|
Diablo 2 Resurrected'ın PC sistem gereksinimleri belli oldu; oynanış görüntüleri paylaşıldı
-
-
Sırf Diablo IV'ü gölgede bırakmasın diye grafikleri çok dandik yapmışlar. Yani vasat koreli stüdyolar bile bundan çok daha iyi grafiklere sahip oyunlar çıkarabiliyor. Ayıp ediyorsun artık Blizzard.
-
Geçmişte diablo 2 oynayan biri zihninde oyunu canlandırdığında zaten bu grafikleri görüyor.
-
bu tarz oyunlarda görsele bakılmaz
-
o zaman niye yeniliyorlar ?
-
diablo 4 yerinde sayıyo
-
Ah ulan Paladin! Zamanında ne çok vakit harcadım şu oyuna...
-
Ben görüntülere bayıldım. İlk çıktığı zamanlarda birlikte oynadığımız arkadaşlar ile şu an bu oyuna yeniden başlamamızın tek sebebi aşırı düşük çözünürlük ve kasma problemleriydi. Videodaki görseller benim beklentileriminde üstünde gibi görünüyor. Shared stash özelliği de getirmişler.
Tek eksi yanı 40 euro olması o da sadece bize pahalı geliyor.
-
çağa ayak uydurma amaçlı yapılan bir yenilik. Eski oynadığınız MMORPG'lerde aldığınız zevki hangi oyun veriyor ? Onlarda görseli mi baktınız :D
-
Acaba LOD' daki o ölmcül bug da olacak mı yeni oyunda, hehe. Ya da secret cow level olacak mı, inekler de hires modellendi mi.
-
Diablo 2 oynamamış milenyum kuşağı yorumu gibi geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: okayynnçağa ayak uydurma amaçlı yapılan bir yenilik. Eski oynadığınız MMORPG'lerde aldığınız zevki hangi oyun veriyor ? Onlarda görseli mi baktınız :D
Döneminde "Aaa bu oyunu 21 sene sonra ne güzel günlerdi demek için oynarım" demek için mi oynadınız? Hayır :D grafikleri, oynanışı, hikayesi için oynadınız. Şimdi Blizzard kendi dilinde remaster'a "Resurrected" demişken ve oyunda yenilenen bir şey görmeyince böyle tepki veriliyor. Oynamak isteyen Diablo II'yi oynar, geçmişini yad eder. Gidip de bilmem kaç dolara hormonlanmış aynı oyunun 2012 grafiklisini oynamaz.
-
Sorceress ile eritiyordum milleti taa ki Hell zorluğunda Act 5'e gelene kadar. Level 88 olmuşum ama, yaratıklar artık
Immune to Fire
Immune to Lightning
Immune to Cold
Sorceress ne yapabilir ki bunlara :( Öyle çok eziyet çekmiştim.
-
Switch de harika olur bu. Gelsin bakalım.
-
Diablo 2 şu anki hali ile Diablo 3 den çok daha zevkli ve sürükleyici muhtemelen Diablo 4 den de iyi olacak. Remaster için çok geç kaldılr.
-
1 GB HD5770 kaldırır mı?🤔 6 GB Ram Phenom X4 II 945
-
yanındaki adamına infinity runewordünü yapınca sıkıntı olmaz.
-
bence gayet güzel grafikler, bide personal loot yapsalar multiplayerda tadından yenmez :)
-
Eyw ama Infinity sadece lightning resistance düşürüyor... benim lightning o kadar kuvvetli değildi, cold ve fire iyiydi :)
-
Bu müthiş bir habermiş yahu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçmişte diablo 2 oynayan biri zihninde oyunu canlandırdığında zaten bu grafikleri görüyor.
|
bu tarz oyunlarda görsele bakılmaz
|
o zaman niye yeniliyorlar ?
|
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- instagram yazı tipi değiştirme
- youtube video indirme programı
- telegram premium ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X