Şimdi Ara

diablo 2 necromancer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler karakterin ve itemlerin resimlerini yüklüyorum zahmet olmazsa bi bakıverin de tavsiyelerinizi alayım. 3 gündür kasıyorum. level 17 oldu. neuronun dediği gibi geliştiriyorum çarı. reset stat skill duruyor hala akarada. olmamış diyorsanız resetleyebilirim yani. horadrik malus ve andariel görevleri kaldı. manastırın içindeyim smith e pek bişey kalmadı. gördüğünüz gibi bir tane de tır rune düşürdüm. son 3 resimdeki itemleri de imbue için tutuyorum. bi de sandıkla alakalı yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. yardımlarınızla hep beraber çarı ayakta tutacağız inşallah

diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer
     diablo 2 necromancer

• +++
  • Ben pek necrodan anlamam aslında tek verebileceğim tavsiye silahı skill buff veren cinsten bi wand ile değiştirmen olabilir çünkü necro meele saldırısı olmayan bi karakter misal summon gidiyosan summon skil extraları olan bişeyler kullan çok daha faydalı olucaktır diye düşünüyorum ayrıca wirtlegi at jewellerde önemli değil şansın varsa rare yada unique düşer ilerde mavileri tutman gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah olarak şu anda yapabileceğin iki şey var. Ya hasarı yüksek bir silah alıp melee girişeceksin ya da güzel skiller veren bir wand alıp o skilleri kullanacaksın. Düşük levellarda +3 teeth, +3 corpse explosion gibi skill veren wandlar baya iş görür. Level ~20'den sonra akar gider necro o levela kadar biraz zordur.

O beyaz itemleri imbue için saklama şu an çok güzel bir imbue yapsan bile 3-4 level atladıktan sonra kullanamayacaksın onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Ahh ahh bi classın onlarca buildi var... Gelde 14 yıllık oyunu arama

Beast ve mage plate e yazılmıs enigma olmadan summon tat vermez

Enigma'ya katılıyorum kesinlikle gerekli ama Beast de çok güzel ama Beast, olmazsa olmaz değil. Beast olmadan Summoner Necro ile çoğu smither'dan çok daha hızlı Uber Tristram temizlemişliğim var.

Zaten daha level 17'miş. Enigma'yı kullanacak levela gelsin dayanamaz alır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Ben pek necrodan anlamam aslında tek verebileceğim tavsiye silahı skill buff veren cinsten bi wand ile değiştirmen olabilir çünkü necro meele saldırısı olmayan bi karakter misal summon gidiyosan summon skil extraları olan bişeyler kullan çok daha faydalı olucaktır diye düşünüyorum ayrıca wirtlegi at jewellerde önemli değil şansın varsa rare yada unique düşer ilerde mavileri tutman gereksiz

hocam skill buff nedir bilmiyorum biraz daha açarsan sevinirim. 3- 4 tane dediğin gibi wand düştü ama çok 1 ya da 2 tane skill vardı sattım bundan dolayı. wirtleg ile cow levelın açıldığını biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Ahh ahh bi classın onlarca buildi var... Gelde 14 yıllık oyunu arama

Beast ve mage plate e yazılmıs enigma olmadan summon tat vermez

Enigma'ya katılıyorum kesinlikle gerekli ama Beast de çok güzel ama Beast, olmazsa olmaz değil. Beast olmadan Summoner Necro ile çoğu smither'dan çok daha hızlı Uber Tristram temizlemişliğim var.

Zaten daha level 17'miş. Enigma'yı kullanacak levela gelsin dayanamaz alır zaten.

beyler çaktırmıyorum ama beast ve enigmanın ne olduğunu bilmiyorum açıklar mısınız desem

• quote:

Silah olarak şu anda yapabileceğin iki şey var. Ya hasarı yüksek bir silah alıp melee girişeceksin ya da güzel skiller veren bir wand alıp o skilleri kullanacaksın. Düşük levellarda +3 teeth, +3 corpse explosion gibi skill veren wandlar baya iş görür. Level ~20'den sonra akar gider necro o levela kadar biraz zordur.

O beyaz itemleri imbue için saklama şu an çok güzel bir imbue yapsan bile 3-4 level atladıktan sonra kullanamayacaksın onu.

aynen hocam wand düştü ama fazla skill yoktu. explosion falan yoktu yani. ondan dolayı gördüğünüz scimitarla gidiyorum.
  • beyler bu arada sımiti dövdüm. hızımı alamayıp gece üç buçuk gibi andarieli de gömdüm. andariel de fazla zorlamadı. çevresindeki ufaklıkları öldürmeden andariele tek dalayım dedim az daha alıyordu beni. eve dönüp can fulledim sash a. sonra gidip ufaklıkları temizledim. sonra 6 iskelet 1 mage 1 archer 1 de blood golem andarieli oyalayınca epey yavaşlattım. benim scimitarın ice resisti olduğu için. canını yarıdan fazla yedik sonra 2 iskeletle kaçmak zorunda kaldım . sonra tekrar orduyu kurup gidince vurdum kendilerini. bu belki sizin için çok büyük bir başarı değil ama ben barbarı büyücü yapıp andarieli 15 kere eve sefer düzenleyerek öldürmüş biriyim . şimdi level 20 oldu ve saçma sapan uyuz yaratıklarla dolu çöllere mezarlara girecem . tavsiyelerinizi bekliyorum. bu arada defansı 41 olan bi zırh düşünce dayanamadım imbueyi kullandım. keşke bir silahta kullansaydım imbueyi. çok pişmanım. . bakmanız için aşağıya atıyorum zırhın resmini. acaba iyi mi ettim kötü mü ettim ?

diablo 2 necromancer

• başarılarından ötürü tebrik ediyorum ama bu daha başlangıç hellde görüşürsün yine andariel bacıyla imbueyi dert etme zaten yüzük kolye haric 50 lv kadar full set uniq döşemiş olursun üstünü act 2 gerçekten cins bi yerdir keza act3 de öyle olucak ama mephisto farmı pahabiçilemez summon rehberlerini takip ederek yapılandır zaten 30-40lv den sonra mantığı kavrarsın skill stat konusunda
    ayroca enigma şudur http://diablo.wikia.com/wiki/File:Enigma.png

@Selpurdes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Asprin -- 26 Haziran 2014; 20:06:02 >

• ya bi de şu okçunun yerine mızlaklılardan birini mi alsam acaba ? Allah bağışlasın 10 cana bakıyorum 8 iskelet bir'i mage, 1 kanlı golem, 1 de okçu kız. mızraklıyı mı alim kızı mı bırakim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selpurdes

beyler bu arada sımiti dövdüm. hızımı alamayıp gece üç buçuk gibi andarieli de gömdüm. andariel de fazla zorlamadı. çevresindeki ufaklıkları öldürmeden andariele tek dalayım dedim az daha alıyordu beni. eve dönüp can fulledim sash a. sonra gidip ufaklıkları temizledim. sonra 6 iskelet 1 mage 1 archer 1 de blood golem andarieli oyalayınca epey yavaşlattım. benim scimitarın ice resisti olduğu için. canını yarıdan fazla yedik sonra 2 iskeletle kaçmak zorunda kaldım . sonra tekrar orduyu kurup gidince vurdum kendilerini. bu belki sizin için çok büyük bir başarı değil ama ben barbarı büyücü yapıp andarieli 15 kere eve sefer düzenleyerek öldürmüş biriyim . şimdi level 20 oldu ve saçma sapan uyuz yaratıklarla dolu çöllere mezarlara girecem . tavsiyelerinizi bekliyorum. bu arada defansı 41 olan bi zırh düşünce dayanamadım imbueyi kullandım. keşke bir silahta kullansaydım imbueyi. çok pişmanım. . bakmanız için aşağıya atıyorum zırhın resmini. acaba iyi mi ettim kötü mü ettim ?

diablo 2 necromancer

Beast ile Enigma Runeword. 3 Soketli beyaz bir armora sıra ile Jah Ith Ber runelarını takarsan enigma oluyor. Enigma Sorceress gibi Teleport olmanı sağlıyor. +2 all skill veriyor. Koşma hızını arttırıyor hayvan gibi str veriyor falan.

Ith rune kolay da Jah ile Ber rununu single player oyunda düşürürsen sayısal loto oynamanı tavsiye ederim.

1.13 hakkında çok bir bilgim yok fakat Blood Golem çıkarıp etrafa Iron Maiden atarsan baya etkili oluyordu. Normalde Corpse explosion'a kadar inilmiyor Summoner necroda ama zaten reset olacak. Bence verebilirsin ya da Bir wand falan bulabilirsin.

Corpse Explosion kaçta açılıyor hatırlamıyorum ama kullanmaya başladığın zaman çok seveceksin. Blizzard çalışanları tarafından en güzel diablo skilli seçilmişti. Bu arada kesinlikle Act2 den asker al verdikleri auralar çok iyi oluyor.

Bence Necro için en zor act Act 1'di. Bunu halletmişsin bundan sonra droplar çok kötü olmadığı sürece Hell'e kadar çok zorlanacağını sanmıyorum. Imbue olayını çok dert etme çok büyük bir olay değil imbue harcamak.

• quote:

quote:

beyler bu arada sımiti dövdüm. hızımı alamayıp gece üç buçuk gibi andarieli de gömdüm. andariel de fazla zorlamadı. çevresindeki ufaklıkları öldürmeden andariele tek dalayım dedim az daha alıyordu beni. eve dönüp can fulledim sash a. sonra gidip ufaklıkları temizledim. sonra 6 iskelet 1 mage 1 archer 1 de blood golem andarieli oyalayınca epey yavaşlattım. benim scimitarın ice resisti olduğu için. canını yarıdan fazla yedik sonra 2 iskeletle kaçmak zorunda kaldım . sonra tekrar orduyu kurup gidince vurdum kendilerini. bu belki sizin için çok büyük bir başarı değil ama ben barbarı büyücü yapıp andarieli 15 kere eve sefer düzenleyerek öldürmüş biriyim . şimdi level 20 oldu ve saçma sapan uyuz yaratıklarla dolu çöllere mezarlara girecem . tavsiyelerinizi bekliyorum. bu arada defansı 41 olan bi zırh düşünce dayanamadım imbueyi kullandım. keşke bir silahta kullansaydım imbueyi. çok pişmanım. . bakmanız için aşağıya atıyorum zırhın resmini. acaba iyi mi ettim kötü mü ettim ?

diablo 2 necromancer

Beast ile Enigma Runeword. 3 Soketli beyaz bir armora sıra ile Jah Ith Ber runelarını takarsan enigma oluyor. Enigma Sorceress gibi Teleport olmanı sağlıyor. +2 all skill veriyor. Koşma hızını arttırıyor hayvan gibi str veriyor falan.

Ith rune kolay da Jah ile Ber rununu single player oyunda düşürürsen sayısal loto oynamanı tavsiye ederim.

1.13 hakkında çok bir bilgim yok fakat Blood Golem çıkarıp etrafa Iron Maiden atarsan baya etkili oluyordu. Normalde Corpse explosion'a kadar inilmiyor Summoner necroda ama zaten reset olacak. Bence verebilirsin ya da Bir wand falan bulabilirsin.

Corpse Explosion kaçta açılıyor hatırlamıyorum ama kullanmaya başladığın zaman çok seveceksin. Blizzard çalışanları tarafından en güzel diablo skilli seçilmişti. Bu arada kesinlikle Act2 den asker al verdikleri auralar çok iyi oluyor.

Bence Necro için en zor act Act 1'di. Bunu halletmişsin bundan sonra droplar çok kötü olmadığı sürece Hell'e kadar çok zorlanacağını sanmıyorum. Imbue olayını çok dert etme çok büyük bir olay değil imbue harcamak.

o enigma neymiş öyle ya içim gitti . ofansif bi tane asker alıyorum o zaman. şu corpse explosiona hiç vermedim baya övülüyor. ama ben hiç puan vermedim. kaç puan versem iş görür ? ha bi de beyler artık horadrik küpüm de var . formülleri var internette arayınca çıkıyor ama sizin bildiklerinizden önemli olanları öğrensem iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

diablo 2 necromancer

o enigma neymiş öyle ya içim gitti . ofansif bi tane asker alıyorum o zaman. şu corpse explosiona hiç vermedim baya övülüyor. ama ben hiç puan vermedim. kaç puan versem iş görür ? ha bi de beyler artık horadrik küpüm de var . formülleri var internette arayınca çıkıyor ama sizin bildiklerinizden önemli olanları öğrensem iyi olur.

Corpse Explosiona 1 versen yeter. Daha fazla verdiğinde hasar artmıyor zaten sadece alanı artıyor. +1 all skill itemleriyle zaten artacaktır.

Enigmanın diğer güzelliği de sen teleport olduğun zaman bütün summonların senle aynı noktaya teleport oluyor.

Mesela diğer güzel bir Runeword söyliyim. Insight

http://diablo2.diablowiki.net/images/5/5b/Insight.png

Bunu yapması da çok kolay. İstediği runların hepsi çok kolay düşüyor. Ama sadece ladder'da(yani bnetten multi oynarsan) çalışıyor. Bu itemin güzelliği bunu yandaki adama veriyosun act 2'den aldığın sana ve adamına Meditasyon aura veriyor. Mana çok hızlı doluyor.

Ladder runewordlerini single playerde kullanmaya yarayan modlar vardı. İlk mesajda söylemiştim diye hatırlıyorum.

Bence imkanın varsa orjinal Diablo 2 cd key almaya çalış. İnternetten oyna. Diablo 2 + LoD'un cdkeylerinin ikisi toplamda 10$'ın altına bulabilirsin. Hala oynayan vardır eminin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

diablo 2 necromancer

Corpse Explosiona 1 versen yeter. Daha fazla verdiğinde hasar artmıyor zaten sadece alanı artıyor. +1 all skill itemleriyle zaten artacaktır.

Enigmanın diğer güzelliği de sen teleport olduğun zaman bütün summonların senle aynı noktaya teleport oluyor.

Mesela diğer güzel bir Runeword söyliyim. Insight

http://diablo2.diablowiki.net/images/5/5b/Insight.png

Bunu yapması da çok kolay. İstediği runların hepsi çok kolay düşüyor. Ama sadece ladder'da(yani bnetten multi oynarsan) çalışıyor. Bu itemin güzelliği bunu yandaki adama veriyosun act 2'den aldığın sana ve adamına Meditasyon aura veriyor. Mana çok hızlı doluyor.

Ladder runewordlerini single playerde kullanmaya yarayan modlar vardı. İlk mesajda söylemiştim diye hatırlıyorum.

Bence imkanın varsa orjinal Diablo 2 cd key almaya çalış. İnternetten oyna. Diablo 2 + LoD'un cdkeylerinin ikisi toplamda 10$'ın altına bulabilirsin. Hala oynayan vardır eminin.

bu modlara nerden ulaşabilirim. yama falan mı yani ne yazmam gerek. bi de şu uzay gibi olan yere çıktım baala fazla kalmadı heralde. zahmet olmazsa baal için taktik tavsiye bekliyorum.

• http://www.diablo2.com/forum/rune-word-mod-t13189.html

Burada anlatıyor. Yalnız bunu yaparsan şu andaki karakterinle oyuna girebilir misin bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.