Şimdi Ara

Diablo 3 Auction House Sonrası Item Alım - Satım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diablo 3 çıktıgı günden itibaren aralıksız oynadım lakin oyunda bazı şeylerin değiştigi noktaya kadar AH kalktı ve kalktıktan sonra oyuna giren sayısında bir farklılık olmadı aksine dahada azaldı sonra Ros ile adam geldi diyorlardı taş çatlasa 700-2000 arası bir oyuncu idi önceden her serverda yani sunucu diyim 9999 idi bu şimdi aradaki fark 50-300 arası oda oyunu ya merak edip alanlar yada sadece zevkine oyunda takılanlar.

Benim demek istediğim 2 dakikkada karekterim fullemek kimsenin hoşuna gitmez Ros çıktı 2 gün T6 Takıl sorun yoktu önceden partiyle gezerdik M4-5-6 Felan item düşmezdi 40 yılda birşey düşerdi dandik acılırdı felan heyecan vardı şimdiki heyecan benim amuletimde 10 dex daha fazla olsun diye item düşüürüyorsun zaten amuletin and game amulet ne zevki var onu anlamadım olmadı konsolu açın ölümsüzlük şifresi yazın itemlere baba mrb felan yazın isimlerine pvp gibi bir oyun olmuş . Blizzard sırf fan yerli köklü fan sitelerinde yapılan anketler sonucuunda ah yi kaldırmıştır ve ondan sonra o sitelerden %90 olarak oyuncularını sadece pacht geldikten 1 hafta kadar yer verebildi çünkü ah gitti ama hani biz itemleri yağdırın demedik dedi adamlar 5 ay da yapılacak bir işi adamlar 1 günde yaptı cıktı gittiler Twicht yayın yapanlar bile aynısını dedi teker teker kapattılar yayınları cünkü izleyicinin ilgisini cekicek birşey yok easy olmuştu herşey.

• Şimdi üstü dizmek 2 gün diyorsunuz ama artık zorluk seviyesinin en dibi T6 değil. Haliyle eğer hedefiniz 30-40 ise evet iki günde ulaşırsınız. Ama hedefiniz solo 50 ve üzeri ise ya şans yanınızda olacak (Anladığım kadarıyla eskisine göre şans daha çok yanımızda oluyor.) ya da çok oynayacak çok uğraşacaksınız.

Üzeri dizmek üzeri dizmek deniyor ama üzerindeki item'ların ismi aynı olsa da verdiği fark %5-%30 arası değişmekte. İyi item uçururken aynı özellikli dandik item kan kusturuyor.

Önceden herkes dandik giyinirmiş, sarıydı maviydi falan. Şimdi herkes yeşil giyiniyor ama bu sefer de özellikleri dandik. Birkaç artı için farm yapmıyor çoğu kişi. Yani eldivendeki 49 chd yüzünden kimse saatlerce, günlerce, haftalarca eldiven farmı yapmıyor Kadala'dan ya da grift'lerden. Oyundaki mantık yine aynı. Sadece şekil değiştirdi. Set yapmak kolaylaştı, set bonusu almak kolaylaştı. O kadar.

• Ah kalkmasaydı geri başlamazdım. Ah varken bir buçuk ay dayanabilmiştim oyuna. Şuan yaklaşık 5 aydır zevkle oynuyorum. Yalnız set ve legendary düşme olasılığı çok daha düşük olsa sarılar şimdiki legendary sıklığında düşse çok daha eğlenceli olur. Bazı yerlerde bozulma olmuş ama eskiye nazaran şimdiki mekanik daha iyi. Dropların düşmesi gerektiği kadar ben birde yetenek ağacının tekrar getirilmesi ve skill ve item sisteminin de sıfırdan dizayn edilmesini isterdim. Blizard bunla uğraşmaz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.