Bildirim
DİABLO 2 HATASI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uyarının tam olarak ne olduğunu söylersen sanırım daha çok yardımcı olabilir arkadaşlar. Uyarı çıktığında Print Screen yapıpta siteye gönderirsen eminimki sorunun hallolucaktır... -
-
yardım edebilcek yokmu gerdi beni ya yıllardır diablo oynarım ilk defa karsılastım böyle bişeyle -
1-ekran karti driverini degistir. farkli bir versiyonu kur
2- 1. şık olmazsa diabloyu yeniden kur
cunku sendeki D2CMP dllsinde problem var sanirim. haritayi ilgilendiriyor olabilir. o yuzden bir port actiginda haritada hatlar karisiyordur. dedigimi yap ve sonucu soyle -
Anakart sürücüleri ve sp2 kurulumu? -
başka bi diablo cd sine ihtiyacın var. o cd ler ile oyunu tam yükleyememişin -
ya benim sorunum ilginc.oyunu acıyorum normal oynuyorum.Sonradan bazen town cektigimde,bazende bir itemi takmaya calıstıgımda bu uyarı cıkıyor.mesela actVde anya bir helmet veriyor ya onu tam takıyorum bu cıkıyor.takmayınca problem yok.bazende town cektigimde.He bide şey var ondan sanırım hata.1.09 kullanıyorum.d2secrettan patch indirdim kurmaya calıstıgımda Bnclient.dll dosyasını bulamıyor.aslında var klasörde bence sorun bu oyunu bir daha yükledim yine aynı sorun.bide orjinal cd.ama lod u internetten cektim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X