Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecenin ßu saati guest pass a düştüm :/ .. ne kadan ihtiyaç sahißi olduğumu umarım anlarsın sayın guest past sahißi..
  • sevgili forumcular,

ati radeon hd 5650, i5 m430 2.27 ghz, 4 gb ram bir sub notebook kullanıyorum. Bazı sitelerde oyunu kaldırır diyor bazısı zorlar, kimisi ise hiç kaldırmaz diyor.

Valla çıkamadım işin içinden, guest pass paylaşabilecek biri çıkarsa çok sevinirim. ya da benzer bir sistemi olanlar oyun çalışıyor mu söyleyebilirse?

şimdiden teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: irreparable

sevgili forumcular,

ati radeon hd 5650, i5 m430 2.27 ghz, 4 gb ram bir sub notebook kullanıyorum. Bazı sitelerde oyunu kaldırır diyor bazısı zorlar, kimisi ise hiç kaldırmaz diyor.

Valla çıkamadım işin içinden, guest pass paylaşabilecek biri çıkarsa çok sevinirim. ya da benzer bir sistemi olanlar oyun çalışıyor mu söyleyebilirse?

şimdiden teşekkür

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

burdan diablo 3 diye aratıp sisteminin uygun olup olmadığına bakabilirsin.

• fazla varsa bende alabilirim :-)
  • Merhabalar.

Yillarca beklemeden sonra cikti ama oynayamadim hala.
    Elinde guest pass olan degerli arkadasim varsa lutfen pm ile bana gonderebilirmi. Cok makbule gecicek arkadasim.

Simdiden tesekkurler.
  • selamlar sitede oyunu herkes oynayabiliyor diye bir konu vardı bende oyunu gaza gelip indirdim ama benim bz acountumda starter cıkmadı. Bana Guest pass lazım sende varsa verebilirmisn acep :) O kadar oyunu indirdim bari bir 13 lvle kadar oynayalım :) Tskler. Pm ler itina ile bekleniyor ^^
  • Fazla varsa alabilirim bir adet
  • Bende HepsiBurada hediye çekimi bekliyorum oyunu almak için 1 Haziranda gelecek. Elinde olan biri guest pass yollarsa sevinirim en azından o zamana kadar oynarım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 16 Mayıs 2012; 9:58:14 >
  • Bana da verebilir misiniz, ben de de SCII vardı. Şimdi aklıma geliyor.. İsterseniz değişelim :)
  • elinde olan varsa bende alabilirim :=)
  • banada 1 tane pass verebilirmisiniz
  • aynen. fazladan varsa alabilir miyim? teşekkürler
  • banada pm den yollayabilirmisiniz şimdiden tşkkürler
  • Bir adet guest pass aranıyor..Görenlerin insanlık ve diablo namına pm atmaları rica olunur...
  • Arkadaşlar bir guest passta bana lazım hayırsever biri gönderirse sevinirim...
  • www.diablocuyuz.biz sayfasındaki Ro'Glawroak diye biri var. Ona pm atarsanız elindeki passleri veriyormuş haberiniz olsun. İlgilenenler orayada bakabilir.
  • Bende yollayım lazım olana battle.net üzerinden aldım oyunu digital olarak nerede yazıyor bu kod ?
  • lütfen banada göderirimisiniz bende denemek istıorum sistem kaldırırsa hemen almak istiyorum
  • Elinde fazla pass olan arkadaşlar varsa bende 1 tane alabilirim. Şimdiden teşekkürler
  • evet elinde fazladan quest pass olan varsa bizlerle paylaşırlarsa memnun oluruz....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.