Şimdi Ara

DİABLO 3 HESABIM HACKLENDİ YARDIM.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

sms protection ekleyin mutlaka

ben ekledim mis

birde kaspersky internet security kullanın

avast kurdum ama iyi mi yoksa kasperskymi kurayım ?

kaspersky internet security en iyisi

fakat çok kastırır pc yi :D
  • authenticator yapın arkadaşlar.en temiz yol.hem sms protection hem de autenticator kullanıyorum.kullananlarda da şu ana kadar sıkıntı yaşayan görmedim.

bir de şu var hesabınızı başka bir makineden açtığınızda bilgilerinizi doğru girseniz dahi gizli soru vs birşeyler istiyor. herşeyi tam yaparsak hacklenme ihtimali çok çok düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ül Mülk -- 10 Eylül 2012; 10:13:11 >
  • Benimde 5 gün önce hesabım çalındı ,hesabımı geri almayı basardım,Hemen blizzard support'a telefon ettim yaklaşık 30 dk bekledikten sonra bir yetkili ile konutsum,gizli soru cevabı ,hesap mailini ve en son online olduğum saati sordu ,cevap verdikten sonra, hacklendiğimi ve bunun büyük bir ihtimalle mailimden olduğunu söyledi , oyuna kayıtlı mailimi ve hesap gizli sorumu değiştirmemi istedi yaptık,eğer hesabınızda itemler eksikse tekrar telefon edin dedi ve mutlaka authenticator kullanmamı söyledi ve şifre değiştirme maili geldi .Hesabı açınca da tüm itemlerim yok olmuş ,arkadaş listemdeki herkes silinmiş ve tek kişi var arkadaş listemde o da beni hackleyen zat,tekrar telefon blizzarda itemlerim yok diye bu sefer 20 dk da bağlandık ,durumu anlattım support ticket atın dediler sonrada rollback yapacaklarını söylediler,tekrar en son online olduğum saati sordular cevap verdikten yardımcı olacaklarını, hesabımı inceleyeceklerini söylediler ,ticket attık,supporttan cevap geldi 2 adet rollback hakkım olduğu ve eğer 2. rollback de yaparsam Real Money House kullanamayacağımı,bundan sonra da hesabımı authenticator olmadan kullanamayacağımı yazmışlar ama buna rağmen bazı itemleri kaybolabileceğini ve bu durumdan dolayı üzgün olduklarını, eğer rollback istiyorsam cevap yazmamı istediler bende cevapladım tabiî ki rollback istiyorum diyerek.Yaklaşık 3 saat sonra hesabımı açtım ve dedikleri gibi tüm itemlerim geri gelmemişti, karakterlerin üstündeki itemler geri gelmişti, stash da aynı şekilde ama AH deki satısda olan itemler ve satılmayan ürünlerden eksikler vardı bu itemler de ya set yada legendry ,yaklaşık 40m gold değerinde itemlerim geri gelmedi.Bunu yapanda Çinli sanırım çünkü gelen şifre değiştirme mailinin dili geleneksek Çinceydi.Herkes mümkünse authenticator kullansın veya hiç olmazsa sms korumasını kullansınlar.

• Sonunda bende hesabımı geri aldım ticket açarak rollback yaptılar geri döndü 600m itemlerim geldi çok mutluyum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.