Şimdi Ara

diablo 2 nin sonu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dahil olmak üzere çğu kişinin bitmeyen oyun olarak adlandırdığı Diablo 2 dün itibarıyla bitmiştir-.-
    Dün 350.000 acc ( sc ve d2 karısık ) ban yedi
    Sebebi? Biz Diablocular loader kullanmaktan ban yedik ki bu kesinlikle hile programı değildir sadece bi makinada birden çok diablo calısmasını sağlar kaldı ki bu blizzardın isine gelir bi oyuncunun 1 den fazla cd key kullanması...
    Banlanan arasında bende vardım yaklaşık 25.000 hirune ( ber -jah- cham - zod bv runeler ) değerinde esya kaybım oldu (malvarlığımın hepsi)
    Ben aslında giden esyalarımdan çok Diabloya Blizzardın kendi oyununa yaptıgı saygısızlıga cok kızıyorum , Diablo bunu hak etmemişti...

• geçmiş olsun. battle.net' de oynamadım onun için soruyorum ;25.000 rune'u nasıl depoladınız acaba, acaba battle.net te sınırsız envater sistemi mi var ? yoksa diğer karakterler üzerinde mi tutuyordunuz ?
  • Buna saygısızlık diyemezsin. Adamlar oyunun bir kaç tane açılmasını isteseydi zibilyon tane patchin birinde bunu sağlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

geçmiş olsun. battle.net' de oynamadım onun için soruyorum ;25.000 rune'u nasıl depoladınız acaba, acaba battle.net te sınırsız envater sistemi mi var ? yoksa diğer karakterler üzerinde mi tutuyordunuz ?

tesekkur ederim. Soruna gelince onları rune olarak saklamadım aslında hiç rune taşımam esyaların degeri o kadardı

@ frostban3 buna kesinlikle saygısızlık derim hatta alçaklıkta derim wowa 2 gün kala havadan bi bahaneyle diablo oyuncularının %80 ini tırpanlayan gerçek alçaktır. Zamanlama harika blizzard loaderı bilmio muydu biliyodu neden şimdi peki? cevabı çok basit..

• quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

geçmiş olsun. battle.net' de oynamadım onun için soruyorum ;25.000 rune'u nasıl depoladınız acaba, acaba battle.net te sınırsız envater sistemi mi var ? yoksa diğer karakterler üzerinde mi tutuyordunuz ?

tesekkur ederim. Soruna gelince onları rune olarak saklamadım aslında hiç rune taşımam esyaların degeri o kadardı

@ frostban3 buna kesinlikle saygısızlık derim hatta alçaklıkta derim wowa 2 gün kala havadan bi bahaneyle diablo oyuncularının %80 ini tırpanlayan gerçek alçaktır. Zamanlama harika blizzard loaderı bilmio muydu biliyodu neden şimdi peki? cevabı çok basit..

Adamlar istedikleri zaman yapabilirler bu "tırpanlama" olayını. Zamanlamaya hiç bakma derim. Ama adamlar sana böyle bir seçenek sunmuyorken sen 3. parti yazılımlarla bunu yapıyorsan, tırpanlanmaya da hazırlıklı olman gerekirdi.

Her karakterin envanter kapasitesi belli, niye kastırıyorsunuz ki?

• 3. parti program kullanmak yasak zaten banlanman gayet normal. Hayır loader kullanmak niye blizzin isine gelsin ben bunu anlamıyorum. Loader ile server a ekstradan yük geliyor bu da ekstra ping eksra interrupt demek. Hile yapıyorsanız sonucuna da katlanacaksınız.

Bu arada 25.000 (yirmiBeşbin??) high rune nasıl oluyor onu anlamadım? HF de biryere kadar?
  • arkadaslar merhaba oncelikle ... herhalde battle.net de oynayan yokki niye loader sorulari geliyor bende 4 tane cd key var ve ben bunlari kullanarak oyunlarimi oynuyor daha cok hf yapiyor mule lerimi de kendi kendime yapiyorum simdi ben loader kullanmasam bu 4 cd keyi nasıl kullanicam iste sorun BU o zaman 4 cd key almamın bir anlamı olmayacak ve 4 cd key satmakta blizzard ın işine gelir bu hack programı degil sahtekarlık degil neden kullanmayayım o zaman versin bana imkanı 8 key alayım oyle oynarım dupe yapan mh kullanan auto tele kullananlar gitsin basustune ama bu loader dan dolayı ban yapması cok yanlıs esas hersey diablo 3 un hazırlıgı onu satmak için

birde 25.000 hr olayı bana biraz fazla geldi ama benim 16 acc vardı hepsinde rune yoktu degisik itemler vardı benim zararımda yaklasık 500 hr kadar zarardayım (su anda 1 enigma perfect olursa 30 35 ist arasi [1 ber :15ist)) ona gore hesap edin siz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tür oynların sözleşmelerinde yazıyor genelde 3. parti programı kullanmak yasak, vs,vs gibi. ama loader ı sadece eşya yaratmak ve takas için kullanmak bir sorun yaratmamalı. bana daha çok, oyuncuları wow a çekmeye çalışıyorlar gibi geldi, arthas' da ortaya çıkmak üzere zaten. Nede olsa wow daha çok para getiriyor. ama böyle bir olaydan sora kim diablo' yu bırakırda wow' a geçer onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 14 Kasım 2008; 0:17:31 >
  • beyler anlamakta zorlanıyosunuz sanırım hi rune olayını?
    bendeki kemer 2000 hirunedü sanırım böyle acıklamak daha kolay..
    ayrıca loaderın hile olmadıgını ve herkesin kullandıgını blizzard bile biliyor sadece wotlk icin yapıldı bu..
    lütfen battle.net tecrübesi 1 yılın üstünde olanlar yazsın sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 14 Kasım 2008; 0:22:04 >
  • Sayın Battle.net tecrübesi >1 olan arkadaşım... 10 dakka bile battle net tecrübesi olmayan ve azıcık ingilizce bilgisi olan normal bir insan 3. pary programin blizzard tarafından yasaklandığını bilir.
    http://www.battle.net/tou.shtml şu adresten inceleyebilirsin. Adamlara çıkalı neredeyse 10 sene olmuş bir oyunla hala ilgileniyor güncellemeler yapıyorlar, hile yapanları bir şekilde takip ediyorlar diye teşekkür edeceğine verip veriştiyorsun ilginç...

Daha öncede binlerce acc sırf loader ve maphack yüzünden banlandı. Bu ilk değil. Senede en az bir kere oluyor bu tür banlanmalar oluyor. Sırf benim hatırladığım büyük 3. toplu ban fazlasıda olmuş olabilir.

wotlk olayına gelirsek. 11 milyon online üyesi olan bir dünyadan bahsediyoruz burada. zaten maddi olarak blizzard alacağını fazlasıyla alıyor. Sırf WOTLK için bu kadar acc banlandı demek Blizzard ın ticari felsefesini anlamamak demektir. Bu kadar ticari düşünüyor olsalardı şu an diablo 5 falan oynuyor olurduk bundan emin ol...

Ayrıca high rune olayını hala anlamadım bir kemer nasıl 2000 high rune ediyor açarmısın? veya hangi kemerin hangi tip runeden kaç tane ediyor açıkça yazmanı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 14 Kasım 2008; 23:15:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

Sayın Battle.net tecrübesi >1 olan arkadaşım... 10 dakka bile battle net tecrübesi olmayan ve azıcık ingilizce bilgisi olan normal bir insan 3. pary programin blizzard tarafından yasaklandığını bilir.
    http://www.battle.net/tou.shtml şu adresten inceleyebilirsin. Adamlara çıkalı neredeyse 10 sene olmuş bir oyunla hala ilgileniyor güncellemeler yapıyorlar, hile yapanları bir şekilde takip ediyorlar diye teşekkür edeceğine verip veriştiyorsun ilginç...

Daha öncede binlerce acc sırf loader ve maphack yüzünden banlandı. Bu ilk değil. Senede en az bir kere oluyor bu tür banlanmalar oluyor. Sırf benim hatırladığım büyük 3. toplu ban fazlasıda olmuş olabilir.

wotlk olayına gelirsek. 11 milyon online üyesi olan bir dünyadan bahsediyoruz burada. zaten maddi olarak blizzard alacağını fazlasıyla alıyor. Sırf WOTLK için bu kadar acc banlandı demek Blizzard ın ticari felsefesini anlamamak demektir. Bu kadar ticari düşünüyor olsalardı şu an diablo 5 falan oynuyor olurduk bundan emin ol...

Ayrıca high rune olayını hala anlamadım bir kemer nasıl 2000 high rune ediyor açarmısın? veya hangi kemerin hangi tip runeden kaç tane ediyor açıkça yazmanı bekliyorum.

öncelikle kardeş çok geçmiş olsun hakkaten o kadar emeğin zamanın boşa gitmesi çok üzücü

@ LostGeneration
    Hocam 2000 hr FT ile mümkün oyun içi trade ile değil o yüzden burda şimdi yazılmaya başlarsa sayfalar tutar o yüzden ben arkadaşın itemlerini gören biri olarak -örneğin elindeki kemerin koskoca realmde sadece çok az kişide olduğunu söylersem- sanırım bu neden 2000 hr olduğu hakkında bir örnek teşkil eder-

• quote:

beyler anlamakta zorlanıyosunuz sanırım hi rune olayını?
    ayrıca loaderın hile olmadıgını ve herkesin kullandıgını blizzard bile biliyor sadece wotlk icin yapıldı bu..

2000 hiruneluk kemerin ss'ini versene merak ettim.
  • wotlk için yapılmışmış,adamın 11 milyon kullanıcısı var.bence arttırmak için oyunu çıkarmaktan başka pekte birşey yapmak istemez.
  • bugged kemerdenmi bahsediyorsun eski patchlerden kalan? sanırım razor tail ile arachnid mess kemerin hybridi idi o kemer +1 all skill 20 fcr 15 ias filandı galiba oyundaki duellerde tüm dengeleri ters yüz eden deli bişidi:) valla o kemer 2000 hr de eder 5000 de cünkü unig kelimesinin tam anlamıyla ifadesi mümkünü yok daha olmaz ondan yazık olmus. bende baktım simdi benim adamlar sag salim duruyor 3 ladder dan kalan :) öle bug itemler yoktu ama baya bendede saglam itemler vardı sevindim kaza kursununa filan denk gelmediklerine.map hack dısında baska program kullanmıyordum herhalde ondan yemedim ban.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

diablo 2 nin sonu...

• quote:

quote:

quote:

diablo 2 nin sonu...

• quote:

quote:

quote:

diablo 2 nin sonu...

• Diablo3'e müşteri üretiyorlar, adamlar herşeyi ince hesaplarla ayarlıyor işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostban3

quote:

quote:

quote:

diablo 2 nin sonu...

Bu kemer fake değil mi yaa. Böyle bişey görmedim battlenet te falan...

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: Frostban3

quote:

quote:

quote:

diablo 2 nin sonu...

Bu kemer fake değil mi yaa. Böyle bişey görmedim battlenet te falan...

yeni patch ile gelen unique itemlerden biri sanırım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.