Hesabın achievement puanı azdır genelde wvw yapılmış ve commander tagli bir hesaptır, pve başlayacaklar için bulunmaz fırsat. hesabın içinde legendary bıçak yapmak için yarı malzeme mevcuttur bıçağı yapıp satarsanız 1.5k gold en az alırsınız. açık DLC'ler HEART OF THORNS PATH OF FIRE END OF DRAGONS THE SECRET OF OBSCURE İÇERİSİNDE 5 ADET LEGENDARY AURENE SİLAH BULUNMAKTADIR 'AXE, FOCUS, GREATSWORD, SWORD ,STAFF' 'SİLAHLARIN DEĞERİ 400 DOLARDIR ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.' 3 ADET MOUNT HARİÇ KALAN MOUNTLAR AÇIKTIR KAPALI OLANLAR 'grifon, Roller Beetle, Siege Turtle' STAR GUARDIAN KOSTÜM Skyscale'da 3 tane özel kostüm vardır "aurene vardır setle uyumlu" warclaw'da kostüm vardır. 5 adet 80 yan çarı vardır reaperin üstü full ascendant settir 'silahlar leg' sadece wvw oynadığım için pve içeriğinin ana hikaye harici gerisini oynamadım resimlerden kalan şeylere bakabilirsiniz alana hayırlı olsun. comm tag vardır Hesap komisyoncu siteler üzerinden güvenle teslim edilir. Discord Pentafive Fiyat 8000 TL ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildirim