Şimdi Ara

diablo 2 nin sonu... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: reoix

beyler anlamakta zorlanıyosunuz sanırım hi rune olayını?
    bendeki kemer 2000 hirunedü sanırım böyle acıklamak daha kolay..
    ayrıca loaderın hile olmadıgını ve herkesin kullandıgını blizzard bile biliyor sadece wotlk icin yapıldı bu..
    lütfen battle.net tecrübesi 1 yılın üstünde olanlar yazsın sadece..

1.si bilmeyenler için anlamak zor olabilir bukadar sert olmaman lazım.
    2.si itemleri rune değerine göre fiyatlandırman çok mantıksız. Şöyle denilmesi doğrudur bilmem kaç Elite Unique itemim var şukadarda Exceptional Unique itemim var şukadar set item şukadar runeword itemim var bilmemkaçtanede runem var sen kendi tarzında bi değerlendirme yapmışın bilmemkaçbin runeye tekabül geliyor falan yanlış bunlar.
    3.sü loaderın hile olmadığından bahsetmişin anlaşılıyorki sen loaderda kullanmışın map programlarıda bunları blizzard biliyormuş bunlar hile değilmiş emek varmış olaylarına girerek acındırma kendini boşuna bariz hile yapmışın işte. loader sız map programsız oynayanların ne günahı var blizzard oyunu yaparken 1den fazla kullanıcılı bi sistem yapmayı bilmiyormuydu? map programı kullanırsınız mapi apaçık hale getirip oynarsınız nerde ne var görür ona göre hızlı hızlı oynarsınız herşeyi görerek bende yıllardır oynadım battlenette asla ne loader kullandım nede map programı 3.parti program kullanan adamlar 1günde 85level üstü olup agzına kadar rune ve elite unique item dolduruyorlar kasalarını ben 3günde 85level üstü olup dandirik magic itemlerle sefil sefil mep kasıyordum ama zevk için oynuyordum ben hırs için değil açıkçası banlara sevndm blizzard seneler once yapması gerekeni yapmış ve adalet getirmiş oyuna girişde koşulları sen onaylıyorsun orda hepsi yazıyor sen ordaki azılanlara aykırı olup 3.parti programlar kullanırsan ve kullanmayanlara avantaj sağlarsan hak yemiş olursun bu adaletsizliktir ben bu duruma gerçekten sevdnm..
    4.sü yazmış olduğun son yazı gerçekten ukalalığın nirvanasına ulaşmış burda bu konuya yorum getirmek isteyen insanın senelerce battlnet takılması gerekmiyor sen burda bunu paylaşıyorsan bu herkeze açıktır eğer çok bilmişlerle bu konuyu paylaşmak istersen git diablo fan forumlarına yaz onlarla tartış buarada 98 yılından beri hem warcraft2 hem starcraft hemde diablo2 ile geçenyıla kadar aralıksız battlenetteydm askerlikle bitirdim inşallah diablo3 ile geri dönücem herkeze saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: DUKE_ouranus

quote:

ayrıca loaderın hile olmadıgını ve herkesin kullandıgını blizzard bile biliyor sadece wotlk icin yapıldı bu..

2.si itemleri rune değerine göre fiyatlandırman çok mantıksız. Şöyle denilmesi doğrudur bilmem kaç Elite Unique itemim var şukadarda Exceptional Unique itemim var şukadar set item şukadar runeword itemim var bilmemkaçtanede runem var sen kendi tarzında bi değerlendirme yapmışın bilmemkaçbin runeye tekabül geliyor falan yanlış bunlar.
    3.sü loaderın hile olmadığından bahsetmişin anlaşılıyorki sen loaderda kullanmışın map programlarıda bunları blizzard biliyormuş bunlar hile değilmiş emek varmış olaylarına girerek acındırma kendini boşuna bariz hile yapmışın işte. loader sız map programsız oynayanların ne günahı var blizzard oyunu yaparken 1den fazla kullanıcılı bi sistem yapmayı bilmiyormuydu? map programı kullanırsınız mapi apaçık hale getirip oynarsınız nerde ne var görür ona göre hızlı hızlı oynarsınız herşeyi görerek bende yıllardır oynadım battlenette asla ne loader kullandım nede map programı 3.parti program kullanan adamlar 1günde 85level üstü olup agzına kadar rune ve elite unique item dolduruyorlar kasalarını ben 3günde 85level üstü olup dandirik magic itemlerle sefil sefil mep kasıyordum ama zevk için oynuyordum ben hırs için değil açıkçası banlara sevndm blizzard seneler once yapması gerekeni yapmış ve adalet getirmiş oyuna girişde koşulları sen onaylıyorsun orda hepsi yazıyor sen ordaki azılanlara aykırı olup 3.parti programlar kullanırsan ve kullanmayanlara avantaj sağlarsan hak yemiş olursun bu adaletsizliktir ben bu duruma gerçekten sevdnm..
    4.sü yazmış olduğun son yazı gerçekten ukalalığın nirvanasına ulaşmış burda bu konuya yorum getirmek isteyen insanın senelerce battlnet takılması gerekmiyor sen burda bunu paylaşıyorsan bu herkeze açıktır eğer çok bilmişlerle bu konuyu paylaşmak istersen git diablo fan forumlarına yaz onlarla tartış buarada 98 yılından beri hem warcraft2 hem starcraft hemde diablo2 ile geçenyıla kadar aralıksız battlenetteydm askerlikle bitirdim inşallah diablo3 ile geri dönücem herkeze saygılar..

evet sende bi harikasın demek loaderla oynayan adam anında item falan yapıo öylemi? nasıl oluyo bu adamın 16 kolu 16 gözü 8 başı falanmı var.. Ben yoruma kapalı değilim mantıklı olduğu sürece...
    itemler malesef rune degeriyle ölçülür aksini iddia ettigine göre diablo2 yi battle.netten oynadıgın yalan yada hiçbişey öğrenememişsin :)
    elite/expectional itemleri yerden almıyorum bile ben yeni baslamamıs fukaralar haric pek tenezzül edende olmaz ;)

son olarak şunuda söyliyim ben kendimi acındırmıyorum hala 2000~~ hirune üm var.. bu olay benle alakası yok istedigim an ortaya perf charlar çıkartırım bu tüm d2 oyuncularına yapılmıs bişeydir.. reklam botları baalrun botları mf botları ban yememisken mule yapmak icin kullandıgımız ( mule yapmak icin baska alternatif olmadıgı icin ) loaderdan dolayı ban yedik

blizzard saygınlıgını yitiriyor artık...

• quote:

quote:

quote:

evet sende bi harikasın demek loaderla oynayan adam anında item falan yapıo öylemi? nasıl oluyo bu adamın 16 kolu 16 gözü 8 başı falanmı var.. Ben yoruma kapalı değilim mantıklı olduğu sürece...
    itemler malesef rune degeriyle ölçülür aksini iddia ettigine göre diablo2 yi battle.netten oynadıgın yalan yada hiçbişey öğrenememişsin :)
    elite/expectional itemleri yerden almıyorum bile ben yeni baslamamıs fukaralar haric pek tenezzül edende olmaz ;)

son olarak şunuda söyliyim ben kendimi acındırmıyorum hala 2000~~ hirune üm var.. bu olay benle alakası yok istedigim an ortaya perf charlar çıkartırım bu tüm d2 oyuncularına yapılmıs bişeydir.. reklam botları baalrun botları mf botları ban yememisken mule yapmak icin kullandıgımız ( mule yapmak icin baska alternatif olmadıgı icin ) loaderdan dolayı ban yedik

blizzard saygınlıgını yitiriyor artık...

loader.. Tek adamsın bi oyuna 7 adam sok ve mep kas full mf ile yada ben gariban tek başıma kasayım.. yada über kas mulelere depola.. Aynı olay map programı içinde geçerli abna kullanmadım deme loader kullanan biri map programı keesin kullanıyordur haritayı gör mephisto'yu daha çabuk bul yada baal run 'da yolu hemen bulmak yada Willowisp dolu mapleri oynamadan diğer oyuna geçmek için bunlar adaletsizliktir. İtemler rune değeriyle falan ölçülmüyor runeword 'ler için sadece rune ler revaşta en iyi itemler runeword ile yazıldığı için herkez rune kasıyor diablonun resmi sitesinde yada oyunujn özünde hiçbir item rune ile değerlendirilmedi , kendi şahsi kişisel fikrine istinaden beni diablo2yi battlenetten oynamadığımı söylüyorsun buna yorum bile yapmıyorum. o tenezzül etmediğin elite/expectional itemler bazı buildler için vazgeçilmez bazı itemler vardır Griffon's Eye , Annihilus , Hellfire Torch , Mara's ,Bul-Kathos herkezin görüp alıcağı itemlerdirki koyduğun screen shottaki karakterinde var bikaçı armut gibi gözüküyor kendini nirvanada gören ukala arkadaşım...
    1 , 1.5yıldır diablo oynamıyorum battlenetten ise askere giderken ayrılmıştım oda bi 4 sene oluyor. eu ladderda enigmalı Hc poisomancer 'ım vardı 98 lvl ve gene hc 96lvl vengeance pala'm vardı. Asla map programı yada loader kullanmadım herşeyi partylerle yada tek yaptım ama çoğu kişiyle eşit şartta değildim çoğu bot kullanıyordu ama genede ladderın hc kafalarındandım charlarım her partyde arananlardandı. Gönül isterdi herkez benm şartlarımda oynasın ama olmadı ben göremedim.. Ama duyuyorum ve sevndm ama botların banlanmadığına üzüldüm komple bütün map , loader ve bot kullananların hepsi ban alsaydı en güzeli en adaletlisi olurdu. Herneolursa olsun geçmiş olsun sonuçda emek harcamışın ölen hc charlarımın yasını tuttuğum günlerim aklıma geldi birden kötü birdurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 18 Kasım 2008; 20:52:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

Bu kemer fake değil mi yaa. Böyle bişey görmedim battlenet te falan...

Kemer tam olarak Fake değil. Buglı item deniliyor ona. Oyunun bir şekilde bug'undan yararlanıp yapıyorlar böyle itemleri.

Zaten dediği doğruysa bir item 2000 hr ediyorsa oyunun ticaret sisteminin cılkı çıkmış demektir. Zaten non-ladder'dır muhtemelen. Ladder'da 2000 hr edecek bir item olacağını sanmam. Bilmiyorum belki de vardır. Kopyalama almış başını yürümüşse olabilir.

Oyunda adam gibi bir para sistemi olmadığı için. Oyunun para birimi hr haline gelmiş. Millet ticareti oyundan değil de forumlardan yapıyo. Blizzardın diabloyu tamamen bıraktığını gösterir aslında bur durum. Yeni bir yama çıkarıp oyuna wow'daki gibi bir para birimi ekleyip güzel bir ticaret sistemi eklemek çok mu zor sanki. Kınıyorum blizzardı.

Loader'a gelince. Millet loaderi no-cd crack için kullanmıyor. zaten iyi oyuncular 7 tane charla Hellforge da yapmaz. Loaderi sadece mule için kullanır. 1.12 ile birlikte bu özellik legal olarak gelmeliydi bence. Loaderin hile olduğuna da katılmıyorum. sonuçta Loader olsa bile 1 cdkeyin varsa birden fazla charı aynı oyuna alamazsın. Millet ne yapacak peki? itemleri nerde depolayacak. Sen adam gibi bir depo sandık sistemi getirme oyuna sonra loader kullananları banla. Olmuyor Blizzard.

Loader kullananları banlamak diablonun çekirdek oyuncularını kaybetmek demek. Kim ne derse desin WOW wotlk arifesinde böyle bir şey yapmak şüphe uyandırıyor millette. Blizzard sanki bırakın artık diabloyu basın parayı wow'a geçin diyor.

Ben sırf bu yüzden artık bnete girmiyorum. Bot kullananlar oyunda kalsın. Her türlü duplicate yapanlar oyunda kalsın mule için loader kullananlar oyunda kalsın....

Gerçekten çok yazık.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Bu kemer fake değil mi yaa. Böyle bişey görmedim battlenet te falan...

Kemer tam olarak Fake değil. Buglı item deniliyor ona. Oyunun bir şekilde bug'undan yararlanıp yapıyorlar böyle itemleri.

Zaten dediği doğruysa bir item 2000 hr ediyorsa oyunun ticaret sisteminin cılkı çıkmış demektir. Zaten non-ladder'dır muhtemelen. Ladder'da 2000 hr edecek bir item olacağını sanmam. Bilmiyorum belki de vardır. Kopyalama almış başını yürümüşse olabilir.

Oyunda adam gibi bir para sistemi olmadığı için. Oyunun para birimi hr haline gelmiş. Millet ticareti oyundan değil de forumlardan yapıyo. Blizzardın diabloyu tamamen bıraktığını gösterir aslında bur durum. Yeni bir yama çıkarıp oyuna wow'daki gibi bir para birimi ekleyip güzel bir ticaret sistemi eklemek çok mu zor sanki. Kınıyorum blizzardı.

Loader'a gelince. Millet loaderi no-cd crack için kullanmıyor. zaten iyi oyuncular 7 tane charla Hellforge da yapmaz. Loaderi sadece mule için kullanır. 1.12 ile birlikte bu özellik legal olarak gelmeliydi bence. Loaderin hile olduğuna da katılmıyorum. sonuçta Loader olsa bile 1 cdkeyin varsa birden fazla charı aynı oyuna alamazsın. Millet ne yapacak peki? itemleri nerde depolayacak. Sen adam gibi bir depo sandık sistemi getirme oyuna sonra loader kullananları banla. Olmuyor Blizzard.

Loader kullananları banlamak diablonun çekirdek oyuncularını kaybetmek demek. Kim ne derse desin WOW wotlk arifesinde böyle bir şey yapmak şüphe uyandırıyor millette. Blizzard sanki bırakın artık diabloyu basın parayı wow'a geçin diyor.

Ben sırf bu yüzden artık bnete girmiyorum. Bot kullananlar oyunda kalsın. Her türlü duplicate yapanlar oyunda kalsın mule için loader kullananlar oyunda kalsın....

Gerçekten çok yazık.

Hocam öncelikler üslubun için teşekkürler, katılmadığın düşüncelerini duygularını anlatış biçimin ile bazı arkadaşlara örnek olmasını diliyorum.

Benimde kızdığım nokta oyunun ticari yapısının malesef komple değişmiş olması, tartışma düzgün bir şekilde ilerleseydi sonucu buraya bağlayacaktım malesef olmadı. Loader da bana göre bozulmuş ticari yapının bir numaralı sebebi. Bence hile ve hile kabul edilmesi gerekir.

Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım herkese iyi forumlar.

• ben sandık sistemi görüşlerinize katılmıyorum açıkçası oyun.. Oyunun temel amacını sandık sistemi yitirtiyor her char kendi ihtiyacını kendisi çıkarırsa sorun ortadan kalkar hemde oyunun zevki çıkar oyun başından beri böyle olsaydı loader hiç bulaşmasaydı daha iyi anlaşılacaktı. Mesela ben Hc kasarken asla mule ihtiyacım olmadı hep hc charla ölüm korkusunu yaşaya yaşaya item kastım bir char için aylarca emek verdim her buldugum yeni item daha heycan yarattı her itemin daha iyisini buldugumda eskisini çömez charlara bagsıladım hc de rajon boyle cunki stash da biriktirilen tek sey rune veya satıldıgında rune alabilecegn itemlerdr. Bot programlarıyla 24saat item kasan charlarla toplanan 2gunde 4stash item ile aglamak emek calındı falan olmuyor.. botsuz kasılsada olmuyor sırf item kasmak için bi char yetiştirmek diablonun ruhuna aykırı bişey sonra o charla depolarca item kasmak ve depolamak.. Herkezin gorusune saygılıyım benm dogrumda bu arkadaşlar..

• arkadaşlar ben oyunu battlenet kurulduğundan beri takip ediyorum bu oyunda loader mecbur hale gelmiştir. harici program yasaksa bir patchle bunu blizzardın yapması gerekir o bakımdan arkadaşa kızmanız gereksiz.

Sebebine gelince olayı sadece mf kasmak, oyuna çok oyuncu koyup extra gelirler elde etmek şeklinde düşünmemelisiniz.

Oyundaki depolama sistemi tam bir rezillik. Hile hurdayla uğraşmayan ama endgame oynayan bir kişi en az 2 cdkeyle oynamak zorundadır. çünkü 9 slot yer kaplayan 7-8 item koyabiliyoruz.. Diabloda item bazlı bir oyun olduğuna göre yüzlerce eşya ve rune kazanıyorsunuz. ikinci bir cdkeyiniz olduğunda oyun açıp topladığınız eşyaları diğer depo karakterine aktarıyorsunuz ve burada hile falan yoktur.

Öyle wow gibi mail ile depo charınıza item atmak gibi bir şansınızda yok..

cdkeyi olmayan bir kişi inanılmaz kıymetli bireşyasını depo charına transfer etmek için illaha bir arkadaşına muracat ediyor o an online birisi yoksa kilitlenip kalıyorsunuz. ayrıca arkadaş bildiğiniz kişi itemi alıp kaçabilirde ve hiç bir hak iddia edemezsiniz. Birde daha rezalet bir yöntem var oda herkeze açık bir oyuna girip itemleri yere atmak ve depo char ile girip itemi yerden almak.. tabi bu esnada oyundaki 7 kişi gelir o itemlerinizi bir guzel cebine atar ve sinir krizleri geçirirsiniz.

işin özü: evet bu arkadaş yasak bir yazılım kullanıyor fakat sonuna kadar haklıdır. Blizzard depolama sistemine bir çözüm getirir artistlik yapmaz bu arkadaşta para ödediği oyunda rezil olmaz..

bot kullanır bu programı kötü amaçla kullanır o konuda haklısınız. sadece loader kullanıp depo yapan adamı bile banlamak terbiyesizliktir.

@DUKE_ouranus her charın kendine ihtiyacını alma olayını blizzard yapmak gayretine girecekse çok zor değil zaten wowdada yaptığı sistem tecrubeleride var yani.. 1megabytelik bir patch çıkarır üzerimize aldığımız itemler soulbound olur oyuna zar sistemi konulur partidekiler item için zar atar alır. alan kişiye soulbound olan item tradeye konulamaz ve yere atılamaz hale getirilir, böylece depolama olayları bitirilir itemlerde zor bulunur vs.. yani cdkey banlamakla çözülmez.. sen ver açığı insanlar yararlansın sonra banla.. bu kolaya kaçmaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 20 Kasım 2008; 12:13:33 >

• Kesinlikle hakılısın. Blizzard adam gibi ilgilenseydi D2 ile ne duplicate olurdu ne maphack ne de bot....

Ticaretin bile unoffical forumlarda(ne kadar blizzard destek verse de ticaret forumlarına bu bile acizliğini gösterir blizzardın) FG diye sanal bir para birimi kullanılarak yapılır hale gelmiş.

Öyle kafana estimi adam banlamakla yılda bikere server'a reset atmakla olmuyor yani.... bu kadar güzel bir oyunun b.kunu çıkardılar. Hala Diablo 2 bnetten aldığım tadı hiç bir online oyundan alamadım. Ama bu ilgisizlik malesef soğuttu herkesi.

Sandık sistemine gelince @DUKE_ouranus. Beni diyelim sağlam duel charım var. Adamına göre item takıyom. Nasıl yapacam o zaman? Mule kesinlikle şart. Mulesiz olmaz...
  • bilmiyorm dostum ben hiç mule kasmadım yeri geldi arklarımın kitli oyunlarında yeni charlara aktardım yeri geldi başkalarının oyunlarında gittim ücra köşelere item saklayıp bidaha girip aldım tabi yeri geldi yeni charla geldgmde herkezn oyundan cıkdıgı içn kaybettgm itemlerde oldu. ama gerçekten bir char için sadece stash yeterli oluyor ben hc oynadıgımdan her itemin degeri vardı depoda sadece rune ve rune etcek itemleri tuttum runeword yazmak içn stashda duel içn item tutsan yeterli bence. Bilmiyorum dediğim gibi ben yıllardır eu server hc kastım hiç bole mule falan ihtiyacım olmadı yada item kasma mf olaylarına girmedm bence gereksiz birazda bu kişiye gore değişir herkezn fikrine saygılıyım 3.parti her programada karşıyım maphack ve bot lara özellikle bide bug lu itemlerle oynayıp emeğim çalındı diyenler var onları Allaha havale ediyorum yapılan kul hakkında girer :)
  • bu konu çok uzadı!

1) Bana loader sadece mule yapmak icin lazımdı. Asla mf kasmadım işimde olmaz yok 7 charla hf falan bunlar benim icin vakit kaybı. Ayrıca maphack kullanmadım ondan daha önce ban yedim ( ki mh den ban yemem doğruydu )
    2) Nasıl o kadar mal varlığına sahibim sorusunu cevaplıyorum... Trade yaptım ne şekil yaptığımı anlatma ihtiyacı hissetmiyorum eğer bendeki esyaya cok diyen varsa 180.000 hrlik itemli accsi banlanan arkadasım var yabancı..
    herneyse...
    3) Buglı eşya kullanmak kul hakkımı? beyler mantıklı olun o itemi ben yapmadım eğer o kadar iyiyseniz sizde bi tane edinirsiniz 2000 hirune ü basan alır bu kadar basit... eğer oyunda yeterince iyi iseniz alırsınız değilseniz daha basit eşyalarla yetinirsiniz..
    4) Mule pvp yapan herkese gereklidir.. Misal : benim hammerdinimde yedekte forti ba , kira Lo'd , 2 wisp , tg , 2 raven , asteron , cold kalkanı , shako ber , shako jah , demon limp , hotspurs ve yeri geldiginde lazım olan su anda aklımda olmayan itemler var bu kadar büyük kasamı var? hatta bu da bişey değil vindicator templar paladinimde cok daha fazla item var duruma göre foh duruma göre smite resist , fhr , ias , slow itemi vs vs..
    ve binlerce hiruneluk esyayı çökebilecek bi oyuna veya tanımadıgım birisine vermek hiçte bana göre değil..

lütfen bişey yazmadan önce ilk önce kendi zihninizde tartın acaba ne düşünüyorum diye..

son bişey buda benden olsun madem ukalayız ya..

diablo 2 nin sonu...

• quote:

bilmiyorm dostum ben hiç mule kasmadım yeri geldi arklarımın kitli oyunlarında yeni charlara aktardım yeri geldi başkalarının oyunlarında gittim ücra köşelere item saklayıp bidaha girip aldım tabi yeri geldi yeni charla geldgmde herkezn oyundan cıkdıgı içn kaybettgm itemlerde oldu. ama gerçekten bir char için sadece stash yeterli oluyor ben hc oynadıgımdan her itemin degeri vardı depoda sadece rune ve rune etcek itemleri tuttum runeword yazmak içn stashda duel içn item tutsan yeterli bence. Bilmiyorum dediğim gibi ben yıllardır eu server hc kastım hiç bole mule falan ihtiyacım olmadı yada item kasma mf olaylarına girmedm bence gereksiz birazda bu kişiye gore değişir herkezn fikrine saygılıyım 3.parti her programada karşıyım maphack ve bot lara özellikle bide bug lu itemlerle oynayıp emeğim çalındı diyenler var onları Allaha havale ediyorum yapılan kul hakkında girer :)

Harcore'da Duel olmaz belki ama Ladder'da sağlam duelciler için mule şart. Sandık yetmiyor.

@reoix

sen yaptın demiyorum o buglı itemi ama sonuçta birisi yaptı onu sen de aldın. ha burada kim suçlu blizzard tabiki...

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

bilmiyorm dostum ben hiç mule kasmadım yeri geldi arklarımın kitli oyunlarında yeni charlara aktardım yeri geldi başkalarının oyunlarında gittim ücra köşelere item saklayıp bidaha girip aldım tabi yeri geldi yeni charla geldgmde herkezn oyundan cıkdıgı içn kaybettgm itemlerde oldu. ama gerçekten bir char için sadece stash yeterli oluyor ben hc oynadıgımdan her itemin degeri vardı depoda sadece rune ve rune etcek itemleri tuttum runeword yazmak içn stashda duel içn item tutsan yeterli bence. Bilmiyorum dediğim gibi ben yıllardır eu server hc kastım hiç bole mule falan ihtiyacım olmadı yada item kasma mf olaylarına girmedm bence gereksiz birazda bu kişiye gore değişir herkezn fikrine saygılıyım 3.parti her programada karşıyım maphack ve bot lara özellikle bide bug lu itemlerle oynayıp emeğim çalındı diyenler var onları Allaha havale ediyorum yapılan kul hakkında girer :)

Harcore'da Duel olmaz belki ama Ladder'da sağlam duelciler için mule şart. Sandık yetmiyor.

@reoix

sen yaptın demiyorum o buglı itemi ama sonuçta birisi yaptı onu sen de aldın. ha burada kim suçlu blizzard tabiki...

ya aslında o kemerde de 40 stat var verdungoda da damage reduce de bi sekilde saglanır ama o prestij itemiydi realmde 100 tane ya var ya yoktu ki bende 7 tane vardı ondan yoksa buglı itemin destekçisi değilim aslında bi amulet vardı ama ss almamısım bugsız ama olağanüstüydü verilen en yüksek teklif 4000 hr idi yani 16.000 forumgold

çok güzel günlerdi d2 zamanları şimdiden özlüyorum

• quote:

bu konu çok uzadı!

1) Bana loader sadece mule yapmak icin lazımdı. Asla mf kasmadım işimde olmaz yok 7 charla hf falan bunlar benim icin vakit kaybı. Ayrıca maphack kullanmadım ondan daha önce ban yedim ( ki mh den ban yemem doğruydu )
    2) Nasıl o kadar mal varlığına sahibim sorusunu cevaplıyorum... Trade yaptım ne şekil yaptığımı anlatma ihtiyacı hissetmiyorum eğer bendeki esyaya cok diyen varsa 180.000 hrlik itemli accsi banlanan arkadasım var yabancı..
    herneyse...
    3) Buglı eşya kullanmak kul hakkımı? beyler mantıklı olun o itemi ben yapmadım eğer o kadar iyiyseniz sizde bi tane edinirsiniz 2000 hirune ü basan alır bu kadar basit... eğer oyunda yeterince iyi iseniz alırsınız değilseniz daha basit eşyalarla yetinirsiniz..
    4) Mule pvp yapan herkese gereklidir.. Misal : benim hammerdinimde yedekte forti ba , kira Lo'd , 2 wisp , tg , 2 raven , asteron , cold kalkanı , shako ber , shako jah , demon limp , hotspurs ve yeri geldiginde lazım olan su anda aklımda olmayan itemler var bu kadar büyük kasamı var? hatta bu da bişey değil vindicator templar paladinimde cok daha fazla item var duruma göre foh duruma göre smite resist , fhr , ias , slow itemi vs vs..
    ve binlerce hiruneluk esyayı çökebilecek bi oyuna veya tanımadıgım birisine vermek hiçte bana göre değil..

lütfen bişey yazmadan önce ilk önce kendi zihninizde tartın acaba ne düşünüyorum diye..

son bişey buda benden olsun madem ukalayız ya..

diablo 2 nin sonu...

bu SENİN pvp hammerdin değil mi yahu bu da mı gitti şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 26 Kasım 2008; 11:37:09 >

• hoca bu gitti bundan daha iyi smiter aynı seviyede javazone gitti tamamen perfect olmayan fire soso , summoner necro , bo barbar , full pc45 auradinde gitti
  • Zaten bu oyunu adam akıllı oynayanlar 1 tane değil 3-4 tane key satın alıyorlar, misal 1 milyon oyuncusu varsa -ki daha fazladır belki- 3-4 milyon tane key satmış zaten. Daha neyi elde etmek istediklerini anlamış değilim , oyuncular bukadar key'i loader kullanamıyacaksa ayıptır söylemesi .ötlerine mi sokucak? Ayrıca loader farklı keyleri oyuna sokman için gerekli yani 1 tek keydeki 2 charı aynı anda sokamıyorsunuz, e blizzard bunun da farkında arkadaşım yani şunun şurasınsa illegal olmasını sağlıyacak tek husus 3. parti program olması ise yazık diyorum koca blizzarda...

Şu oyuna başta adam gibi bi sistem oturtsalardı depolama ve fiyatlandırma konularında(yani oyun içi paranın bi anlamı olsaydı) bunların hiçbiri yaşanmazdı tabii blizzard da diablodan bukadar para kazanamazdı

Geçmiş olsun diyorum, gerekçelerinide son derece haklı buluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Zaten bu oyunu adam akıllı oynayanlar 1 tane değil 3-4 tane key satın alıyorlar, misal 1 milyon oyuncusu varsa -ki daha fazladır belki- 3-4 milyon tane key satmış zaten. Daha neyi elde etmek istediklerini anlamış değilim , oyuncular bukadar key'i loader kullanamıyacaksa ayıptır söylemesi .ötlerine mi sokucak? Ayrıca loader farklı keyleri oyuna sokman için gerekli yani 1 tek keydeki 2 charı aynı anda sokamıyorsunuz, e blizzard bunun da farkında arkadaşım yani şunun şurasınsa illegal olmasını sağlıyacak tek husus 3. parti program olması ise yazık diyorum koca blizzarda...

Şu oyuna başta adam gibi bi sistem oturtsalardı depolama ve fiyatlandırma konularında(yani oyun içi paranın bi anlamı olsaydı) bunların hiçbiri yaşanmazdı tabii blizzard da diablodan bukadar para kazanamazdı

Geçmiş olsun diyorum, gerekçelerinide son derece haklı buluyorum

teşekkürler hocam umarım d3 de daha iyi bi sistem olur. D2 ye dönme hevesim tamamen kaçtı

• @reoix

İnsallah D3 de sistemde iyileşmeler olur, ha gene aynı şekilde kalırsa burdan da anlıyoruzki para tuzağından başka birşey değil yaptıkları.Milleti zorla fazladan cd-key almaya teşvik ediyorlar demektir.

Akşamları hamachi üzerinden öylesine takılıyoruz 4-5 arkadaş,ilgini çekerse uğra...

ID:DHD2
    Şifre: 12345
  • özellikle D3'de bu envanter sisteminde köklü bir değişim olmasını umuyorum sırf bu yüzden mecburiyetten oyuncular farklı yollara itiliyor olan onca zamana ve emeğe oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.