İki hafta güzelce dinleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 14 Nisan 2017; 2:10:37 >
  • quote:

O zaman şarkılar gelsin, ben şarkılar için buradayım şu an. Plug sizin olsun

Plugla açıklarız
  • quote:

quote:

O zaman şarkılar gelsin, ben şarkılar için buradayım şu an. Plug sizin olsun

Plugla açıklarız

Küstüm ben puanlamıyorum Yarın Plug'da toplanın madem ya da ne zaman açıklarsanız

• Ertelenme olayi iyi oldu. Ara sira boyle 1 hafta ufak aralar verilmesi iyi olur hem millet bunalmaz, uzerimizde bir sorumlulukmus gibi bir hissiyata kapilmayiz. Tam da bu hafta yogundum guzel oldu ara
  • Rock haftalarından sonra metale geçiş için kısa bir mola veriyoruz. Bizden ayrılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Rock haftalarından sonra metale geçiş için kısa bir mola veriyoruz. Bizden ayrılmayın

komiteleri naptın
  • 2 veya 3 haftada bir devre arası verebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Rock haftalarından sonra metale geçiş için kısa bir mola veriyoruz. Bizden ayrılmayın

komiteleri naptın

heyecanli bir 5 gundu ama bitti
    tadi damagimda kaldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarkıları yarın plugla açıklayacağız. Saat 9-10 gibi. Sonuçları da cuma günü açıklarız. Konuya da yazayım dedim. Pm uçar, post kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.