< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konsolda sunucuya girebilen var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maxroll.gg ya da icyveins diye aratırsan bulursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vex rune olan var mı ? Takas için spirit sword önerebilirim yada işinize yarayan başka item veya rune.
-
Spirit sword o kadar etmez hocam
-
Evet etmeyebilir. Yanına ekleriz bir şeyler.
-
Tam da aradığım böyle bir siteydi , çok teşekkür ediyorum.
Druid'e strength verilir mi ? İlk defa oynuyorum..ne onerirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece weapon ve armor kullanacak kadar. Tüm karakterler için vitality main stat.
-
Teşekkür ederim ..
Spirit monarch giyecekmişsin gibi 156 str ye ayarlarsın kendini. Energy hiç vermiyorsun
-
Cevap için teşekkür ederim .
HC sorc ile act4 e geldim. Level 24 üm. Resistlerim biraz düşük. İtem hibe etmek isteyen varsa pm lütfen :)
-
d2r yeni başlayan biri olarak birkaç sorum var arkadaşlar.
45 level bir hammerdin var ancak nm act 2'ye yeni geçtim. yavaş oynuyorum sanırım. hızlı level almak için ne yapmam lazım? bir de itemleri değerlendirirken (değerli mi değil mi) hangi özelliklere bakmam lazım? mesela benim vendora sattığım itemin benzerini geçen gün reddit'te gördüm baya birşey ediyormuş pişman oldum. :D
-
Soketli, etheral ve requirmenti düşük olan itemler para yapar. Örnek: Dusk Shroud 400+ def olmasına ragmen sadece 70 str ister giyebilmek için aynı statlarda plate ise 200+ str ister gibi. Runewords için gerekli olan itemler para yapar. Örnek 4 soket Tresher, 4 soket monorch 5 soket phase blade gibi. + skill veren itemler para yapar. (hepsi değil tabi). MF (magic find) itemler değerli olabilir. + skill grand charmlar oldukça değerli. Rune lar çok değerli özellikle mid-high ve high runelar. Örnek ber yada jah rune ile server satın alabilirsin :P All class için gerekli olan itemler değerlidir tabi oldukça rare dir bunlar. Örnek. Quenn Shako, stone of jordan gibi. Bu arada herşeyi bilmenede imkan yok. Zira zibilyon tane item varyasonu var. Senin için bir şey ifade etmeyen bir iteme ölüp bitenler olabilir. Oynadıkça öğrendikçe taşlar yerine oturur.
-
valla sağolasın baya birşey oluştu kafamda.
-
+5 all rez small charmlar
+11 res 19-20 life small charmlar
3 maximum damage 20 attack rating 20 life
10 max damage life artacak rating granc charm
+6 javelin %40 inc speed javelin
Kafalık da +2 all skills %20 Fast cast rate
Ringlerde % mana life stolen all res
Ben direkt blacksmith'e gösteriyorum. Çok yüksek fiyat veriyorsa direkt kasama koyuyorum, ucuzları satıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X