Şimdi Ara

Diablo 2 almaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diablo 2 almak istiyorum oyunu daha önce çok bitirdim ama alma sebebim battle.net te oynamak.Sizce almaya değer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diablo 3 ek paket cikasiya kdar deger.sonrasinda degmez.blizzort ek paket ile oyunu adam edecege benziyor.bana sorarsan alma.ek paket cikmasina 3 ay kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diablo 2 candir... ve herzaman deger... malesef diablo3, diablo 2nin tirnagi olamaz(kurgu, senaryo ve dinamik olarak). diablo3 eklenti paketiyle cok sey kazandi ama hala diablo2nin gerisinde(kurgu, senaryo, ve oyun dinamikleri olarak)...

bir kere oyun offline oynanabilir. Ve inan bana internet olmadigini aciyorum, oynuyorum. aldigim keyif inanilmaz...

diablo 2 her yil oynama istegi geldiginde acip buyuk tatminkarliklar yasayip oynayabilecegin bir oyun...
  • diablo 2-lod alabileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

diablo 2 candir... ve herzaman deger... malesef diablo3, diablo 2nin tirnagi olamaz(kurgu, senaryo ve dinamik olarak). diablo3 eklenti paketiyle cok sey kazandi ama hala diablo2nin gerisinde(kurgu, senaryo, ve oyun dinamikleri olarak)...

bir kere oyun offline oynanabilir. Ve inan bana internet olmadigini aciyorum, oynuyorum. aldigim keyif inanilmaz...

diablo 2 her yil oynama istegi geldiginde acip buyuk tatminkarliklar yasayip oynayabilecegin bir oyun...

Arkadaşım Pcim d3 ü açmıyor o kadar iyi değil.Ben onu sormuyorum battle.net zevk verir mi diye soruyorum.Bir de şuanda D&R da 20₺ expansion ile birlikte direk alsam mı ? Birde dvdyi alınca onu battle.net hesabıma aktara bilirmiyim bu sayede silinince bile dvdsiz yüklerim böyle birşey mümkün mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: narsist analist

diablo 2-lod alabileceğimiz bir yer var mı?

Şuanda D&R da indirim var ikisi birlikte gold edition diye satılıyor şuanda 20₺
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-2-Gold-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000380378

• D&R'da LoD ile birlikte 40 liraya aldım. İlk kez bir oyuna para verdim. Pişman değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

D&R'da LoD ile birlikte 40 liraya aldım. İlk kez bir oyuna para verdim. Pişman değilim.

Peki singleplayerde amaç oyunu hellde bitirmek.Multiplayerde rush yapıyorlar diye biliyorum.Amaç nedir.Birde kutulu aldığım oyunu battle.net hesabıma geçirebilirmiyim ?

• Battle.net parolamı unuttuğumdan oynayamadım multiplayer, bilemeyeceğim. Sadece single bile yeter. Oyun içi menüden direk battle.nete bağlanıyor, olur sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 17 Aralık 2013; 17:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Battle.net parolamı unuttuğumdan oynayamadım multiplayer, bilemeyeceğim. Sadece single bile yeter. Oyun içi menüden direk battle.nete bağlanıyor, olur sanırsam.

D&R'dan alacağım Diablo 2'de orjinallik sorunu çıkar mı yoksa sorun olmaz direk battle.net dal mı diyorsun. :D Ailem ile konuştum 19,99 TL dedim Tamam oğlum dediler.Yarın okuldan sonra '4'ten sonra' direk alıyorum isteyen varsa bir grup oluşturalım battle.nette grup olalım oynayalım.
  • Yok mu cevap

• orjinal aldigin icin problem olmayacagi kanaatindeyim.
    kutudan key cikar onu battle.net hesabina ilistirip orjinal olarak takilirsin.
    battle.net uzerindende multi oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

orjinal aldigin icin problem olmayacagi kanaatindeyim.

Benim orijinal olmayan oyunda hakkler vardı battle nette hileniz oynayacağım oyunu sildiğim halde kayıt defteri hack var falan diyip cdkeyim ban yemez değil mi

• quote:

orjinal aldigin icin problem olmayacagi kanaatindeyim.

Nasıl ilişkilendireceğim

• oyunun kutusundan key cikar battle.net akontun ile girersin battle.net sayfasindan urun kodunu girmek icin bir kisim var.
    oradan aktive edersin uyeligini

veya cd key istedigi yukleme kisminda verilen keyi girersin oyunun full surum olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 18 Aralık 2013; 17:50:07 >
  • quote:

oyunun kutusundan key cikar battle.net akontun ile girersin battle.net sayfasindan urun kodunu girmek icin bir kisim var.
    oradan aktive edersin uyeligini

veya cd key istedigi yukleme kisminda verilen keyi girersin oyunun full surum olur.

Peki bir karakter açınca tüm swlerde (Us west Us east Europa Asia) oynayabilecek miyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.