Şimdi Ara

Diablo 1 çözüm ve görevler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diablo oyuncuları 1 i çok kez bitirmiş tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum diablo 1 in hikayesini takip edemiyorum oyunda görevleri felan anlamıyorum bi tane genel hikaye ve görevi anlatabilecek kişi var mı ?

• Şapelin altındaki diablonun ruhu tristam kralının aklına işliyo yavaş yavaş ve onu delirtmeye başlıyor. Önce westmarcha savaş açıyor. Daha sonra oğlu 2 oğlundan biri kayboluyor sebebini halkdan soruyor astığım astık kestiğim kestik. Bu sefer diğer prens kardeşini aramaya başlıyor. Kardeşini şapelin altında buluyor ama iskelet babasını yeniyor falan. Daha sonra diablonun ruhunun hapseldildiği taşı kardeşinin başında görüyor. Onu çıkartıp kendi kafasına takıyor. Ve diablo yavaş yavaş ona işlemeye başlıyor. Ondan sonrada diablo 2 başlıyor sanırım.
  • selam arkadaşlar 4. kattan 5. kata geçemiyorum. ilk başta satyr benzeri bi yaratıkla konuştum sonra o bana görev verdi sonra gittim 10 tane felan satyr kesip ortada sunak benzeri bi şeye tıkladm bi etki göremedim sonra devam ettim 7 8 tane çam yarması gibi yaraıtk çıktı karşıma onlarıda kestim ve bi sandığa ulaştım o sandığı açamadım tüm katı temizledim bi kitap vardı onu okudum sonra satyr e geri döndüm bana saldırdı loaddan geri başladım bu sefer kitabı okuyup satyri kesip öldürdüm görev tamamlandı düşen itemleri aldım sattım ve geri döndüm tüm katı temizlememe rağmen sandık hala açılmıyor invasion la baktığımda 5. kata geçmem için olan geçidin önünde tonla yaratık var ama duvar açılmıyor sanırım sandığı açınca duvar açılacak bu sandığı nasıl açabiliirm ?

2 tanede görevim var biri Ogns's sign yani tavernacının görevi işaretlerden ve tavernasından bahsediyor ama anlamadım bu görevi yapamadım
    diğeride blacksmith ten aldım magic rocks diye bir görev acil cevabını bekliyorum şimdiden sağolun.

hocam bu tristam kralı kral leoricmi 3. katta mezarını basıp kesip öldürdüğümüz kral mı?
    bide ben şapel e girmeden bi tane can çekişen birini görceksiniz demiştiniz ben köyde hiç bulamadım

• King leoric işte iskelet oluyor babası. Babasının iskelet olmasının sebebi ise babasına yani king leorice bağlı birliğin başındaki şovalyenin kralın kötülüklerine dayanamayıp onu öldürmesine dayanıyor. Kral ölürken onları lanetliyor kral ve diğerleri muhtemel diablonunda yardımıyla iskelet olarak kalkıyor. İskelet kral prensin babası leoric yani
  • hmm anladım teşekkürler peki görevler ?

• 4 Tavern Sign - Ogden also initiates this quest, if you talk to him
    after clearing a couple of levels in the dungeon. You'll know if you
    get this quest in your game because you won't be able to get down to the
    5th level until you solve it. The sign is guarded in a room by
    "Overlords", and it'll likely be the first time you meet these big
    guys. They aren't too difficult, especially if you have some spells
    (they have no immunities or resistances). You won't be able to open the
    chest in their lair until you talk to "Snotspill", a "fallen one"
    leader, who is on the other side of the room with the Overlords (hey, if
    you find Snotspill first, now you know where the sign is). He'll tell
    you to go get the sign for him. Once you talk to him, if you haven't
    already spoken to Odgen to initiate the quest, return to town to do so
    now. Once back in the dungeon, go and get the sign from the lair of the
    Overlords. DO NOT give it to Snotspill, instead return it to Odgen in
    town, and he'll give you the Harlequinn Crest. Then go back into the
    dungeon and return to Snotspill, who will attack you immediately, and
    he'll have lots of "Dark Ones" to help him. Firewall works wonders
    here. If you can't cast Firewall, wait outside the door and pick off
    Snotspill and his friends one at a time - don't let them get through the
    door and surround you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 31 Mayıs 2012; 16:29:01 >

• ok sağol ama görev genel olarak ne diyor ingilizcem yokta ? amacımız ney ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-Yaratıkla konuş(Snotspill)
    2-tavernacı ile knuş(Odgen)
    3-Overlordlardan tabelayı al
    4-Odgene ver
    5-Snotspill'i döv

Bu kadar diyo sende bu kadarını yapmışsınn sanırım.
  • yaratığın adını hatırlamıyorum ama aşağı tarafı keçi mitolojide bildiğimiz satyr di konuştuğum sonra her yeri temizledim gittim merkeze tavernacıyla konuştum overlordlardan tabelayı al dediğnii anlamadım ama odgene bişey vermedim direk yaratığı öldürdüm görev bitti kutu açılmıyor odgen's sign görevi değil. odgen's sign görevinde ilerleme kaydedemedim bu katta o görevidemi halletmemiz gerekiyor overlordlardan tabelayı al dedin onu açarmısın ?
  • Arkadaşlar Yaratığı buldum konuştum birazdan geçicem questi yardım eden herkese çok teşekkürler geçemediğim questlerde tekrar sorucam ben yaratık isimlerine dikkat edemediğimden snotspill yerine satyr le konuşmuştum ondan aldığım görvi bitirdim ve kestim sıra snotspill de bakalım nolcak (snotspill large chestin olduğu odanın sağ aşağı tarafındaki girişde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.