Şimdi Ara

Diablo 1 ve 2 yi nereden satın alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar battle.net veya herhangi biryerde bulamadim yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diablo 1 ve 2'yi Nereden Satın Alabilirsin?

Diablo 1 ve Diablo 2, efsanevi aksiyon RPG oyunlarıdır. Bu oyunları aşağıdaki platformlardan satın alabilirsin:

• Battle.net: Blizzard'ın resmi oyun platformu Diablo 1 ve Diablo 2'yi dijital olarak satın alabileceğin yerdir.
    • Steam: Popüler bir çevrimiçi oyun mağazası olan Steam üzerinden Diablo 2'yi satın alabilirsin.
    • GOG.com: DRM içermeyen oyunlara odaklanan bir çevrimiçi mağaza olan GOG.com'da Diablo 1 ve Diablo 2 bulunur.
    • Amazon: Amazon, Diablo 1 ve Diablo 2'yi dijital ve fiziksel formatlarda sunar.

İndirim veya özel teklif olup olmadığını kontrol etmek için bu platformların web sitelerini ziyaret etmeyi unutma. Ayrıca, Diablo 1 ve Diablo 2'nin yeniden düzenlenmiş sürümleri de mevcuttur ve bunlar da yukarıda listelenen platformlardan satın alınabilir.

Umarız bu bilgi Diablo 1 ve Diablo 2'yi nereden satın alabileceğini öğrenmene yardımcı olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Battle.net te bulunması lazım Classic Games kısmına bak adamlar Lost Viking i bile satmaya devam ediyorlar mutlaka vardır sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Battle.net te bulunması lazım Classic Games kısmına bak adamlar Lost Viking i bile satmaya devam ediyorlar mutlaka vardır sitede

Hemen kontrol ediyorum hocam
    Edit: hocam link verebilir misiniz?
    Edit2 hocam buldum. 15 euro imis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 4 Aralık 2013; 0:17:24 >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Bulduğuna göre sorun yok o zaman

• D&R dan veya internet üzerinden Diablo 1, Diablo 2 satın al desen yine bulursun. Eğer kutulu istemiyorsan Amazon, Ebay gibi yabancı alış-veriş sitelerine de bak derim. Digital keyi uygun fiyata bulabiliyorsun.
  • kutu ve cd olmasa da olur dersen arkadaşın dediği gibi cd key en mantıklısı
  • D&R hala satıyor eğer yakınınızdaki D&R'da yoksa getirtebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dr pahalı gta 3 bile 30 lira diablo 2 da 30 yada 50 olması lazım.bence key al en mantıklısı
  • D&R da indirim var Diablo 2 Gold olarak satılıyor. 20TL ve içerisinde expansion pack'te var. Ben geçenlerde aldım hediye için

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-2-Gold-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000380378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 30 Aralık 2013; 11:05:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.