merhaba, sorceress ile başlamanızı öneririm. youtube "mrllamasc" bütün S tier buildlere rehber yaptı onlara da bakabilirsiniz. kurunca ekleyeceğim sizi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X.Arybdis1 -- 23 Eylül 2021; 12:41:37 > |
Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (5. sayfa)
-
-
son 2 saat beyler bilginiz olsun :)
-
Hahhha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Bu gece basliyoruz bakalim zindanlari tekrar gezmeye :D. Acaba turkce yama nasil olacak ? Ilk diablo 2 icin olna calismaz sanirim degil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 15 dakika beyler
MeXeS#2968
Her türlü bilgiye , yardıma açığım :)
-
Battlenet Ru dan alsak sorun çıkar mı beyler?
-
daha önce kendi bankamdan wow aldım sıkıntı çıkmadı. cevap için tşkler ;)
-
Selam gencolar daha önce D1 ve D2 de saatler harcamış bir fosil olarak bir sorum var. Şimdi oyunu satın alıcam lakin kafa karışıklığı yaşıyorum. Battlenet usa dan mı yok sa eu dan mı alayım zira ikisinde de all region oynar dio. USA dan alırsam 60 tl daha ucuza geliyor. Bu konuda tecrübeli kardeşlerim bir ses verirse mutlu olurum.
-
Cevap için teşekkürler.
-
rus vpnsi ile battle net ru dan dün denedim almayı ama başarısız oldu, siz alabildiniz mi?
-
henüz almaya karar veremedim, eğer ki başarılı şekilde alırsam bilgi veririm buradan.
-
Satın almak için siteye ilk gittiğimde beni eu adresine yonlendirdi, ben de direkt us.shop.battle.net adresine girip 39.9$'a aldım. Hiçbir sorun yaşamadım, us adresi de kullanıcı adımı ve şifremi kabul etti. Kabaca 360₺ civarına almış oldum ki bu oyun için beni rahatsız etmeyen bir değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Bu oyunda offline karakter olusturursak daha sonra online a donusturemiyor muyuz?
Ben öyle anladım ve bu durum çok saçma geldi
Dönüştüremezsin. Online karakterler blizzard serverlarında
Battle.net üzerinde bakiyem mevcut oyunu almak isteyen arkadaşlara uygun fiyattan gift atabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diablo® II: Resurrected Türkiye isminde naçizane bir discord sunucusu açtık. Rushlar Tradeler havada uçuşur inşallah diye bismillah diyerek kesiyoruz kurdeleyi :) diablo 2 severleri bekleriz aramıza.
discordJoin the Diablo® II: Resurrected Türkiye Discord Server!https://discord.com/invite/QxDZ5eQChm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytrendr -- 24 Eylül 2021; 15:5:43 > -
Diablo® II:Hort,sonunda bunuda hortlattılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X