Şimdi Ara

diablo 2 server battle.mix online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diabloyu lagsız,kesintisiz single rahatlığında oynamak istiorsanız doru konuyu okuyosunuz demektir!

Battle.MİX

Server a bağlanmak ve oynamak için yapmanız gerekenleri aşarıda sırayla anlatıcam.
    1) Patchinizi 1.11b lodpatch olarak ayarlayınız.Bunun için gerekli dosyalarahttp://uploaded.to/?id=yxs8or bu linkten ulaşabilirsiniz.Yapmanız gereken inen dosyadaki 1.11blodpatch i kurmak ve 1.11 loader'i d2 klasörüne atıp ondan oyunu açmak.

2)http://uploaded.to/?id=hicq3i burdan reg dosyasını indirip çalıştırınız böylece serverla bağlantınız kurulmuş olacaktır.

3)Serverda account(hesap) açmak için yapmanız gerekenler şu şekilde

-www.mix.gen.tr e üye olunuz.Onay maili junk/önemsiz posta kısmına gelebilir orayıda kontrol ediniz.
    - hesabınız-oyun sunucuları bölümünde diablo 2 nin karşısını evet işaretleyiniz hemen altındaki battle.net oyun içi şifre kısmına şifrenizi giriniz ve değişiklileri kaydet e tıklayınız.Böylece oyun için hesabınız açılmış olucaktır.
    - Bundan sonra yapmanız gereken tek şey online diablonun keyfini sürmek.

Diablo 2 i online oynamak isteyen herkezi aramıza bekleriz.

• Reklam YASAK!
  • nasıl bi reklam algıladın bu konuda çok mrk ediom server a nasıl bağlanılcanı anlattım babamın server ı deil ki reklam yapim!
  • Bilgilendirme icin tesekkurler diablo'ya yeniden baslamak icin iyi bir sebep oldu
  • yaw byler biraz alakasız ama bi yardımcı olursanız sevinirim
    ayrı bi konu açmak istemedim
    d2 de çözünnürlük ayarları nerden yapılıyor
    valla aradım bulamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucarikacari

yaw byler biraz alakasız ama bi yardımcı olursanız sevinirim
    ayrı bi konu açmak istemedim
    d2 de çözünnürlük ayarları nerden yapılıyor
    valla aradım bulamadım :(

Sanırım sen ilk kez diablo 2 oynuyorsun. Neyse options dan girebilirsin ama en fazla 800*600 de oynayabilirsin. O da lod paketi varsa tabi...
  • evet ilk kez oynuyorum
    ama optonda karıştırdım bulamadım
    800*600 da iyi bi secenek sayılmaz ki
    şöyle 1200*1024 gibi bi secenek olsa i olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucarikacari

evet ilk kez oynuyorum
    ama optonda karıştırdım bulamadım
    800*600 da iyi bi secenek sayılmaz ki
    şöyle 1200*1024 gibi bi secenek olsa i olur

Maalesef en fazla 800*600 oynayabilrisin başka çözünürlüğe çıkamıyorsun. Merak etme oynamaya başladıktan sonra zaten kendini kaptıracağın için gözün hiçbirşey görmüyo. Valla şimdi seni kıskandım ilk kez oynadığın için. Bu oyun benim 4 senemi yedi...
  • yaw sinir bozucu olmaya başladı oyunu kaydedemiyorum öldüğüm zaman başdan başlıyor
    genelde oyunlarda f5 tuşu le kayıt yapılıyo bunda farklı galiba
    bu arada konuyu aaçan kişiden özür diliyorum konuyu baya dağıttım
    saygılar
  • evet diablonun ilginç özelliklerinden biri de kaydedilebilir olmaması. öldüğün zaman yapacağın şey cesedinin olduğu yere gidip yerden toplaman:) oyunu kapattığın zaman da öldürdüğün bütün canaarlar yeniden doğuyor. yani oyunu yeniden açtığında "ya ben bunları kesmemiş miydim?" sorusu aklına gelmesin :))
  • konu nereye gitmiş lütfen saptırmayalım yeni konu açabilirsiniz bu tür sorunlar için sanırım
    bağlanmada bi sıkıntınız varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixdiablo -- 23 Mayıs 2008; 14:43:28 >
  • saol paylaşım için girdim güzel yer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.