Şimdi Ara

Diablo 3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Arkadaşlar ben diablo 3 satın almak istiyorum acaba ücretleri aylık/yıllık mı bunu öğrenmek istiyorum birde oynu pc için alıcam aldıktan sonra ayrıyetten bir para ödenecekmi lütfen beni bilgilendirin

• Hasani7 kullanıcısına yanıt
    Oyun kendinden ayrı olarak 1 genişleme paketinden oluşuyor. Hayır aylık,yıllık, saatlik bir ücret ödemiyorsunuz.
    Diablo3 orjinal oyun - 60 level ' e kadar oynamanıza izin verir, 100lira civarında.
    Diablo3 ReaperOfSouls - genişleme paketidir 70 level' e kadar oynarsınız, 100lira civarında. Ve ayrıca adventr mode,rift, bounty vs. birçok gelişmeyi barındırır. Bu 2 kutuyu satın aldığınız zaman oynayabilirsiniz.
    Kampanyalarla düşebiliyor fiyatlar 70liraya kadar
    not: sadece diablo3 aldığınız zaman oynayabilirken, sadece genişleme paketini alırsanız oyunu oynayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Oyun kendinden ayrı olarak 1 genişleme paketinden oluşuyor. Hayır aylık,yıllık, saatlik bir ücret ödemiyorsunuz.
    Diablo3 orjinal oyun - 60 level ' e kadar oynamanıza izin verir, 100lira civarında.
    Diablo3 ReaperOfSouls - genişleme paketidir 70 level' e kadar oynarsınız, 100lira civarında. Ve ayrıca adventr mode,rift, bounty vs. birçok gelişmeyi barındırır. Bu 2 kutuyu satın aldığınız zaman oynayabilirsiniz.
    Kampanyalarla düşebiliyor fiyatlar 70liraya kadar
    not: sadece diablo3 aldığınız zaman oynayabilirken, sadece genişleme paketini alırsanız oyunu oynayamazsınız.

60 level olduktan sonra ne yapıyoruz? başka karakter alıp onu mu geliştirmemiz gerekli yoksa serbest dolaşım mı yapacağız?
  • Kardeş herhangi bir oyunu bitirdiğinde ne yapıyorsun ? serbest dolaşım yapmak istiyorsan onu yaparsın, yok daha iyi item istiyorum dersen devam edersin kasmaya. Dediğin gibi başka karakter de geliştirebilirsin.
    Ros paket ile birlikte adventure mode geliyor, rift denilen oyunu eğlenceli hale getiren şeyler mevcut. Kısaca ROS olmadan pek de keyfi yok. Diablo hayranı veyahut bu tarz oyunlara sevdalı değilseniz beğenmezsiniz, 13 level'e kadar ücretsiz zaten oyun indirin oynayın kendiniz karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Kardeş herhangi bir oyunu bitirdiğinde ne yapıyorsun ? serbest dolaşım yapmak istiyorsan onu yaparsın, yok daha iyi item istiyorum dersen devam edersin kasmaya. Dediğin gibi başka karakter de geliştirebilirsin.
    Ros paket ile birlikte adventure mode geliyor, rift denilen oyunu eğlenceli hale getiren şeyler mevcut. Kısaca ROS olmadan pek de keyfi yok. Diablo hayranı veyahut bu tarz oyunlara sevdalı değilseniz beğenmezsiniz, 13 level'e kadar ücretsiz zaten oyun indirin oynayın kendiniz karar verin.

hızlı cevabınız için teşekkürler.

ben bu oyunu ps3 alırken paket halinde almıştım. elim pek gitmedi. dün biraz kurcalayayım dedim bayağı sardı gibi. biraz daha araştırayım. malum diziler tatilde, yaz geldi yapacak bir şey bulmak lazım. Demon hunter'ı seçtim şimdilik. king leoric'di sanırım onu öldürdüm. yanımda da sürekli bir eleman dolaşıyor, yardımcı olarak. şimdilik bu şekilde ilerliyorum.

• Oyunu alacaksan Ros ek paketiyle al. Çünkü ros ek paket sayesinde ölüm meleği ile savaşıyorsun. Bide rift grift falan var. Onlar da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.