Şimdi Ara

Diablo 3 Guest Pass Paylaşımı (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
5
Favori
43.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Update yaptıktan sonra girdiğim guest pass işe yaramadı yeniden biri bana key verebilirmi.
  • Guest pass atabilirseniz büyük hayır işlemiş olursunuz. Oyun hazır, battl.net hesabım zaten vardı, bir tek keye kaldı işim. Finaller bitsin devamını getircem inş.
  • Az önce @Fustercluck adlı arkadaştan guest pass'imi aldım, teşekkürlerimi buradan da ileteyim

p.s:Arkadaşta yalnızca bir adet guest pass vardı, onu da ben aldım, boşuna pm atmayın.
  • Yaklaşık 5-6 yeri gezdim oyunun orijinalini alabilmek için ama bulamadım.Rica etsem aranızda birisi bana guest pass gönderebilir mi gerçekten çok ihtiyacım var hiçbir şekilde elde edemiyorum.. İsterseniz ben ulaşırım özelden ister siz özelime atın lütfen gerçekten rica ediyorum birisi gönderebilirse büyük hayrını görür.İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • Beklemedeyim
  • Daha fazla bekleyemedim ebay dan satın aldım Teşekkür ederim yine de herkese
  • Merhaba arkadaşlar çok rica ediyorum fazladan bi guest pass'ı olan birisi bana verebilirmi 2 haftadır giremiyorum key yüzünden :S
    şimdiden çok teşekkür ederim
  • İlgilenen herkese tekrar teşekkürler böyle paylaşmanız çok güzel forumu güzel yapan da bu zaten Oyunu çok beğendim büyük ihtimal oyunu almayı düşünüyorum ve passleri burada paylaşacağım

İyi günler iyi oyunlar
  • merhabalar, diabloyu daha önce oynamadım ama silkroad online ve cabalda çok takıldım. açıkçası diabloyu çok merak ediyorum. youtube dan videolarını gördüm ilgimi çekti. Mümkünse ve zahmet olmaz ise guest pass paylaşabilecek bir arkadaş varmı.

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar banada bir guest pass verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  • Bi pass da bana verin sevabı büyük olur
  • oyunu bulamıyorum, fitil oldum.
    var mıdır guest pass verebilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tris

İlgilenen herkese tekrar teşekkürler böyle paylaşmanız çok güzel forumu güzel yapan da bu zaten Oyunu çok beğendim büyük ihtimal oyunu almayı düşünüyorum ve passleri burada paylaşacağım

İyi günler iyi oyunlar

hocam eğer oyunu alırsanız guest pass'inizin birine talibim, sistemi mi test etmeden almak istemiyorum,saygılar...

• belki bukadar insanın içinde biri bana guest verir de kendimi bir gün olsun şanslı hissederim :)
  • Almadan önce bi bakınmak istiyorum,yardımcı olabilecek olan varmı ? finaller bitti,ee bizede cehennemde turlanmak kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

quote:

İlgilenen herkese tekrar teşekkürler böyle paylaşmanız çok güzel forumu güzel yapan da bu zaten Oyunu çok beğendim büyük ihtimal oyunu almayı düşünüyorum ve passleri burada paylaşacağım

İyi günler iyi oyunlar

hocam eğer oyunu alırsanız guest pass'inizin birine talibim, sistemi mi test etmeden almak istemiyorum,saygılar...

Tabiki hocam alır almaz paylaşacağım ama denemek için 3tl verip alabilirsiniz baya uygun çünkü

• Ben de guest pass istiyorum.Eğer göndercek varsa beklemedeyim daha fazla bekleyemeyeceğim 2. dağıtımı.Arkadaştan indircem kota sorunu var da.Neyse guest pass bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

quote:

İyi günler iyi oyunlar

Tabiki hocam alır almaz paylaşacağım ama denemek için 3tl verip alabilirsiniz baya uygun çünkü

ebay dan aldım 3 tl ye hadi hayırlısı satıcıdan mail bekliyorum finallerimde var ama daha fazla dayanamadım

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.