Bildirim
Diablo 2 Single Player a başladım, Son patch sürümünü bilen var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Blizzard yamaları hem orjinal sürümler,hemde expansionlar için aynı anda çıkartıyor.Orjinal Diablo 2 için de 1.13 c yaması mevcut.
Buradan indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 21 Haziran 2010; 16:56:03 > -
teşekkürler dostum, başarıyla kurdum. İlk gözüme çarpan silah satan kadının dükkanında tamir ederken hepsini tek tıkla düzeltme koymuşlar, hardcore diye bir tık işaretleyip girdim oyuna eski sürümde yoktu daha zorlu oluyor herhalde bakalım oynadıkça diğrlerini görücez birkaç defa 1.0 haliyle bitirmiştir nightmare falan vardı onlara hiç kasmamıştım bu yaz baya bir oyncam herhalde Oyun ilk günkü keyfi hala veriyor. 800*600 ekran devam ama, blizzard klasiği :D -
Hardcore oynuyorsan oyunda ölmemeye bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Helldancer
Hardcore oynuyorsan oyunda ölmemeye bak
unuttum birazdan kurup oynayacam tekrar :)
buarada neden diyecem yillardir oynamiyorumda :) -
:D:D hardcore un ne olduğunu öğrendim. acı bir deneyimle :) 21 level paladinim öldü ve oyun tekrar başlamadı yani neymiş efenim hardcore oyunda arkadaşın dediği gibi öymeycekmişsin aslında süper adrenalin olur ama bilader sen o kadar kas kas kas allahın durieli tek atsın olucak iş değil -
dostum en son patch 1.13 tür bu patch sayesinde artık skilleri sıfırlama şansına sahip oluyoruz ve oyunda bir çok detay değişiyor.Tabi bunlar sadece diablo manyakları için geçerli;) uzun süredir oynamadığın için farketmiyor olabilirsin sana tavsiyem single oynama oyunu orjinal al ve battle.netten başla türk kanalında sağlam arkadaşlıklar kurarsan 1 haftada 80+ olursun.orda sana rush atarlar ve hell baala kadar getirirler. bu arada sana tavsiyem act 4 e git pandemium fortresste optionstan muziği kapa ve rüzgarın uğultusunu dinle adamı deşarj eder:D -
hardcore denedim o mesaji yazdiktiktan sonra 26 levelde olduk yaw :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X