Şimdi Ara

DHDE ARAMA YAPARKEN GOOGLE NEDEN ENGELLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ site:forumdonanimhaber.com diye arayınca googleda sadece dhdeki konular çıkıyor fakat 20. 30. sayfalara geçmek isteyince engelliyor neden sizce veya sizde de oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxıst -- 18 Ağustos 2008; 16:24:41 >

• Evet bende de oluyor.

"

Üzgünüz...

... Ancak sorgunuz bir bilgisayar virüsü veya casus yazılım uygulamasına ait otomatik isteklere benziyor. Kullanıcılarımızı korumak için, talebinizi şu anda işleme koyamıyoruz.

Erişiminizi elimizden geldiğinde hızlı bir şekilde yenileyeceğiz, bu nedenle kısa bir süre sonra tekrar deneyin. Bu arada bilgisayarınıza veya ağınıza virüs bulaştığından şüpheleniyorsanız, sisteminizde virüs ve diğer sahte yazılımların bulunmadığından emin olmak bir virüs denetimcisi veya casus yazılım kaldırıcısını çalıştırabilirsiniz.

Bu hatayı sürekli alıyorsanız, Google çerezinizi silerek ve Google'ı yeniden ziyaret ederek bu sorunu çözebilirsiniz. Tarayıcıya özel talimatlar için lütfen tarayıcınızın online destek merkezine başvurun.

Eğer tüm ağınız etkilenmişse, daha fazla bilgi için Google Web Araması Yardım Merkezine gidin.

Verdiğimiz sıkıntı için özür dileriz. Umarız yakın zamanda sizi tekrar Google’da görebiliriz.

"

• Evet eski mesajlarımı bulmak istiyorum ne güzel belli bir sayfadan sonra bende de aynısını diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Evet eski mesajlarımı bulmak istiyorum ne güzel belli bir sayfadan sonra bende de aynısını diyor.

BEN DE HORT İÇİN KONU ARIYORDUM
  • sana örnek vereyim a yazınca 20Milyar bilmem kaç kusur link çıkartı google amca ama bunlardan sadece 10.000 sayfasına kadar gösteriyo 10.000 fazla sonuç göstermiyo...Yani adamlar veri tabanlarının güvenliği için spamcılar karşı alının önlem için böyle bişey yapmışlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

sana örnek vereyim a yazınca 20Milyar bilmem kaç kusur link çıkartı google amca ama bunlardan sadece 10.000 sayfasına kadar gösteriyo 10.000 fazla sonuç göstermiyo...Yani adamlar veri tabanlarının güvenliği için spamcılar karşı alının önlem için böyle bişey yapmışlar....

ne güzel hort yapcaktım yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: marxıst

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

sana örnek vereyim a yazınca 20Milyar bilmem kaç kusur link çıkartı google amca ama bunlardan sadece 10.000 sayfasına kadar gösteriyo 10.000 fazla sonuç göstermiyo...Yani adamlar veri tabanlarının güvenliği için spamcılar karşı alının önlem için böyle bişey yapmışlar....

ne güzel hort yapcaktım yaw

şöyle yapabilirsin.....site:forum.donanimhaber.com burayada herhangi birinin nicki yada konuyu yaz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.