Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 2.1 artık resmi: Hangi telefonlara geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #34
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Daha Redmi Note 11 Pro 4G hiç bir güncelleme almadı kaç aydır 1.0.4.0 sürümünde kalmış Android 13 de kalması da ayrı bir sorun. Nasıl 2.1 sürümünü alıyor hayret ??
  • Ayarlar ek ayarlar bölümünden bölgeyi mısır yapın güncelleme hemen geliyor hyperos 2 akıcılıkta çok iyi gerçekten mi 13 ü iphone 16 plus la kıyasladım hyperos daha akıcı duvar kağıtları istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz tek sıkıntı pil pilde bi tık geri geldi bana bunuda ara güncellemeyle düzeltirlerse mükemmel olur
  • kral reklam isini cok abartmissin ben redmi niye 11 pro kullaniyorum kapattim hala reklam cikmiyor sen kapatmayı becerememissin bence
  • 14T serisi yine listede yok. Çok komik derecede berbat bir liste ????. Listeyi mi eksik yazıyorsunuz anlamıyorum ki.

• Grafiker72 G kullanıcısına yanıt

hocam ilk ona gelir merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiker72 G kullanıcısına yanıt

14t xiaomi 14 serisinende sayılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi kullananlara sormak istiyorum,14t pro almayı düşünüyorum, şu an Samsung kullanıyorum, Samsung cihazlarda ayarlarda modlar ve rutinler başlığı altında çok çeşitli ayarlar yapılabiliyor. Mesela eve geldiğimde cihaz kendi kendine wifiyi acip bağlanıyor, 4g yi kapatıp 2g ye geçiyor. Evden cikinca da tam tersi, wifiyi kendi kendine kapatıp 4 g yi açıyor. Bu ayar xiaomi de yapılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBcoskunFB -- 30 Ocak 2025; 17:15:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 15 ultra ya gelir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.