Şimdi Ara

dia 1 oldum artik kendime iyi oyuncu diyebilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Ulan hayatinda gold olmamis adamlar dia 1< west gold diyor. O fark eskidendi artik dia west =dia tr

TR ve West dia 5 olabilir ama

Diamond 1 sanmıyorum

5. ligler her serverda aynıdır, eminim kore d5i low doludur, kendimden biliyorum d5 lowların ve eloboost yaptıranların mekanı

Plat 5 daha beter

Bir arkadaşım 17 kere seriye çıktı düştü monitörünü kırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ulan hayatinda gold olmamis adamlar dia 1< west gold diyor. O fark eskidendi artik dia west =dia tr

Diamond 1 sanmıyorum

5. ligler her serverda aynıdır, eminim kore d5i low doludur, kendimden biliyorum d5 lowların ve eloboost yaptıranların mekanı

o kadar da değil sadece tr serverinda ve euw da oynayıp yorum yapma bence . kore serverinde kimsenin aklının ermeyeceği işler dönüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Diamond 1 sanmıyorum

Plat 5 daha beter

Bir arkadaşım 17 kere seriye çıktı düştü monitörünü kırdı

Bu sezon 5 hesabı plat yaptım, mid-jungle her türlü taşınıyor. Kabul ediyorum arada çok saçma insanlar geliyor ama gelen-giden lp d5teki gibi dengesiz olmadığı için rahat çıkılıyor ortalama üstü bir oyunla. Bu arada benim asıl seviyem plat2, plat2ye kadar çıkabiliyorum gerisini de elotost

• quote:

Orijinalden alıntı: farkli acidan bakan

Yok yav okadar degildir sunucuda iyi oyuncu mu yok Oyle dyosun?

hocam takımlara bak hepsi euw'den oyuncu alıyor. demek ki server çöp.
  • Bugun d2 ye cıktım bende ama haketmediğimi düşünuyorum diaya çıkmak için zeka olması yeterli ben nasıl cıktım la buraya

• En cok oynadigim 3 champ :viktor sion ve kayle ama viktoru bile 21 kere oynamisim mainim bile diyemem. Bilmiyorum ama sizin su feeder dediginiz aarkadaslararla hic karsilasmiyorum kotu oynamak suc degil ki kotu oynuyosa cani sagolsun belki onceki oyunu tasidi. Ward mi atmiyo moreli bozuktur nolcak olagan seyler. Tflere onun yuzunden 4v5 mi giriyoruz e demekki taktik bilgisi zayif yardim ederiz. Kufur mu ediyor demekki damarina bastik delikanli gibi ozrumuzu dileriz takimda 5 kisiyiz ve birbirimize yapismamiz lazim bu ugurda egosunu, prensiblerini ve gururundan vazgecmeyen kisi gercek oyuncu olamaz. (mobilden yazdigim icin bazi hatalarim olabilir affola)

• tr challengerı west diamond 5'i ile eşit. tr challengerlarının bazıları iyi ama geneli yarım yamalak oyun bilgisi ve kalburüstü mekaniği olan hiçbi zaman profesyonel arenada oynayamayacak adamlar. bu aralar tr'de challenger kasıp yüksek mmr'la west'e geçip kendini iyi sanan baya çok oyuncu var ama sadece euw challenger gerçek anlamda iyi
  • TR de eskiden elmaslar için çok iyi oynuyorlardır diye düşünüyordum ancak gerçekten çöp. Koridor bilgisi varsa biraz da şansın varsa dia5ten challengera yükselebiliyorsun. Ben yükselebildim mi support oynayarak, hayır ama üst liglerde olan birçok arkadaşım var onlardan biliyorum. Soloq liglerimizin ortalaması platin olan bir takımımız var, bu takımla solo q elo ortalaması dia 1-2 olan takımları defalarca yendik. Ben tr de oyunculuk seviyesiyle solo q seviyesi arasında bağ kuramıyorum. Sonuçta herkes birbirinin anasına bacısına küfrediyor ve genellikle -özellikle dia 5 te- maçlar dakika 10 gibi bitiyor. İstediğin yere çık dostum, solo q oynayarak oyunu bir yere kadar öğrenirsin. Takım maçlarında oyunu çok daha rahat kavrıyorsun, yenile yenile özellikle.
  • De kardeşim burdaki lowları takma dia olmak için 50 lira verecek adam tr dia west gold diyerek kendini avutuyor

• Challanger takima almislardi ama skype girince yasimdan dolayi attilat 5 oyun felan oynadm bisi ogrenemedm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odisseia

Westte oyuncu kalite bakımdan tr den hiçbir fark yok sadece flame ve küfür yok bu kadar

Orda da flame ve küfür var ama ingiliçce

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

tr challengerı west diamond 5'i ile eşit. tr challengerlarının bazıları iyi ama geneli yarım yamalak oyun bilgisi ve kalburüstü mekaniği olan hiçbi zaman profesyonel arenada oynayamayacak adamlar. bu aralar tr'de challenger kasıp yüksek mmr'la west'e geçip kendini iyi sanan baya çok oyuncu var ama sadece euw challenger gerçek anlamda iyi

Westte d5im trdede d5im niye böyle salih başgan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 18 Mayıs 2015; 11:47:22 >
  • Tr ile westin tek farkı challenger tier. gerisi hep eşit bence
  • 75LPden sonra iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

tr challengerı west diamond 5'i ile eşit. tr challengerlarının bazıları iyi ama geneli yarım yamalak oyun bilgisi ve kalburüstü mekaniği olan hiçbi zaman profesyonel arenada oynayamayacak adamlar. bu aralar tr'de challenger kasıp yüksek mmr'la west'e geçip kendini iyi sanan baya çok oyuncu var ama sadece euw challenger gerçek anlamda iyi

oyun şu haldeyken sıfırdan tr mi açmak mantıklı euw açmak mı
  • Tr çöp
    Tr challenger = euw dia5-4

• neye gore cop diyosunuz anlamiyom ki. Sanki west farkli, d4 orda d1 burda yeteneklede cikmadim takim oyunu taktikle ciktim. Yani su champi super oynarim diye bisi yok, hepsini esit iyi oynarim normalde benim gibi biri golddan cikmazdi ama ben ciktim, baktim yetenekli degilim su beyni kullaniym dedim sadece kazanma odakli oynadim oyuzden oetalama kda 5/6/9. Yani dogustan yetenekli degilseniz kazanmanin yolu beyni kullanmak, insanlari kontrol etmeyi ogrenmek, kufredenlere alttan almak.

• win rate'in düşük olduğu için o kadar iyi değilsin bence. lig yüzünden değil. %66 civarı win rate seni cidden cok iyi bir oyuncu yapar. Yani az oyunla min %66 win rate ile d1 olup hala yükselme aşamasında olan bir oyuncu olsaydın çok iyi olurdu
  • ego mu tatmin etmeye çalışıyon anlamadım ki amacın ne
  • S3 PLAT
    S4 DİA
    S5 DİA

West şöyle west böyle diyen adamlar sezon beş'te 500 oyun master yi oynayıp diamond'a çıkıp milleti kendi gibi sanmasın. Karşıma gelen adamı tokatlarım, kan alırım isterse faker'i gelsin.
    TR'de ki terk fark DIA 1 ve Challanger farkları bizimkiler kötü demiyorum sadece diğerleri çok daha iyi takım oyunu yapıyor.

TRde challangerlerla oynamamış adamlar TR Challanger = WEST Dia 5 yazıyo, West'in gold'ları bunlar aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 18 Mayıs 2015; 15:59:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.