Şimdi Ara

SATILIK Diablo 2 Resurrected Battlenet Hesap 500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK Diablo 2 Resurrected Battlenet Hesap 500TL
    Merhabalar,

Diablo 2 Resurrected oyun hesabımı kendisine ait mail hesabı ile beraber satıyorum. 500TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• merhaba,

size ulaşmam için mail adresi verebilir misiniz?

forumdan özel mesaj gönderemedim, özel mesaja girince bu özelliğin kapalı olduğunu söyleyen bir uyarı çıkıyor. Destek bölümünden de durumu bildirdim ama kimse yardımcı olmadı o yüzden bu şekilde mesaj yazmak durumunda kaldım

saygılar

• Sober07 S kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Almak isteyen başka bir arkadaş vardı fakat cevap vermediği için size PM attım. Cevaplarsanız alışverişi gerçekleştirelim.

• selamlar,

birkaç şey sorup ardından almak istiyorum fakat 20 kasımda destek bölümüne talep açmama rağmen halen özel mesaj özelliğini kullanamıyorum. Bana size forum dışından ulaşabileceğim bir mail adresi vb. birşey verebilir misiniz?

Selamlar. Attığım özel mesajı görmüşsünüz hocam. Ben iban bilgimi mesaj olarak attım size. Ücreti gönderdiğiniz anda hesap bilgileri PM den göndericem size.

• hocam mesajı görüyorum da yazamıyorum ki cevap anlatamadım derdimi..

yapacak birşey yok ben buradan yazacağım artık

diablo 2 resurrected'de cross proggresion desteğinden bahsediliyor, siz hiç konsol ile pc arasında item transferi yaptınız mı? Bir de sizin hesabınızdaki mail adresini zaten konsolda kullandığım battlenet hesabı ile değiştirebiliyor muyum acaba bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sober07 -- 23 Kasım 2024; 0:31:33 >
  • SATILIK Diablo 2 Resurrected Battlenet Hesap 500TL
    Öyle bir item transferi yapmadım. Hesap degisimi oluyor mu olmuyor mu bir bilgim yok. Konsol kullanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat güncellendi satış devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pm gönderildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.