Şimdi Ara

dia 1 oldum artik kendime iyi oyuncu diyebilir miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tr de herkes diadır tr de herkes smurftur bunu unutma genç...
  • dersin qnq euw gold>tr dia diyen lowlara bakma
  • Tebrikler kardeşim helal olsun master'dada görmek isteriz
  • Evet olmuşsun demektir.
    TR ve WEST arasında neredeyse fark yok bana sorarsanız.
    WEST'te flame yok ve Diamond 1 falan bir kademe yukarda.Ama TR'de Diamond olan adam West'te de olur biraz çabayla abartmaya gerek yok,sonuçta WEST ve TR'yi karşılaştıran adam da Türk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 18 Mayıs 2015; 17:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westin Gold1-plat1 i trnin elmas 5-1 ini tokat manyağı yapar

• Dia 4 den sonrası iyi bence.dia 4-5 de çok boost oluyor.

• Ortalamasın aslında benim de mainim yok bi main yapmamız lazım heralde. Ve cidden tr dia çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Globalrush1

S3 PLAT
    S4 DİA
    S5 DİA

West şöyle west böyle diyen adamlar sezon beş'te 500 oyun master yi oynayıp diamond'a çıkıp milleti kendi gibi sanmasın. Karşıma gelen adamı tokatlarım, kan alırım isterse faker'i gelsin.
    TR'de ki terk fark DIA 1 ve Challanger farkları bizimkiler kötü demiyorum sadece diğerleri çok daha iyi takım oyunu yapıyor.

TRde challangerlerla oynamamış adamlar TR Challanger = WEST Dia 5 yazıyo, West'in gold'ları bunlar aldırmayın

evet, tr challenger ve west diamond 5 eşit, tr challengerında oynamadığımı düşünüyorsan bu resme bakabilirsin

http://puu.sh/hRQ1F/1cbc97eb70.jpg

ayrıca westte s2'den beri diamondum, geçen sezonu da master'da bitirdim. bahsettiğim şey tam olarak buydu, tr'de high eloya çıkan adamların çok büyük kısmı profesyonel arenada hiçbi zaman oynayamayacak kadar yeteneksiz oyuncular ama high elo oldukları için kendilerini iyi sanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

S3 PLAT
    S4 DİA
    S5 DİA

West şöyle west böyle diyen adamlar sezon beş'te 500 oyun master yi oynayıp diamond'a çıkıp milleti kendi gibi sanmasın. Karşıma gelen adamı tokatlarım, kan alırım isterse faker'i gelsin.
    TR'de ki terk fark DIA 1 ve Challanger farkları bizimkiler kötü demiyorum sadece diğerleri çok daha iyi takım oyunu yapıyor.

TRde challangerlerla oynamamış adamlar TR Challanger = WEST Dia 5 yazıyo, West'in gold'ları bunlar aldırmayın

evet, tr challenger ve west diamond 5 eşit, tr challengerında oynamadığımı düşünüyorsan bu resme bakabilirsin

ayrıca westte s2'den beri diamondum, geçen sezonu da master'da bitirdim. bahsettiğim şey tam olarak buydu, tr'de high eloya çıkan adamların çok büyük kısmı profesyonel arenada hiçbi zaman oynayamayacak kadar yeteneksiz oyuncular ama high elo oldukları için kendilerini iyi sanıyorlar.

Senin düşüncen ben fazlasıyla yetenekli oyuncular görüyorum. West'te bi olay yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

S3 PLAT
    S4 DİA
    S5 DİA

Her ne kadar türk oyuncuları sevmesem de (ki oyuncu bile denemez, küfür eden bebeleri gördükçe) böyle diyince üzülüyorum ne yalan söyleyeyim.

• Daha yolum varmis ozaman sagolun beyler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.