Şimdi Ara

Diablo 3 e Başladım Kafamda Deli Sorular [Oyun Bitti]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen ay kardeşimin bana blizzard hesabını hediye etmesiyle Diablo denen oyuna başladım. Karakter olarak demon hunter seçtim büyücüyle arasına çok kalmıştım seçimim demon hunter oldu. Hesapta ros ek paketi bulunmamakta. Kardeşim daha önceden birçok karakter oynamış ama içlerinde tek dikkate alınacak 50 küsur level bir barbar vardı diğerlerinin seviyeleri düşüktü. Bu karakterlerin hepsini sildim kendi karakterimi yarattım ve oyuna başladım. Oyuna başlamadan önce ''zorluk seviyesi ne kadar fazla olursa xp o kadar fazla gelir'' diye bir şey duymuştum. Bende zorluk seviyesini master a çıkararak oynamaya başladım ama başlardaki yaratıklara sürekli yattığım için seviyeyi en kolaya aldım ve bir süre böyle oynadım. (Örümceklerin olduğu zindana kadar) Daha sonra zorluğu master a çektim itemler iyi olduğu için sanırım hiç zorlanmadan ilerledim oyunda ve muhteşem xp geldi. ACT 1 bittiğinde tam 40 level oldum ve çöllü olan yerlere geçtim.

Sorulara geleyim

1)Bazı videolarda adamlar 16 levelda diabloyu kesmişler ben 40 levelda daha yeni ACT 1 i bitirdim. Bir anormallik mi var ?
    2)Karakter yaratırken hardcore mode ve seasonal seçmediğim için bu normal karakter çöpe mi gidecek ?
    3)Diabloyu kestikten sonra oyundaki amacımız ne olacak ?
    4)ROS eklenti paketini almadan oyunu oynasam eksiklik olur mu ?
    5)Diyelim son seviyeye geldim senaryo tamamen bitti. Geriye yapacak tek şey item dizmek olursa nerede ve nasıl item dizeceğim ?
    6)Bir arkadaşım son seviyeye ulaşınca aynı şeyler en baştan bir daha yapacaksın falan gibi bir şeyler saçmalamıştı böyle bir durum var mı ?

Şimdilik merak ettiğim sorular bunlar. Aklıma yeni soru geldikçe konuya eklerim veya yorum olarak sorarım. Teşekkürler

Edit 1: Evet arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce oyunu bitirdim. Diablo öldü her şey bitti. Peki ben şimdi oyunda ne yapıcam ? Oyunu master zorluk seviyesinde bitirmiştim act 4 de çok rahat kesebiliyordum yaratıkları. Inferno zorluk seviyesi diye bişey duydum ama zorluk seviyelerinin arasında göremedim. Şimdilik bu iki soruma cevap arıyorum

1)Oyun bitti ben şimdi ne yapacağım ?
    2)Oyunu master da bitirdim inferno seviyesine nasıl geçeceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 16 Mayıs 2015; 3:07:44 >

• Bende oyuna başlayalı 1 ay oluyor.70 Levele Demon Hunter kastım.Yayınları izlerken melek kanatları filn görüyorum nasıl alabilirim onlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NekrofilZombi kullanıcısına yanıt
    Melek kanatları oyunu pre-order yapanlara özel itemler almak artık mümkün değil...

Beyaz olan Diablo'nun CE yani Collector's Edition alana veriliyor...

Sarı olan ise RoS pre order itemidir.
  • Teşekkürler ayrıntılı yardımınız için. Ben o zaman şimdi karakterimi son seviyeye getirip hikaye modunu bitireyim sonra yeni sorularla konuyu hortlatırım. Tekrardan teşekkürler.
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim. Demon Hunter ım 60 level oldu ve 12 başk bi level arttı. Şimdi ben oyunda ne yapabilirim ? Oyunu master zorluk seviyesinde bitirmiştim bazı arkadaşlar infernodan bahsediyor inferno zorluk seviyesini göremedim nereden seçebilirim bu zorluk seviyesini ?

ROS şuanda almayı düşünmüyorum yazın ortalarında alırım büyük ihtimalle. Bana o zamana kadar yapabileceğim şeyler lazım oyunda. Aynı benim gibi diablo 3 ü olan arkadaşlarım var onlarda da ros yok birliktede bişeyler yapabiliriz. Önerileriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Arkadaşlar oyunu bitirdim. Demon Hunter ım 60 level oldu ve 12 başk bi level arttı. Şimdi ben oyunda ne yapabilirim ? Oyunu master zorluk seviyesinde bitirmiştim bazı arkadaşlar infernodan bahsediyor inferno zorluk seviyesini göremedim nereden seçebilirim bu zorluk seviyesini ?

ROS şuanda almayı düşünmüyorum yazın ortalarında alırım büyük ihtimalle. Bana o zamana kadar yapabileceğim şeyler lazım oyunda. Aynı benim gibi diablo 3 ü olan arkadaşlarım var onlarda da ros yok birliktede bişeyler yapabiliriz. Önerileriniz nelerdir ?

Ros suz bişiy yapman çok zor açıkçası artık almak zorundasın :D
  • ROS alana kadar yapabileceğim hiçbir şey yok mu ?
  • ros almadan şuanda yapabildiklerini yapabilirsin işte.act açıp belirli rotalarda item düşürebilirsin.ros yoksa bence direk hc oyna ölmeye yakın falan adrenalin yaşatıyor.Ros olsada aynı şey.oyunun maksadı item düşürmek.Grift var bide high score yapmaya çalışıyorsun bi nevi.Adın sıralamada falan gözüküyor.oyun şuan kendini oynatıyorsa bazılarına oda gameplay güzel olduğu için.Hani 1-2 tur(rift) canavar keseyim stresimi alsın hesabı.yoksa çoğu kişi oyundan alacağını aldı ve bıraktı.0 ros alana kadar bnet hesap al d3+ros 75e satıyordu geçen bitanesi çok arasan 50ye bile bulursun. ilk zamanlar çok güzeldi oyun.biraz geç kalmışsın.
  • BitirimAbi B kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdilik merak ettiğim karakterleri oynayayım. İyice sıkınca ROS alır devam ederim.
  • Selamlar Mmo-Rpglerda aradığımı bulamayınca Diabloya bakayım dedim.Battle.Net hesabıma trial sürümü ekledim.Bir DH açtım oynayış gerçekten zevkli Kite yapa yapa temizledim mobları(Gerçi trialde tüm zorluklara erişilemiyor yani yerimde dursam bile öldüremeyecek durumdalarda neyse)Acaba indirime girer mi girerse ne kadar olur şu anki fiyatına değeceğini düşünmüyorum zaten çok fazla oyun değiştiren biriyim.Bu arada nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Selamlar Mmo-Rpglerda aradığımı bulamayınca Diabloya bakayım dedim.Battle.Net hesabıma trial sürümü ekledim.Bir DH açtım oynayış gerçekten zevkli Kite yapa yapa temizledim mobları(Gerçi trialde tüm zorluklara erişilemiyor yani yerimde dursam bile öldüremeyecek durumdalarda neyse)Acaba indirime girer mi girerse ne kadar olur şu anki fiyatına değeceğini düşünmüyorum zaten çok fazla oyun değiştiren biriyim.Bu arada nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım

Diablo ve RoS ara ara %50 indirime giriyor Battle.net te, bazende aral game de de indirime giriyor. Takip etmen gerekiyor indirimleri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Senzafiné

quote:

Selamlar Mmo-Rpglerda aradığımı bulamayınca Diabloya bakayım dedim.Battle.Net hesabıma trial sürümü ekledim.Bir DH açtım oynayış gerçekten zevkli Kite yapa yapa temizledim mobları(Gerçi trialde tüm zorluklara erişilemiyor yani yerimde dursam bile öldüremeyecek durumdalarda neyse)Acaba indirime girer mi girerse ne kadar olur şu anki fiyatına değeceğini düşünmüyorum zaten çok fazla oyun değiştiren biriyim.Bu arada nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım

Diablo ve RoS ara ara %50 indirime giriyor Battle.net te, bazende aral game de de indirime giriyor. Takip etmen gerekiyor indirimleri :)

Öyle yapıyorum da gg den 120 tl ye temin edilebiliyor aralda kutulu 140 tl ye geliyor.Blizzardın türkiyeye euro bazından değer biçmesi işi batırıyor zaten :/.100 tl gibi bir fiyata bulsam alıcam sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Öyle yapıyorum da gg den 120 tl ye temin edilebiliyor aralda kutulu 140 tl ye geliyor.Blizzardın türkiyeye euro bazından değer biçmesi işi batırıyor zaten :/.100 tl gibi bir fiyata bulsam alıcam sanırım.

rusya üzerinden millet wow alıyordu.Belki diabloda alınıyordur.bir araştır istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

quote:

quote:

rusya üzerinden millet wow alıyordu.Belki diabloda alınıyordur.bir araştır istersen

Hocam girip bakmistim direkt euroyu rubleye cevirmişler.

• Media markt ta diablo3 69.90 tl.
    Alinirmi sizce ama ek pakete para ayiramiycam bi sure :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.