arkadaşlar blacksmithtten legendary item nasıl urettirilir?
Legendery item üretebilmek için önce legendery item planı bulman veya alman gerekir.Fiyatlar çok pahalıdır ve bulmak da bana henüz kısmet olmadı.İnferno act 3-4'ten çıkma şansı en çok sanırım ponnylandden de çıkar muhtemelen.Planı alır veya bulursan üretmek için gerekli malzemeleri toplayıp üretebilirsin.
oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum onlarca plan düştü ama legendary asla, büyük şans lazım.
şunu bir hortlatayım beyler ben bir tane plan düşürdüm sonra onu öğrendim ama şuan yapabildiğim itemlar kısmında görünmüyor.acaba planı öğrendikten sonra belirli bir süre içinde eşyayı üretmem mi gerekiyordu ? ayrıca şuan elimde 2 tane daha var onları da öğrenemiyorum.Sebebi ne olabilir ?
ungalath
kullanıcısına yanıt
yapabildiğiniz itemlere 'have materials'i seçerek bakıyorsanız öyle değilde normal şekilde tek tek bakın. üretmemekle de alakası yoktur. yeni plan öğrenememe sebebinizde üreticinin levelinin düşük olması olabilir.
hallettim hocam o sorunu can equip yapınca çıktı teşekkürler yardım için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme