Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #45
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor?
    Xiaomi, bildiğiniz gibi Android 15'in kararlı sürümü için çalışmalarını tamamladı ve HyperOS 2.0 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Ancak bu olurken, HyperOS 2.1 için hazırlıklar başladı. Son olarak Xiaomi HyperOS 2.1 için küresel lansman takvimi ortaya çıktı. Peki yeni sürüm hangi cihazlara geliyor? İşte detaylar...

Xiaomi HyperOS 2.1 güncellemesi artık resmi

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xiaomi'nin Android 15 tabanlı HyperOS 2.1'i piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyoruz. Şu an için resmi lansman tarihi bilinmiyor olsa da, XiaomiTime tarafından ilk tarih bilgisi paylaşıldı. Buna göre güncellenen sürümün, Şubat sonuna kadar küresel olarak yayınlanması bekleniyor. 

Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor?
    Güncellemeyi alması beklenen ilk cihazlardan biri ise Xiaomi 14 Ultra olacak. Hatta yeni sürüm "OS2.0.100.0.VNAMIXM" aygıt yazılımı sürümüyle cihaz üzerinde görüntülendi. Ancak gelişmeler şu an için bununla sınırlı.

Xiaomi HyperOS 2.1 beklenen yenilikler

Xiaomi, yeni güncelleme kapsamında kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan bazı yeniliklerden bahsediyor. Güncellemenin, daha sezgizel arayüz ve ana ekran, yeniden tasarlanmış bir Kontrol Merkezi ve bağlantı özellikleri sunacak. Ayrıca güncellemeyle kamera deneyimi de daha iyi hale gelecek. Akıllı AI araçları, iyileştirilmiş albüm yönetimi ve daha iyi fotoğrafçılık için optimizasyonlar getiriyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 Ultra'nın gerçek görüntüsü ilk defa ortaya çıktı

Xiaomi HyperOS 2.1 alacak telefonlar

• Xiaomi 14 serisi

• Xiaomi 13 serisi

• Xiaomi 12 serisi

• Xiaomi 11T serisi

• Xiaomi Mi 11 serisi

• Xiaomi MIX Fold 4, MIX Fold 3, MIX Fold 2

• Xiaomi MIX Flip

• Xiaomi Civi 1S, Civi 2, Civi 3, Civi 4 Pro

• Xiaomi Pad 6, Pad 6 Pro, Pad 6 Max 14, Pad 6S Pro 12.4

• Xiaomi Pad 5 Pro 12.4

• Redmi K70 serisi

• Redmi K60 serisi

• Redmi K50 serisi

• Redmi Note 13 serisi

• Redmi Note 12 serisi

• Redmi Note 11 serisi

• Redmi 13, 13 5G, 13R, 13C 5G

• Redmi 12, 12 5G, 12C

• Redmi 11, 11 Prime 5G, 10 Prime Plus 5G

• Redmi 10 5G

• Redmi Turbo 3

• Redmi Pad, Pad Pro, Redmi Pad SE, Redmi Pad Pro 5G

• POCO F6 serisi

• POCO M6 serisi

• POCO X6 serisi

• POCO X5 serisi

• POCO M5

• POCO F5 serisi

• POCO F4 serisi

• POCO X4 GT

• POCO M4 5G

• POCO C55

• POCO Pad

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/28/xiaomi-hyperos-2-1-global-debut-expected-in-february-2025/

• Başlamak bitirmenin yarısıdır helal size;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasım'da başlayacaklardı dağıtıma. Poco x5 pro 5g kullanıyorum. Şubat geldi hala hyperos 2.0 gelecek. Cehenneme gelsin. Bir de 2.1 diyor burada. Daha 2.0 ı vermiş değil. Xiaomi yazılım desteği konusunda 5 para etmez. Verilen sözler tutulmuyor.

• sercanyurtseven S kullanıcısına yanıt
    2.0 gelse de geçmeyin zaten. Adamlar uygulama ikonlarını boncuk kadar yapıp üstüne 4x6 veya 5x9 zorunlu yapmışlar. Ya kör oluyorsun ya gözüne giriyor ikonlar. Hangi salak tasarladıysa darwin ödülünü hak ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende poco f5 var daha hyper os 2 gelmedi,2.1 yazmislar yaza anca gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Xiaomi mi13 var iki güncelleme geldi arada ufak güvenlik paketleri geldi ama hala hyperos 1 deyim daha 2 gelmedi.. uzun süredir de bir güncelleme gelmiyor..

• 2017 de aldığım mi 6 yı beş sene kullanıp 2022 de mi 12 pro ya geçtim. Bu son xiaomi telefonum. Güncelleme konusunda bu kadar tembel bir marka daha yoktur. Bir sonraki telefonum apple olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiaomi lanettir.Onlarin amaci üretmek ve satmaktir.Arka planda calişan mühendisler yokk şu cihazi almayin aldirtmayin.

• xiaomi yazılım özürlü bi firma.

• Adamlar canı sıkıldıkça tema değiştirip hyper os yeni sürüm diye yayınlıyor. Hyper os 2.2 ile yeni kilit ekranı temaları gelir artıl Ama gir bakalım mi video uygulamasına karşı tiktok gibi videolar reklamlar çıkartıyor. Sen önce bu uygulamalarını düzelt.

• Mi 13T pro kullanıyorum. Hyperosa geçmedim. Telefonu ilk aldığım yazılım ile kullanıyorum. Yıllarca Xiaominin yazılım güncellemelerinden çok çektik. Şimdilik yeni sürüm yüklemeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T serilerine neuen gelmiyor mesela

Xiaomi 12 t pro

Ne eksigi var

• Sanki bütün cihazlara 2.0 verdiler şimdi bir de 2.1 verecekler bundan sonra Xiaomi almayacağım pişmanlık valla.

• 14 Ultra Kullanıyorum Kasımdan Beri Daha Hâlâ 2.0 Güncellemesi Gelmedi Çok Garip, 12 Pro Kullanan Arkadaşlar O Cihaz Süper Güncelleme Almasada Olur

• Note 11 pro 5g gelecekmi

• Aklı olan xioami marka almaz her yeri reklam dolu galerisinde bir video izleyip reklam yüzünden bir sonrakine geçemiyorsunuz heryerinde saçma sapan reklamlar var. İstediğiniz kadar reklamları kapatın msa yetkilendirmeyi geri alın tekrar ortaya çıkıyor reklamlar. Uygulamayı kaldırmada yok 40bin TL para ver reklamdan işlem yapama

• İyide ne zaman gelecek arkadaş

• Xiaomi redmi note 13 pro kullanicisi olarak ios tema ve animasyon kurduysaniz hyper OS 2 ye yukseltmeyin hepsi gidiyor telefon asiri isiniyor guncelleme yapmayin

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

tatildeler 16 Şubattan sonra Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor? 

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Öyle deme hocam ilk aldığımda benim telefon çok ısınıyordu şu an hyperos 2.0 yükledim ısınma yok. Sorun kalmadı. Kamerada 4k 60fps titreme vardı o da çözülmüş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.