Şimdi Ara

Xiaomi açıkladı: Mi Mix 4'ü satın almak zor olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi açıkladı: Mi Mix 4'ü satın almak zor olacak

Çinli Xiaomi şirketi, amiral gemisi akıllı telefonu Mi Mix 4'ün piyasaya sürülmesinden hemen sonra, bu cihazı satın almanın o kadar kolay olmayacağını açıkladı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi başkan yardımcısı: Mi Mix 4 selfie tutkunlarına göre değil

İlk olarak Xiaomi Mi Mix 4'ün satışa sunulmasının ardından tüm parti birkaç dakika içinde tükendi ve cihaza talep son derece fazlaydı. Şirketin başkan yardımcısı Liu Weibing'e göre, bu akıllı telefon modelinin sorunsuz üretimi için iki bileşen eksik.

Xiaomi açıkladı: Mi Mix 4'ü satın almak zor olacak

Bu durum kısa vadede çözüme kavuşmayacak

Xiaomi, ciddi bir üst düzey Snapdragon 888 Plus yonga seti sıkıntısı yaşıyor ve yeterli sayıda seramik arka panelden yoksun. Liu Weibing ayrıca, bir seramik arka panelin, standart bir cam kapağın fiyatının ortalama beş katına mal olduğunu vurguladı.

Xiaomi'nin yöneticisi, markanın kullanıcılarıdan özür diledi ve bileşenlerle ilgili durumun yakın gelecekte iyileşmesinin pek mümkün olmadığını söyledi. Xiaomi Mi Mix 4'ün  gelişmiş bir ekran altı kamera, çerçevesiz ekran, üst düzey donanım ile donatıldığını ve güçlü bir kablolu şarjı desteklediğini hatırlatalım.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/776/776233.htm

• Çok da umrumuzdaydı Xiaomi. Yazılımı adam et önce sonra bu fiyatlara tel satarsın. Sırasıyla Mi 9T Pro, Note 9 Pro, Poco F2 Pro ve Poco F3 aldım. Hepsi birbirinden sorunlu. Anladım ki Xiaomi tamamen çöp üretiyo. Ekran görüntüsü alıyorum karanlık alıyo ve telefona restart atmadan düzelmiyo günde 8-10 kere telefonu restartlıyorum ekran görüntüsü alabilmek için. Bunu bile beceremeyen çöp beyinli işe yaramaz yeni mühendislerin mekanı Xiaomi belli ki.
  • Bu kurla, vergilerle biz zaten alamayacağız problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılımının çöp olmasından kaynaklı zaten alması zor.

• Madem bu kadar hızlı tükettiniz biraz geçiricez size demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemde donunu satarlar yine alırlar xiaomi merak etme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zor mu olacak hangi işimiz kolayki yine yangınlar yine biz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Güzel ülkemde ana-babalarını satar gene alırlar sen meraklanma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böbreğini satarlar yinede alırlar paşam papçi oynayacak olmaz Ccciiinnnaaahhh.

• Xiaomi de top class marka oldu. Şaka gibi.

• Türkiye'den mi bahsetmiş o zaman doğru

• Yemisim mix4ü sen bize mi pad 5 pro dan haber ver

• Çok da umrumuzdaydı Xiaomi. Yazılımı adam et önce sonra bu fiyatlara tel satarsın. Sırasıyla Mi 9T Pro, Note 9 Pro, Poco F2 Pro ve Poco F3 aldım. Hepsi birbirinden sorunlu. Anladım ki Xiaomi tamamen çöp üretiyo. Ekran görüntüsü alıyorum karanlık alıyo ve telefona restart atmadan düzelmiyo günde 8-10 kere telefonu restartlıyorum ekran görüntüsü alabilmek için. Bunu bile beceremeyen çöp beyinli işe yaramaz yeni mühendislerin mekanı Xiaomi belli ki.

• daha bence şu an alınmamalı çünkü ilk nesil ekran altı kamera 2 nesil beklenmeli 1 yıla kalmadan başka problemler baş gösterir.yoksa tlf güzel ama fazla model çıkardığı için yazılım desteği problemleri olabilir.adamların sayesinde değişik modeller çıkıyor samsung ve apple hakim olsa tek standart kasa model pahalı fiyat ozellik az ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar.bunlar en azından teknoloji yeniliği getiriyor.

• hahah tam tersi xiaomi diye hemen kötüleyenler olmasa xiaomi ülkemizde 10 katı daha çok satar. en pahalı telefonların bile asgari ücretin yarısı olduğu avrupa'da bile en çok satan markalardan biri xiaomi.

• Tüh kötü oldu. Ama güzel model. Ekran altı kameralı Xiaomi telefonu denemek isterdim. Ayriyeten piyasaya ekran altı kameraya sahip bir model daha var. O da Fold 3. Nihayet teknoloji mağazalarında inceleme fırsatı bulacağımız ekran altı kameralı ilk telefon. diyeceksiniz ki "Yok ilk model o değil.Nerden uyduruyorsun" diye. Niye söylüyorum bunu daha önceden de ekran altı kameralı telefonlar duyuruldu ve tanıtıldı. Birkaç nedenden dolayı piyasaya çıkmadı. Piyasaya çıksa bile ya belli bir bölgede satıldı.

• Xiaomi bunca devrimsel pahalı özelliğe rağmen rakiplerinden ucuza satmayı başarıyor. Tofaşı iphone'u herkes alabilir ama Rimac Koenigsegg'i herkes alamaz. Xiaomi de ne olursa olsun en iyisini sunmuş

• Madem öyle düz snapdragon 888li arka paneli cam olan daha uygun fiyatlı bir seçeneğini daha üret hem stok sorunu çözülsün hemde daha çok kullanıcıya ulaş.

• xiaomiciyim eskide yazılım çok iyiydi ve sorun yoktu, şimdi ki dosyalara açıyorum reklam çıkıyor hem yeni telefonlar sıkıntı sorun başladılar.

Artık tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.