Şimdi Ara

diablo 2 necromancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lodu ve 1.13 patchi indirip yükledim. necromancer ile char açayım diyorum. ama skill ve statsları nasıl dağıtacağımı bilmiyorum. bi de item meselesi var tabi.

• O konu karışık d3 gibi basit değil sen en iyisi googleye sor necromancer pve build diye çıkar karşına bişeyler genelde build item rehberleri d2de epey uzun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar genelde ingilizce oluyor ve baya karışık anlatılmışlar. necromancer a kas yaptırıp öyle çıkıyorum andariel ablanın karşısına. e haliyle insanın zoruna gidiyor..
  • +++
  • Turkce yamasini kurmadan oynama diablo 2yi. Yoksa o olaylarda basin cok agrir

• aynen. türkçe yamayı kurdum da stat skil olayına kafa basmıyor
  • konusuna yazmistim ama bi cevap alamamistim, goren bilen olursa diye burayada yazayim konu disi ama,

diablo 2'yi win8.1'de ekranda yirtilmalar olmadan nasil oynayabilirim ? uyumluluk sorununu hallettim ama ekrandaki yirtilmalari halledemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce öğrenmeni tavsiye ederim. Sadece oyunlar için değil, hayatı eksik yaşamamak için. En azından internette yazılanları az çok anlayacak kadar bilsen yeterli.
    Şimdi kim sana o yazılardaki detaylı verileri, bilgileri burada özetleyecek? Umarım biri çıkar.
  • +++
  • Çok uzun zaman oldu d2 oynamayalı ve benim char paladin idi. Detaya girmeden çok yüzeysel cvp vereyim. Andariel, poisoncu bir yaratık o yuzden poison resist yapmalısın.. Strength(yani trye çevirdiğine göre güç oluyor) odaklı olmamalısın...
    Skill dağılımınıda, sadece bir dala odaklan. İlk oynayanlarda genelde hep farklı skillere dağıtıyor. O bir hata! Kullanacagın skili seç ve ona yatır tüm skill(yetenek) puanını...

Birde türkçe kullanma. Çünkü hep ingilizce açıklamalar olacaktır terimlere aşina olmalısın. Mesela, ben strength dediğimde aslında güç oluyor yada bi skillin adını yazdığımda sen bu skillin hangisi olsuğunu bilemiyeceksin.

Türkçeye karşı birisi değilim ama ingilizce bilmesen bile googleda skill ağacından skillleri dağıtırsın. Yazıldığı gibi itemleri giyersin.. Vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Çok uzun zaman oldu d2 oynamayalı ve benim char paladin idi. Detaya girmeden çok yüzeysel cvp vereyim. Andariel, poisoncu bir yaratık o yuzden poison resist yapmalısın.. Strength(yani trye çevirdiğine göre güç oluyor) odaklı olmamalısın...
    Skill dağılımınıda, sadece bir dala odaklan. İlk oynayanlarda genelde hep farklı skillere dağıtıyor. O bir hata! Kullanacagın skili seç ve ona yatır tüm skill(yetenek) puanını...

Birde türkçe kullanma. Çünkü hep ingilizce açıklamalar olacaktır terimlere aşina olmalısın. Mesela, ben strength dediğimde aslında güç oluyor yada bi skillin adını yazdığımda sen bu skillin hangisi olsuğunu bilemiyeceksin.

Türkçeye karşı birisi değilim ama ingilizce bilmesen bile googleda skill ağacından skillleri dağıtırsın. Yazıldığı gibi itemleri giyersin.. Vs.

dediğin gibi ingilizce oynamak daha mantıklı. ingilizce terimleri falan anlayabiliyorum zaten. ama hangi dalda hangi skilleri geliştireceğimi bilmiyorum. çünkü hangi skilin daha güçlü daha kullanıışlı olduğunu bilmiyorum. mesela goleme 10 tane vermek mi yoksa mageye 10 tane vermek mi daha mantıklı bilmiyorum. bu ayrımları eski d2 ciler bilir. sen de bilirsin eskiysen. paladinle alakalı skill ve stat dağıtımlarını hatırlıyorsan paladin de açabilirim. şu levele kadar şunları geliştir şu levelden sonra şunları yap denilmesi de yeterli aslında.

• +++
  • acaba çok zor bir soru mu sordum . yav necro için 1 build istedim sadece. paladinin statlarını şöyle yap aurasını bilmem şu skilini yükselt oldu sana alaaddin diyoruz ya. hah işte bunun necro versiyonu lazım bana.
  • İngilizceye falan gerek yok D2 için.

Summoner Necro

Statlar : Strength 72 olana kadar vereceksin. Diğer bütün statları Vtality'e vereceksin.

20 Skeleton Mastery
    20 Raise Skeleton
    20 Raise Skeleton Mage
    20 Revive
    1 Clay Golem
    1 Blood Golem
    1 Iron Golem
    1 Golem Mastery
    1 Summon Resist

1 Amplify Damage
    1 Weaken
    1 Terror
    1 Decrepify

Geri kalan bütün skilleri Bone Armora vereceksin.

İtem olayı biraz karışık. İnternette Ladder mi oynayacaksın yoksa Single Player mi? Eğer single oynayacaksan ladder runewordleri kullanabildiğin bir mod tavsiye ederim.

Şimdi ben sana itemleri yazsam da o itemleri düşüremeyeceksin ya da runewordleri yapamayacaksın zaten. O yüzden all skill, vitality, all res veren itemleri almaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 23 Haziran 2014; 15:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

İngilizceye falan gerek yok D2 için.

Summoner Necro

Statlar : Strength 72 olana kadar vereceksin. Diğer bütün statları Vtality'e vereceksin.

20 Skeleton Mastery
    20 Raise Skeleton
    20 Raise Skeleton Mage
    20 Revive
    1 Clay Golem
    1 Blood Golem
    1 Iron Golem
    1 Golem Mastery
    1 Summon Resist

1 Amplify Damage
    1 Weaken
    1 Terror
    1 Decrepify

İtem olayı biraz karışık. İnternette Ladder mi oynayacaksın yoksa Single Player mi? Eğer single oynayacaksan ladder runewordleri kullanabildiğin bir mod tavsiye ederim.

Şimdi ben sana itemleri yazsam da o itemleri düşüremeyeceksin ya da runewordleri yapamayacaksın zaten. O yüzden all skill, vitality, all res veren itemleri almaya çalış.

öncelikle teşekkür ederim kardeşim. oyunun başındayım henüz. 2. mağaraya giriyorum ama şu ortalıkta disko topu gibi dolaşan yaratıkları vuramıyordum . onlara boss demiyorlar heralde. farklı isimleri vardı diye hatırlıyorum. sabahtan beri karakteri bekletiyorum. 20 puan hazır bekliyor. dediğin gibi geliştiriyorum karakteri. benim oyun orjinal olmadığı için mecbur single takılacam. single için tavsiyelerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selpurdes

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

İngilizceye falan gerek yok D2 için.

Summoner Necro

20 Skeleton Mastery
    20 Raise Skeleton
    20 Raise Skeleton Mage
    20 Revive
    1 Clay Golem
    1 Blood Golem
    1 Iron Golem
    1 Golem Mastery
    1 Summon Resist

1 Amplify Damage
    1 Weaken
    1 Terror
    1 Decrepify

öncelikle teşekkür ederim kardeşim. oyunun başındayım henüz. 2. mağaraya giriyorum ama şu ortalıkta disko topu gibi dolaşan yaratıkları vuramıyordum . onlara boss demiyorlar heralde. farklı isimleri vardı diye hatırlıyorum. sabahtan beri karakteri bekletiyorum. 20 puan hazır bekliyor. dediğin gibi geliştiriyorum karakteri. benim oyun orjinal olmadığı için mecbur single takılacam. single için tavsiyelerini bekliyorum.

Ben sana Summoner buildini verdim. Summoner builddde itemlere alabildiğin kadar all skill alman lazım.

Decrepify açılana kadar Amplify damage kullanabilirsin curse olarak.

Andariel biraz zorlayacaktır. 2 tane skill atar bütün iskeletlerini öldürür golemin de çeyrek can kalır. Posion resist alıp Fire damageli silah ile melee girişebilirsin.

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    hocam paladinde str ye verdiysen çok yanlış yapmışsın sen ayrıca skill konusu dediğin kadar basit değil her skilin birbirini tetikleyen yandaşları oluyor mesela benim gibi zeal yapan birinin sanırım sacrifice idi onu fullemesi gerektiği gibi bunun yanında fanaticism ve defiance gitmesi bunuda holy shield için bonus def amaçlı vermesi neyse bunları bildiğini düşünüyorum zaten ben arkadaşın daha detaylı anlaması için söylemiş oldum bunun yanında türkçe konusuna katılıyorum oyunu ing oynarsan yabancı kaynaklardaki build rehberlerini çok kolay anlarsın şu rehbere bir gözat http://diablo.gamepedia.com/Bonemancer_by_Kickin_It

@dedehakan

• Ahh ahh bi classın onlarca buildi var... Gelde 14 yıllık oyunu arama

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Ahh ahh bi classın onlarca buildi var... Gelde 14 yıllık oyunu arama

Beast ve mage plate e yazılmıs enigma olmadan summon tat vermez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.