Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK Diablo 2 Resurrected Battlenet Hesap 500TL
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
size ulaşmam için mail adresi verebilir misiniz?
forumdan özel mesaj gönderemedim, özel mesaja girince bu özelliğin kapalı olduğunu söyleyen bir uyarı çıkıyor. Destek bölümünden de durumu bildirdim ama kimse yardımcı olmadı o yüzden bu şekilde mesaj yazmak durumunda kaldım
saygılar
-
Selamlar,
Almak isteyen başka bir arkadaş vardı fakat cevap vermediği için size PM attım. Cevaplarsanız alışverişi gerçekleştirelim.
birkaç şey sorup ardından almak istiyorum fakat 20 kasımda destek bölümüne talep açmama rağmen halen özel mesaj özelliğini kullanamıyorum. Bana size forum dışından ulaşabileceğim bir mail adresi vb. birşey verebilir misiniz?
-
Selamlar. Attığım özel mesajı görmüşsünüz hocam. Ben iban bilgimi mesaj olarak attım size. Ücreti gönderdiğiniz anda hesap bilgileri PM den göndericem size.
yapacak birşey yok ben buradan yazacağım artık
diablo 2 resurrected'de cross proggresion desteğinden bahsediliyor, siz hiç konsol ile pc arasında item transferi yaptınız mı? Bir de sizin hesabınızdaki mail adresini zaten konsolda kullandığım battlenet hesabı ile değiştirebiliyor muyum acaba bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sober07 -- 23 Kasım 2024; 0:31:33 > -
-
Öyle bir item transferi yapmadım. Hesap degisimi oluyor mu olmuyor mu bir bilgim yok. Konsol kullanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Fiyat güncellendi satış devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Pm gönderildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X