Şimdi Ara

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana gelsin başkan. Ne diyor bilmiyorum ama tiran miran distopi falan diyor. Sövüyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Sana gelsin başkan. Ne diyor bilmiyorum ama tiran miran distopi falan diyor. Sövüyor galiba.

Mesajını aldım mimis kardeşim. Sövüyor falan diyorsun, yakıştı mı böyle kedi kesmeli şarkılar? Bizim fıtratımız da yok. Kıratın kaç senin? Hareketlerine dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afedersin, hepimiz iyi insanlarız aslında. Tatlış mı tatlış bireyleriz. Lokum gibi yenilesi rakipleriz.

Özellikle ben.

• DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!
  • provino<3fllor

Hafta galibi: Floor Jansen

2. HAFTA SONUNDA PUAN TABLOSU

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 9 Nisan 2017; 22:45:28 >
  • Fazla konuşanlara cevabımızı sandıkta verdik. Korkma @Darkwoods My Betrothed TİTRE!
  • Floor ile cok ciddi bir telefon görüşmesi yaptık ve bir sonuca vardık.

Çok ciddi faaliyet gösteren 2 lobi keşfettik bunlardan biri Darkwood ve Mimisbrunn diğeri ise Papa ve Maggese... Adeta dalga geçer gibi bir birlerine 10'ar puanları veriyorlar. Bunun için 3. Hafta için şikeyi önleyecek çok şekil, çok kıyak bir şey icat ettim.

Şimdi atacağınız her şarkı bir havuz oluşturacak, toplam 11 üye 11 şarkı olacak. Herkes şarkısını attıktan sonra şarkılar rastgele farklı isimlere verilecek, kimse hangi şarkıya sahip olduğunu bilemeyecek böylelikle bu dahiyane fikirle şike mike lobi mobi bum bum
  • Küçük bir yanlışı düzeltelim. Dark bana yüksek vermiyor ama ben ona hep 10 veriyorum, doğrudur. Tuhaf. Neden öyle oluyor yav. Değişik lobi ilişkim var. Bana Papa 10 ve 9 veriyor. Ben de ona düşük veriyorum. İlginç.

İki lobi ilişkimle eksiğimi tamamlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 10 Nisan 2017; 1:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Future

Floor ile cok ciddi bir telefon görüşmesi yaptık ve bir sonuca vardık.

Çok ciddi faaliyet gösteren 2 lobi keşfettik bunlardan biri Darkwood ve Mimisbrunn diğeri ise Papa ve Maggese... Adeta dalga geçer gibi bir birlerine 10'ar puanları veriyorlar. Bunun için 3. Hafta için şikeyi önleyecek çok şekil, çok kıyak bir şey icat ettim.

Şimdi atacağınız her şarkı bir havuz oluşturacak, toplam 11 üye 11 şarkı olacak. Herkes şarkısını attıktan sonra şarkılar rastgele farklı isimlere verilecek, kimse hangi şarkıya sahip olduğunu bilemeyecek böylelikle bu dahiyane fikirle şike mike lobi mobi bum bum

Nükleerfilohologların da hali bir başka oluyor yahu İnlerine kadar ineceğiz. Aşk üçgeni yerine şike üçgeni kurmuşlar resmen , Mimis Dark'a , Dark Papa'ya ,Papa Mimis'e sonra hepsi ... Çok tuhaf gerçekten. Bu sisteme #EVET diyorum maggesecim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.