Arkadaşlar 3 gün önce oyuna girmek istedim girmeyince anladımki hesabım hacklenmiş. mailime bakarak battle net accountumda kayıtlı olan mailim başka bir maille değiştirilmiş. ve tüm eşyalarım gitimiş oyundaki.. yaklaşık 600m gold luk item vardı. bende battle nete mail attım ama dönen olmadı. contac us dan mail attım. aslında skype ile görüşmek gerek ama ingilizcem iyi değil.. kimliğimi ve oyun cd keyini ek olarak attım ispat etmek için. acaba tam olarak nereye mail atmam gerek. ticket açamıyorum hesabıma giremeiğim için. oyun şuan başkasına ait hatta stracraft 2 oyunumu bile oynayamam. adamlar zaten eşyaları alıp çıkmışlar sadece. 22 gün olmuş en son oyuna girmeleri yani o mailin değişme gününe denk geliyor. yanlız 2 gün önce gelen mail de tam anlayamadım oyunumu satmaya çalışıyorlar gibi birşeyler yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim hesabımı nasıl kurtaracağım. recover ile itemleri geri alabiliyormuşuz. hesabı geri alıp recover edicem.
şu şekil ;
Greetings!
It has come to our attention that you are trying to sell your personal Diablo III account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.
sağol dostum çok emek vermiştim geri almak için herşeyi yapıcam. çok mükkemeldi charım oyun ilk çıktığı geceden beri aralıksız oynuyordum inferno act 3 de farm yapıyordum en son solo, 1 ay önce yaklaşık girmiştim oyuna en son :/ işler yogun olduğu için girmedim bir süre işte gecen girim dedim özlemiştim başımdan aşşa kaynar sular indi o an mailin değiştiğini görünce :( berbat durumdayım şuan..
sen bunu wow culara sor bide onlar blizzardla daha çok akraba olmuştur bilen biri çıkar belki
Gelen mail seni kandırmak için gelen bir mail eğer daha önce de böyle bir maile denk gelip bilgilerini verdiysen hesabının hacklenme sebebi odur.O mailin aynısı bana ve bir çok diablo 3 hesabı bulunan arkadaşıma sürekli olarak gelen bir mail.
Blizzard.com diye bir adresle işin yok senin, scam maili bu.
Burdan başlıyorsun recover etmeye, hemen nüfus kağıdını scan et kenarda dursun,senden istiyicekler,ayrıca diablo'nun cd-key'ini de isteyebilirler.
dostum recover edemiyorum battle.net accountum yok yani kullanıcı adımı deişmişler recovery etmek için kullanıcı adı isim soy isim vs.. istiyor ama ahmetpolat82@hotmail.com olan kullanıcı adım başka mail ile değişmiş.. ne yapmam gerek? kimlik ve cd key hazır.
quote:
Orijinalden alıntı: burak199427
Gelen mail seni kandırmak için gelen bir mail eğer daha önce de böyle bir maile denk gelip bilgilerini verdiysen hesabının hacklenme sebebi odur.O mailin aynısı bana ve bir çok diablo 3 hesabı bulunan arkadaşıma sürekli olarak gelen bir mail.
ozaman onlar attıkları maille beni hackledi. hotmailimi bile çalmışlardı. giremiyordum geri aldım onu... karakterim soyup soğana cevirmişler o itemleri alamazssam oyunu oynamam zaten daha.. okadar emek boşa gitmiş olucak...
quote:
Orijinalden alıntı: metall82
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Burdan başlıyorsun recover etmeye, hemen nüfus kağıdını scan et kenarda dursun,senden istiyicekler,ayrıca diablo'nun cd-key'ini de isteyebilirler.
dostum recover edemiyorum battle.net accountum yok yani kullanıcı adımı deişmişler recovery etmek için kullanıcı adı isim soy isim vs.. istiyor ama ahmetpolat82@hotmail.com olan kullanıcı adım başka mail ile değişmiş.. ne yapmam gerek? kimlik ve cd key hazır.
isim değişmez arkadaşım yolla sen nüfus kağıdını
quote:
quote:
quote:
isim değişmez arkadaşım yolla sen nüfus kağıdını
kullanıcı adımı girmeden giremiyorum sisteme battele.net'e isim soy isim sorun değil.. giriş mailim deişmiş. kimliğimi nereye atıcam giremiyorumki accounta gizli soru vs.. şifrem ve mailim değitirilmiş komple... adamlarla iletişim kurmak için bir yol gerek telefonla aramak hariç canlı chat vs... olabilir mail de olabilir cvp alabileceğim.
durum bu bu accountum artık kayıtlı görünmüyor forumda bile msj yazamıyorum battle.nettin. üyelik istiyor... ve recovery yapamıyorum...
buda hesabın çalındığı gün gelen mail battle.netten.
Hello ahmet,
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username ahmetpolat82@hotmail.com. The e-mail address c***@163.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address ahmetpolat82@hotmail.com can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
Sincerely, The Battle.net Account Team Online Privacy Policy
quote:
durum bu bu accountum artık kayıtlı görünmüyor forumda bile msj yazamıyorum battle.nettin. üyelik istiyor... ve recovery yapamıyorum...
battle.net ten acount acmak ücretli degil ki yeni bir account ac ve orda supporttan ticket at benim eski hesabim, adim, sifrem, hesap bilgilerim suydu ve calindi gibisinden ek olarak kimlik fotokopisi ,varsa cd-key yani ispatlayabilecegin resim video ne varsa ek olarak yolla yardimci olmalari gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
battle.net ten acount acmak ücretli degil ki yeni bir account ac ve orda supporttan ticket at benim eski hesabim, adim, sifrem, hesap bilgilerim suydu ve calindi gibisinden ek olarak kimlik fotokopisi ,varsa cd-key yani ispatlayabilecegin resim video ne varsa ek olarak yolla yardimci olmalari gerekli
olurmu işte öyle aklıma geldi. fakat yeni hesabı yaparken aynı isim adres vs.. girmek gerekcek kabul olucakmı veya aynı eski mailimlemi çalınan maillemi accout acayım farklımı açayım ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
olurmu işte öyle aklıma geldi. fakat yeni hesabı yaparken aynı isim adres vs.. girmek gerekcek kabul olucakmı veya aynı eski mailimlemi çalınan maillemi accout acayım farklımı açayım ?
farketmez sonucta hesabin calindigi icin yeni bir acount olusturdugunu da belirteceksin nasil olsa
sms protection ekleyin mutlaka
ben ekledim mis
birde kaspersky internet security kullanın
gecmis olsun, iletisime gecelim ben yardimci olmaya calisiyim...
Eger sonuca ulasirsan , hesabini geri alabilirsen buradan bilgilendirirmisin benide. Yaklasik 1 hafta once arkadasimin hesabini gelen sahte maili doldurarak kaptirdi. Arkadasimda mail atti bekliyor. Cevap gelmedi daha
quote:
Orijinalden alıntı: Sectorshootout
Eger sonuca ulasirsan , hesabini geri alabilirsen buradan bilgilendirirmisin benide. Yaklasik 1 hafta once arkadasimin hesabini gelen sahte maili doldurarak kaptirdi. Arkadasimda mail atti bekliyor. Cevap gelmedi daha
benimde öyle sayılır bilgilendiririm
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
sms protection ekleyin mutlaka
ben ekledim mis
birde kaspersky internet security kullanın
avast kurdum ama iyi mi yoksa kasperskymi kurayım ?