Şimdi Ara

diablo 3 account suspend durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başıma gelen bir durumdan bahsetmek istiyorum ben battle.net account açarken ülke olarak uk seçmiştim daha sonra balance yüklemesi yaptım 50 pound aldım euro almadım pound üzerinden rmah farklı bilenler bilir ordan item aldım ucuza örnek veriyorum 2 pound'a sword aldım 20 euro'ya sattım böyle ticaret yaptım 44 euro kazandım 5 pound harcadım neyse buraya kadar normal herşey geçen gün oyun oynarken oyun bir anda koptu 25 sene banlanmışım şaşırdım aradım skype üzerinden müşteri hizmetlerini dedilerki kredi kartınız türkiye üzerinden gözüküyor pound kullanıyosunuz pound sadece hindistan ve ingilitere için açıktır bunu değiştirmeliyiz account'unuzu açıyorum dedi temsilci ve açtı kimlik bilgisi ve fatura bilgilerimin scanner'dan taratıp ticket üzerinden göndermemi istedi pound hesabımdaki kalan parayıda harcamam gerektiğini çünkü türkiye olarak ülke değişikliği yaptıklarında pound balance'ın silineceğini söyledi bende harcadım başka arkadaşlarımızda işlem yapıyor rmah üzerinden eminim benim gibi uk seçen vardır dikkat etsin aldığımız blizzard oyunlarında default olarak uk seçili ona dikkat edelim.

• aynısı bugün banada oldu. ama pound kulalndığım için değil. büyük ihtimal hesabımın uk gözüktüğü için oldu.
    ayrıca kaç dakika bekledin operatore bağlanmak için. ben 40 dakika bekledim bağlanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 20 Haziran 2012; 20:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

aynısı bugün banada oldu. ama pound kulalndığım için değil. büyük ihtimal hesabımın uk gözüktüğü için oldu.
    ayrıca kaç dakika bekledin operatore bağlanmak için. ben 40 dakika bekledim bağlanamadım.

20 dakikada bağlandım ben hocam öğlen 12 gibi aradım 15 dakikada işlemler için sürdü beni bekletti agent 35 dakikada ban'ı kaldırdım
  • öğlen gibi aramak lazım yani. ben 3-4 gibi aradım ilk 5 aramada sıra bile vermedi tekrar deneyiniz dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.