Merhabalar... EylulSunucu için hazırladığım birkaç auto-buy script'leri. Auto-buy ne diye sorarsanız, hızlı satın al diye Türkçeleştirebiliriz sanırım...
------------------------------------------------- KURULUM .rar arşivinden çıkan .cfg uzantılı dosyayı; C:\Program Files\Valve\cstrike ya da Counter-Strike nereye kurulu ise cstrike klasörünün içine atıyoruz.. Oyuna girip, konsola, (Ben awp script'ini aldım.)
bind "x" "exec Awp-Deagle.cfg"
yazıyoruz. Oyundayken her x'e basışımızda AWP + Deagle alacaktır. Örneğin ilk elde $800 ile başlıyoruz. Script'te Deagle öncelikli olduğu için Deagle'ı alacaktır.. NOT: "x" tuşunun yerine istediğiniz tuşu koyabilirsiniz...
Maçta zaten silah almamız için yeterli zaman var. İki saniye freezetime bütün bunları almama yeter.
Maçlarda alış veriş için yeterli zaman var orası doğru;
tam başlıyacağız Admin : AFK var, resliyorum, neredeyse eli biz alıcağız, Admin : durun 335 atmadıydım maç başladı sanarken, Admin : hadin !gl başladık bu sefer sahici, yada public serverda Admin : bu sefer son kez res atıyorum, off bıktık tamam başlasın artık derken; Admin : yok bu elden sonra bir res daha atarım ben
gibi nedenlerden dolayı, ilk el için satın alınan silahları tuşlara bindlemek yada command menüye koymak zorunda kalıyoruz.
Aslında daha da özelleştirmek iyi ama hepsini burdan link verip uplamak uzun iş.. Orda Awp + Deagle yazmışsın mesela çoğu oyuncu awp ye ekstradan 10 mermi alır, parası yoksa deagle çekmez yanına... Yinede güzel olmuş ellerine sağlık, buy script arayan arkadaşlar biraz internetten araştırırlarsa kendi özel buy scriptlerini yazabilirler..
@sonicstylE
AWP'de yanlış hatırlamıyorsam, ilk önce AWP'yi alıyordu..