Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Key gelene kadar benimle de bir Guest Pass paylaşan olursa sevinirim.
  • Öğrenciyiz oyunu denemek istiyorum.Guess pass ı olan varsa pm eyw şimdiden
  • Beyler arkadaşım WoW annual pass ile aldı ama sanal olarak indirdi guest pass keyini nerden alabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Beyler arkadaşım WoW annual pass ile aldı ama sanal olarak indirdi guest pass keyini nerden alabilir?

O oyunu dijital olarak almış. Dijital alanlarda guest pass olmuyor diye biliyorum. Kutulu alanlarda içinden kart çıkıyor ve onlarda yazıyor guest pass ler.
  • Guest Pass'ler sadece kutu ürünlerde bulunuyor.
  • Hayıııırr
  • Guess pass lazım bana da grafikleri test edeceğim
  • Beylikdüzünde bugün oyunu almaya gittim kalmamış gelene kadar bana guest pass verebilicek arkadaş varsa çok sevinirim
  • Bana 1 tane guest pass gönderebilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 16 Mayıs 2012; 0:03:32 >
  • Diablo III için herşeyi yaparım ama param yok bari verin de oynuyayım lütfen
  • evet oyun tamamı ile download oldu şimdi bana quest pass verebilecek bir player aranıyor ....
  • Pass için yardımcı olana minnettarım
  • burada isteyince geliyor mu? fazla olan varsa ben de istiyorum guest pass. gelirse yazacağım.
  • HD5470 var ve pass lazım beyler :(
  • quesst pass verebilecek arkadaşlarım lütfen pm lerinizi bekliyorum???
  • Tatlı mı tatlı,şeker mi şeker birisi guest pass vermek isterse seve seve kabul edebilirim
  • Guest Pass bende alabılırmıyım arkadaslar fazla olan var ıse ?

Izmırde stok yok gelınce alıcam
  • Arkadaslar oyunu beğenirsem almayi düşünüyorum deneme imkani için guest key verebilecek olan varmı acaba ?
    Simdiden Teşekkür Ediyorum..
  • guest pass keylerin 1 ay sonra oyuna tam erişim imkanı sağladığı söyleniyor..
  • selamlar öncelikle..ßirçok oyuncu gißi uzun zmndır ßeklemekteyim diaßlo 3ü ancak sistemimle ilgili şüphelerim var, configürasyon tam sınırda..o yüzden eğer guest pass paylaşacak ßiri olursa gerçekten çok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.