Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Daha Redmi Note 11 Pro 4G hiç bir güncelleme almadı kaç aydır 1.0.4.0 sürümünde kalmış Android 13 de kalması da ayrı bir sorun. Nasıl 2.1 sürümünü alıyor hayret ??

• Ayarlar ek ayarlar bölümünden bölgeyi mısır yapın güncelleme hemen geliyor hyperos 2 akıcılıkta çok iyi gerçekten mi 13 ü iphone 16 plus la kıyasladım hyperos daha akıcı duvar kağıtları istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz tek sıkıntı pil pilde bi tık geri geldi bana bunuda ara güncellemeyle düzeltirlerse mükemmel olur

• kral reklam isini cok abartmissin ben redmi niye 11 pro kullaniyorum kapattim hala reklam cikmiyor sen kapatmayı becerememissin bence

• 14T serisi yine listede yok. Çok komik derecede berbat bir liste ????. Listeyi mi eksik yazıyorsunuz anlamıyorum ki.

• Grafiker72 G kullanıcısına yanıt

hocam ilk ona gelir merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiker72 G kullanıcısına yanıt

14t xiaomi 14 serisinende sayılıyor

• Mi 15 ultra ya gelir mi acaba?

• 11t ye hala guncelleme geliyor helal olsun

• 13 pro plus kullaniyorum düz 13 lere geldi bize gelmedi nasıl bir anlayış iPhone yolluyor hespine birden gidiyor amaç ne anlamadim açıkçası pişmanim..vesselam

• Abi ben anlamadım redmi note 11 daha güncelleme almıyordu hani ? Önceki hyperos sürümü de gelmedi ??????

• Ya poco c65 gelirmi??? C55 var ama 65 yok

• Poco X5 Pro 5G kullanıyorum. TR garantili. Global rom. Neredeyse mart oldu hâlâ HyperFOS 2 gelmedi. Gerçi gelsede yapmam heralde. Eşimin Redmi Note 13 telefonuna geldi. Adamlar ana ekranı yoğun ve normal diye saçma iki seçenek sunmuş. İkiside birbirinden b.k. Xiaomi tasarım ekibi gerçekten mal.

• f6 için ay sonunda gelmez ise Mart ayında gelir artık

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Rezillige bakar misin redmi ,12/13 serisi koskoca poco f6/f5 den daha once guncelleme aliyor sozde amiral gemisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.