Şimdi Ara

HyperOS 2.1 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HyperOS 2.1 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu
    Xiaomi, Android 15 tabanlı HyperOS 2.1 için hazırlıklarını sürdürüyor. Güncellemenin küresel dağıtımıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı ve güncellemeyi alacak ilk cihazlar netleşmeye başladı. Peki HyperOS 2.1 hangi telefonlara gelecek ve çıkış tarihi ne zaman? İşte detaylar...

HyperOS 2.1 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu

HyperOS 2.1'in küresel lansmanına ilişkin resmi bir takvim henüz paylaşılmadı. Ancak, XiaomiTime tarafından aktarılan bilgilere göre, güncellemenin 2025 Çin Yeni Yılı sonrasında, muhtemelen Şubat ayının sonlarına doğru veya Mart başında yayınlanması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 vs Galaxy S25 karşılaştırması: Farklar neler? Hangisi daha iyi?

Güncellemeyi ilk alacak cihazlar listesi de genişledi. Daha önce yalnızca üç modelin güncellemeyi alacağı söylenirken, yeni bilgilerle birlikte bu sayı dokuza çıktı. Güncelleme ilk etapta Xiaomi 14 ve 13 serisinin bazı modelleri ile birlikte POCO F6 ve POCO X6 Pro gibi cihazlara sunulacak. İşte HyperOS 2.1'in ilk olarak sunulması beklenen cihazlar:

• Xiaomi 14 Ultra

• Xiaomi 13

• Xiaomi 13 Pro

• Xiaomi 13 Ultra

• POCO F6

• POCO X6 Pro

• Xiaomi MIX Flip

• Xiaomi 14T Pro

• Xiaomi 13T Pro

Xiaomi HyperOS 2.1 beklenen yenilikler

Xiaomi, yeni güncelleme kapsamında kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan bazı yeniliklerden bahsediyor. Güncellemenin, daha sezgizel arayüz ve ana ekran, yeniden tasarlanmış bir Kontrol Merkezi ve bağlantı özellikleri sunacak. Ayrıca güncellemeyle kamera deneyimi de daha iyi hale gelecek. Akıllı AI araçları, iyileştirilmiş albüm yönetimi ve daha iyi fotoğrafçılık için optimizasyonlar getiriyor.

Xiaomi'nin HyperOS 2.1 için resmi yol haritasını yakında paylaşması bekleniyor. Bu nedenle, kesin tarih ve cihaz listesi konusunda yeni duyurular için beklemek gerekiyor.

Kaynak:https://www.huaweicentral.com/hyperos-2-1-global-first-wave-rollout-to-begin-for-these-9-devices/

• Poco F6 kullanıyorum. Daha 2 gün önce HyperOS 2 güncellemesi bildirisi geldi. Dolayısıyla Xiaomi'nin açıkladığı tarih ile güncellemenin başladığı tarih arasında 1,5 - 2 aylık bir gecikme olabiliyor.

• x6 pro 5g hala 2.0 gelmedi ki. Xiaomi pişman etti.

• F5'e de gelseydi keşke.

• x6 pro'ya güncelleme gelecek :D aynen aynen tamam inandık.

• Hahahahah ulan Xiaomi, sözünde durmayana bir yaptırım da yok. hala güncelleme alacak Xiaomiciler.

kurtulduğuma çok sevindim senden

• Note 12 pro 1.0.13 hep yalan dolan.. adamlar reklam izletmek için telefon-yazılım üretmişler resmen. Cin olmadan adam çarpacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Miu, Hyperos aslında hepsi aynı ve açık ara android'in en kötü arayüzü olmaktan ileri gidemediler.

• Ben poco X6 pro 5g kullanıyorum daha 2.0 gelmemiş telefona birde bu sürüme onay vermişler. İlk önce getirsene 2.0 ı arkadaş verdikleri tarhiler uyuşmuyor bu çançinçonları bi tokatlamak lazım

• _aschil_ _ kullanıcısına yanıt

Eskiden çok iyiydi. Miui dendi mi akan sular dururdu android'de arayüz olarak. Şimdi yüzüne bakan yok. Çok geri kaldılar. Modernlik sunmayı geçtim hep dünün aynısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi 9t de neden yok çok saçma

• Xiaomi ve poco bu yuzden pismanlistir

• Not 12 pro 5g ye de gelmedi

• Bi 2'yi alsaydık

• Redmi 13 daha 1.07 sürümünü kullanıyor. Burada 2.01 sürümden bahsediliyor. ARALIK'24 te bu ay geliyor denilen 2.0 sürümü ne ocak'25 te nede şubat sonuna yaklaştık gelmedi. Haber yapmayın...

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

hocam ben de 10 yıldır xioami ürünlerini kullanırım, arayüz hiçbir zaman iyi değildi bence.. eskiden de huawei'in arayüzü daha akıcıydı.. hatta şuan honor'un arayüzü değil xioami; samsung'dan bile akıcı özellikle amiral gemisi seriler için konuşuyorum..

xiaomi'nin şuan tek yaptığı tüm tuşlara basarak ayda bir yeni model çıkarmak..

• Tekefonum 14 ultra hala hyper OS 2 güncellesi gelmedi

• Poco c65 kullanıyorum hiç güncelleme gelmedi

• Redmi 10 2022 ye de güncelleme gelir mi acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.