Şimdi Ara

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
9.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

tebrikler
    önümüzdeki maçlara bakıcaz

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

tebrikler

Tesekkurler

Hafta şampiyonlarına o haftanın türü lakap olarak ekleniyor bu arada. Alternatif rock şampiyonu olarak geçiyorsun artık , hayırlı olsun

• Tebrikler, yakın takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

quote:

quote:

tebrikler

Tesekkurler

Hafta şampiyonlarına o haftanın türü lakap olarak ekleniyor bu arada. Alternatif rock şampiyonu olarak geçiyorsun artık , hayırlı olsun

Alternative Rock'ta güzel puan toplayamamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

quote:

quote:

quote:

tebrikler

Tesekkurler

1. olanlar utansın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tebrikler

Tesekkurler

1. olanlar utansın

Çok kıskandım, çatır çatır çatlıyorum şu an

@Darkwoods My Betrothed ben tebrik etmedim galiba, tebrikler pagan warrior

Bir tek Celas puan vermemiş bana, yeni farkettim. Bu muydu karşılığı? Avatarı çaldık diye mi? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Nisan 2017; 1:56:3 >

• Tebrikler darkwoods

Mimisbrun puan vermeyi unytmuşum bidakine telafi edrz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmalarıma başladım ve çok güzel şarkılara denk geldim. Kendime hard rock playlisti çıkaracak kadar hem de. Puanlar yakın sayılır bu hafta büyük bi sıçrama yapabilirim.
  • Başkanım, öncelikle saygılar. Tarihler yanlış olmuş efendim, 7 nisan son şarkı gönderme günü cumaya ve sonuçlar 10 nisan pazartesiye geliyor. Bir gün ileri sarkmış. Son şarkı gönderme 6 nisan perşembe ve sonuçlar 9 nisan pazar olması gerekmiyor mu efenim? Saygılar, derdimi dinlediğiniz için teşekkürler.

Yorumunu okuyunca gaza geldim, değiştirsem mi şarkımı? Ya sonuncu olursam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Nisan 2017; 16:35:21 >
  • quote:

Başkanım, öncelikle saygılar. Tarihler yanlış olmuş efendim, 7 nisan son şarkı gönderme günü cumaya ve sonuçlar 10 nisan pazartesiye geliyor. Bir gün ileri sarkmış. Son şarkı gönderme 6 nisan perşembe ve sonuçlar 9 nisan pazar olması gerekmiyor mu efenim? Saygılar, derdimi dinlediğiniz için teşekkürler.

Değerli kardeşim , öncelikle mesajını aldım ve tarihleri düzelttim. Bildiğin üzere başkanlık sisteminde henüz değiliz. Ancak değerli halkımız böyle bir arayış içine girerse bunun cevabını yalnızca sandıktan öğrenebiliriz. #EVET

Şarkıları seçmek için daha çok süre var iyice araştır bence Pagan kardeşimiz bunda da google'a finnish hard rock bands yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 3 Nisan 2017; 17:7:27 >

• quote:

quote:

Başkanım, öncelikle saygılar. Tarihler yanlış olmuş efendim, 7 nisan son şarkı gönderme günü cumaya ve sonuçlar 10 nisan pazartesiye geliyor. Bir gün ileri sarkmış. Son şarkı gönderme 6 nisan perşembe ve sonuçlar 9 nisan pazar olması gerekmiyor mu efenim? Saygılar, derdimi dinlediğiniz için teşekkürler.

Değerli kardeşim , öncelikle mesajını aldım ve tarihleri düzelttim. Bildiğin üzere başkanlık sisteminde henüz değiliz. Ancak değerli halkımız böyle bir arayış içine girerse bunun cevabını yalnızca sandıktan öğrenebiliriz. #EVET

Şarkıları seçmek için daha çok süre var iyice araştır bence Pagan kardeşimiz bunda da google'a finnish hard rock bands yazar

Oha başkanım bir şey buldum, 1. olayım mı bu yarışma, ne dersiniz?

Başkanlığını resmiyete dökeceğim, propaganda çalışmalarına başlıyorum.

Finnish bir grup var ama bilmiyorum, onu atmam sanırım. :D Başka birşey buldum. Ama güzel puan toplamaz ki bu da. :(

Oha çok güzel bir şey buldum süper lan.

Bu hafta 1. belli, boşuna katılmayın bence bu hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Nisan 2017; 17:31:40 >

• Ben de baya şarkı buldum da kararsızlık çok kötü be. Sanırım yine benim için anlamlı bir şarkıyla katılırım
  • quote:

quote:

Aglayacaksaniz oynamayalim ya

Bu kez oyle bisey yazmadim bildigim bir grupla katildim. Fakat bugun hatirladim grubu. Bakalim nasil bir sonuc alacagim bununla.

• Bu hafta neredeyse herkes nasıl bir şarkı atsak da Mimis'i birincilikten alıkoysak diye arayışta.

Bu hafta sıkı rekabet olacak. Artık yarışma kızışmaya başlasın.

• ilerleyen saatlerde şarkıları konuya koyacağım , mücadele başlasın
  • quote:

ilerleyen saatlerde şarkıları konuya koyacağım , mücadele başlasın

Şarkı seçimi ve ilanı : 06 Nisan 2017 Saat 17.00 ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Herkesler atmış şarkıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben atmadım daha süremi kullanmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben atmadım daha süremi kullanmak istiyorum

yanlış bilgilendirilmişim baba özür diliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben atmadım daha süremi kullanmak istiyorum

yanlış bilgilendirilmişim baba özür diliyorum

Asıl benim özür dilemem gerekiyor. Özel mesajları sayarken WISDOM gönderdiği başka bir mesajı da dahil etmişim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.