Bir şey çıkmayacak muhtemelen. Her indirim sezonunda ticket atılıyormuş türkler tarafından d2r için ama gelen cevap aynıymış. Bununla ilgili blizz forumlarında türkler konu açmış 2 sene önce ordan bakındım biraz. Ticketa gelen cevap yukarıda dediğim gibiymiş hepsine, oyunun full fiyatı zaten indirimliymiş bir daha indirime gerek yokmuş vs vs. O zamanlar bile indirimli dolar ile alındığında, tr mağazasındaki full fiyattan daha ucuza geliyormuş. Şuan dolar çok daha arttı zaten, bölgesel fiyatlandırmanın bi espirisi kalmadı, oyunun full fiyatı 40 dolar, bize 1k. Oyun yeni çıksa anlarım, kaç senelik oyun ve sürekli indirime giriyor. 13.19$ bizde 500 tl, ben niye 1k ödeyeyim sürekli indirime giren oyuna. Güncellemeleri lazım oyunun full fiyatını, 1.3k olsun ama indirim uygulasınlar da alabilelim. Dün bi türk daha ulaştı bana redditten, ticket açsan bile alacağın sonuç aynı, türkler bu konuyla ilgili çok ticket açıyor ama oto cevap gibi hep aynı cevabı veriyorlar kimse ulan şu oyunun fiyatına güncel çekelim demiyormuş. Umarım farklı cevap alırsın ama sanmıyorum. |
Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (17. sayfa)

-
-
bakalım yoksa dolar alıp alamayacağımı sorarım adamlara ama dolar alırken ekstra kesinti vs olur mu o da ayrı bir sorun.
-
Ben aldım us store'dan. Fakat oyun kütüphanede görünmüyor. Launcher'dan baktığımda store sayfasına atıyor ama kütüphanede diyor oyunu satın aldırtmıyor. Fakat kütüphanede yok, muhtemelen amerika storedan aldığım için buga giriyor. Yine de ticket attım belki manuel aktif edilir diye, hem belki kendi kendine düzelir o zamana kadar diye bekliyorum. Olumsuz yanıt gelirse refund atacağım.
1k ödemeye zorluyorlar gibi duruyor, es geçerim. Oynamayı çok istiyordum yazık oldu.
Edit: Dostum edit geçiyorum benim salaklığım tamamen. Ticketa cevap geldi, bug vs dedi login ekranında region değişerek çözebilirsiniz dedi. Login ekranına baktım amerikaya giriyormuş hesap, avrupaya girmesi lazımdı. Avrupa olarak değiştirdim login oldum şimdi oyun görünüyor kütüphanede. Yani sorunsuzca dolar ile alıp oynayabilirsin. Benden 514TL para çekti enpara kredi kartım ile aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Nisan 2025; 17:55:44 > -
Hayırlı olsun dostum ben de sordum pek umut verici cevap gelmedi. Yöreden yöreye fiyatlar değişiyor dedi ama belki fiyatı güncellerler dedi. Bu arada login ekranı neyin login ekranı? Battle.net'in mi? Oyunun login ekranı mı? Orayı tam anlamadım.
Bu arada Güney Kore sayfasından alırsam 422 TL'ye geliyor acaba oradan denesem mi?
https://kr.shop.battle.net/en-gb/product/diablo_ii_resurrected
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped_neck -- 25 Nisan 2025; 20:48:17 > -
Launcherı açtığında email, şifre girme yerinde çark var köşede, oradan region değiştirebiliyorsun, amerika, eu vs diye. Normalde eu olması lazım bizim hesaplar eu'ya bağlı olduğu için ama benimki amerika'da kalmış, o yüzden sorun yaşıyormuşum ordan eu yaptığımda sorun çözüldü.
-
Eyvallah benimki otomatik login oluyor eu'dan hep. Oyunu Kore'den almaya çalışacağım. Papara kart var içine 450 TL koyup alacağım. Ekstra ücreti vs olursa en kötü yetersiz bakiye der. Alırsa da alır. Umarım kütüphaneye eklenir. Olmazsa bakarız. Sonuçta Aliexpress vs çin parasıyla alımda direk çeviriyor TRY'ye umarım bunda da sorun çıkmaz. Papara da yazıyor zaten her ülkede geçerli diye. Göreceğiz. İndirim daha devam ediyor. Haftasonu geçsin de kur şimdi yüksektir alınmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X